tıppp kazanmak için nasıl bir yaratık olmalıyım???

Kesinlikle katiliyorum. ben dershanedeyken vip sınıftaydım sonra düştüm vs. alt kurlara girdim..
Gittigim alt sinifta surekli vip ogrencilere hakaretler soyluyorlar inek robot gibi ithamlarda bulunurlardi. Halbuki hepsi cok sosyal, yabanci dizi muzik on numara zevkleri olan futbol voleybol oynayan insanlardı. Kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş ya bence ondan :))

Valla ben çok çalışan biri olmadım açıkçası temelim çok sağlamdı zaten dersane sınavlarında derecelerim vardı hep burslu gittim son sene günde max 360 soru çözmüştüm o da son zamanlarda yarısını okulda yarısını dersanede çözüp akşam 8 de eve gelip günde en az 1 bazen 2 dizi izliyordum

Biliyormusun kullandığım ifade yanlışa hangi mntikla yazmissam artık çok iyi bire uniye gidi
peki bu temeli kaçıncı sınıfta yaptın ortaokuldan kalmamiydi

Tıp kazananlar da normal insanlar bir çok hikayede üstün zekalı olmadıklarını da okudum, hatta bazılarının ezber gücü bile kuvvetli değilmiş.Ama azimle kararlılıkla düzenli bir şekilde çalışarak yapabilirsiniz.Ayrıca bir müzik dükkanına gittigimde, bir ensturaman çalmalarını tıp okuyanların ögretmenleri istiyormuş ki beyine gayet faydalı oluyormuş.

Ben ilkokuldan beri çok çalışam biri değildim ama duzenliydim derslerimde başarılıydım ilkokul hocam iyiydi sonrası peşi sıra geldi adı olan iyi bir anadolu lisesinde okudum ama boştu hocalar oturuyordu biz de dersane sayesinde öğrenirdik nasılsa her şeyi öğrenmiştik hocalar sallamazdı

Peki hangi unide okuyosunnn 1.5 yılda gunde 20 saatlik verimli çalışma yaparsam sence cerrahpasaaa gidermiyim temeli varrr

Bide dayanikliyimdirda

Gunde
Peki hangi unide okuyosunnn 1.5 yılda gunde 20 saatlik verimli çalışma yaparsam sence cerrahpasaaa gidermiyim temeli varrr
20 saat mi bence akşam 22:00 23:00 de bırak benim bir kuzenim vardı o abartmıştı sabahlayarak ders çalışıyordu izmir de bir tıp kazandı geçen sene kapasite meselesi ben akşam ders çalışamazdım ben de peride bir yeri kazanmıştım sonra yatay yaptım istanbulda bir tıp a adini vermeyeyim

günde 20 saat nedir ya. Hacettepeyi birincilikle bitiren adamı tanıyorum adam günde 15 saat çalışıyordu. Biraz mantıklı hedef koy. 8-9 saat düzgün çalışabilirsen öp başına koy.

Periferde

Tum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.
Ben universite sinavina girdigim yil Turkiyede ilk 5 teydim. Sayisalci degilim ama yaratik da olmadim :) hergün gazetemi kitabimi okurdum. Bu da beni biraz imla takintili yapmis olabilir:) Mazur gorun. Test cozmekten baska sey yapmadan benimle ayni sinifa yerlesen arkadaslarim sinifta iki kelime edemezdi (kendileri de soylerdi ama cok da belliydi zaten). Biz ise hocalarla catir catir tartisir fikir alisverisi yapardik. Lütfen dikkat. Test cözmek hersey degil.

Yazmayayım yazmayayım dedim ama artık dayanamadım konu çok geldi gözümün önüne.

Konu başlığına yazdığına bakılırsa yazdığın yaratık kelimesinden dolayı tıpı kazanmayı bir hayal olarak görüyorsun. Zaten kazananlar da düzenli çalışmıştır günde 20 saat çalışsan ne fayda adam akıllı düzgün sistemli çalışmadıktan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…