düzeltim o hattamı özür diledimmmm bunuda göz önüünde bulundurYazmayayım yazmayayım dedim ama artık dayanamadım konu çok geldi gözümün önüne.
Konu başlığına yazdığına bakılırsa yazdığın yaratık kelimesinden dolayı tıpı kazanmayı bir hayal olarak görüyorsun. Zaten kazananlar da düzenli çalışmıştır günde 20 saat çalışsan ne fayda adam akıllı düzgün sistemli çalışmadıktan sonra?
kesinlikle yalnış kanıııııııı lise 1 lise 2 de hep eğlendimmm bu yaz tatilide eğlendimmm ortaokuldan gelme temelim varrrrr ayrıca kendimi çok geliştiren vizyonlu bir öğrenciyimdirde telefondan yazdığım içiiin hatalar oluyorrTum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.
Ben universite sinavina girdigim yil Turkiyede ilk 5 teydim. Sayisalci degilim ama yaratik da olmadim :) hergün gazetemi kitabimi okurdum. Bu da beni biraz imla takintili yapmis olabilir:) Mazur gorun. Test cozmekten baska sey yapmadan benimle ayni sinifa yerlesen arkadaslarim sinifta iki kelime edemezdi (kendileri de soylerdi ama cok da belliydi zaten). Biz ise hocalarla catir catir tartisir fikir alisverisi yapardik. Lütfen dikkat. Test cözmek hersey degil.
haa bu arada fen lisesinde okuyorummm şunuda billl okulda en çok gazete okuyan derslerde bile gazete okuyan bir öğrenciyim hatta herkes böyle boş şeyler okuma derrrrrr telefondan yazıyorum ve hızlı yazmak zorundayımm çünkü annem telefonu elimde görünce direk kızıyorTum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.
Ben universite sinavina girdigim yil Turkiyede ilk 5 teydim. Sayisalci degilim ama yaratik da olmadim :) hergün gazetemi kitabimi okurdum. Bu da beni biraz imla takintili yapmis olabilir:) Mazur gorun. Test cozmekten baska sey yapmadan benimle ayni sinifa yerlesen arkadaslarim sinifta iki kelime edemezdi (kendileri de soylerdi ama cok da belliydi zaten). Biz ise hocalarla catir catir tartisir fikir alisverisi yapardik. Lütfen dikkat. Test cözmek hersey degil.
hattalı bir tabir kullanmışımmmmm farkındayımm hangi mantıkla yapmışsam artık özürde diledimmm lütfen böylee şeylere vararak kanılara varma sonradan kanıların hep hattalı çıkarrrTum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.
hattalı bir tabir kullanmışımmmmm farkındayımm hangi mantıkla yapmışsam artık özürde diledimmm lütfen böylee şeylere vararak kanılara varma sonradan kanıların hep hattalı çıkarrr
sistematik çalışırım sorun değil benim için haklısın özür diledim bu tabirim içinnnn ama şimdiden bu kadar çalışma alışkanlığı edinmem lazım çünkü çok büyük hayallerimm varrr bu hayallerimi gerçekleştirmek için önce iyi bir üni bana lazımmmYazmayayım yazmayayım dedim ama artık dayanamadım konu çok geldi gözümün önüne.
Konu başlığına yazdığına bakılırsa yazdığın yaratık kelimesinden dolayı tıpı kazanmayı bir hayal olarak görüyorsun. Zaten kazananlar da düzenli çalışmıştır günde 20 saat çalışsan ne fayda adam akıllı düzgün sistemli çalışmadıktan sonra?
YAAA ABLAAA ÇOK YANLIŞ KANILARATum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.
hattalı bir tabir kullanmışımmmmm farkındayımm hangi mantıkla yapmışsam artık özürde diledimmm çok yanlış kanılara varmışsın emin ol ki okulda gazete okuyan nadir kişilerdenim ve okuldakiler hep benimle alay eder irem niye böyle boş şeyler okuyorsunn diyee sana hiçbir faydası olmuyacakkk abla çok yanlış kanılara varmışsınn benim hakkımdaa
bu yüzden okuldakiler hep benimle alay ediyorlar irem bu boş şeylere ne yapacaksın diyee başarın olmadığı süreceYAAA ABLAAA ÇOK YANLIŞ KANILARA
Kazanamadim asiri kotu gectiBu ara aktif değil ama :) tus a hazırlanıyor olmalı :)
abla çok zoruma gitti yyaa çok yanlış kanılara varmışsınnnnn yaşıtlarımla anlaşamıyorum hiç çünkü benim sohbetim çoğunlukla tarih edebiyat siyaset gazete gibi şeyler onlar ise instagram facebook abla çok büyük hayallerim var her alanda kendimi geliştirmek istiyorumm kendimi bir türlü okulda gösteremiyorum çünkü çevremdekiler bahsettiğin türden.Tum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.
çok üzüldüm yaa umarım derece yaparsın ablaaKazanamadim asiri kotu gecti
Subata hazirlaniyorum bakalim insallah
Yalnis degil yanlis olmali.düzeltim o hattamı özür diledimmmm bunuda göz önüünde bulundur
kesinlikle yalnış kanıııııııı lise 1 lise 2 de hep eğlendimmm bu yaz tatilide eğlendimmm ortaokuldan gelme temelim varrrrr ayrıca kendimi çok geliştiren vizyonlu bir öğrenciyimdirde telefondan yazdığım içiiin hatalar oluyorr
istiyorum çok hemde büyük şeyler başaracam inşallahTıp okumak kazanmaktan çok daha zor öncelikle canım. Yani kendini sadece kazanmaya odaklama. Gercekten bu meslegi seviyor ve istiyorsan bu yola başla...
istiyorum çok hemde büyük şeyler başaracam inşallah
hızlı yazdığımdan dolayı öyle olmuştur bunu biliyorum hatta soru açıklamama bak istersenn en çok dikkat ettiğim kelime zaten.Yalnis degil yanlis olmali.
Bir kere senin turkceyi full yapman gerekli. Boyle hatalar yaparak kazanamazsin.
Turkce matematik minimum yanlis ve bosla olmali, fendeki bazi sorularla elemelisin rakiplerini.
Ben seni cok donanimsiz gordum.
Ayrica gunde 20 saat calisma diye bir durum olamaz. Lisede en fazla 4-5 saat calisabilirsin. Planli calisirsan yaparsin.
donanmYalnis degil yanlis olmali.
Bir kere senin turkceyi full yapman gerekli. Boyle hatalar yaparak kazanamazsin.
Turkce matematik minimum yanlis ve bosla olmali, fendeki bazi sorularla elemelisin rakiplerini.
Ben seni cok donanimsiz gordum.
Ayrica gunde 20 saat calisma diye bir durum olamaz. Lisede en fazla 4-5 saat calisabilirsin. Planli calisirsan yaparsin.
amin yaa ablacımmmmmm inşallah ne istersen allah verir :)Hadi inşallah :) hakkında hayırlısı olsun.
Canim 20 saat kimse calisamaz bunu aklindan sil. Konu eksiklerini soru tiplerini basitce bilmem yeterli. Gerisi kapasitene ve sansina bagli.hızlı yazdığımdan dolayı öyle olmuştur bunu biliyorum hatta soru açıklamama bak istersenn en çok dikkat ettiğim kelime zaten.
bu arada 20 saat çalışmam lazım şimdien hayallerim çok büyük hayallerim para için direk doktor olmak değil
abla kapasitee desen çok iyi kenidimi bilirim ben dayanıklıyımdır yaparım :)Canim 20 saat kimse calisamaz bunu aklindan sil. Konu eksiklerini soru tiplerini basitce bilmem yeterli. Gerisi kapasitene ve sansina bagli.
Bak ben tusa hazirlaniyorum en fazla 12 saat calisilabiliyor tusa bile.
abla kapasitee desen çok iyi kenidimi bilirim ben dayanıklıyımdır yaparım :)
tebrik ederim abla ama ben hırslanınca gözüm hiç bir şeyi görmüyor çalışmaktan başka gayet iyi bir şekildede verim alıyorumm herkes farklı sonuçtaa sadece 1.5 yılcık öyle yapcam :)Konuya atlamak gibi oldu ama verimsiz olursun. Yani 20 saati geçtim istersen hiç uyumadan 24 saat çalış, aklına hiçbir şey girmez. Çalışırsın çalışırsın, bir bakarsın soruları yapamazsın. Verimsiz olursun yani, vaktin de boşa gider. Düzgün çalışmayı çok çalışmakla karıştırıyorsun ikisi aynı şeyler değil. Az çalış ama verimli çalış. Ben dersi dikkatli dinlerdim derslerde telefonumu falan kapatırdım, eve gidince yemeğimi yer yemez tekrar yapardım. O tekrarla öyle bir aklında kalıyor ki öğrendiklerin. Çok fazla soru dahi çözmedim ama ismi gayet bilindik iyi bir okula burslu girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?