bi film vardı sultan suyuna pikniğe giderlerdi ya cümbür cemaat aklıma o geldiinsan önce ailesinin konforunu düşünür ama eşin maşallah sülaleyi düşünmüş
arabayı sanki devamlı onlar için kullanacak..garip vallahi.bazı erkek nedense sülalesi için canını verir hemde onlardan bi karşılık görmediği halde :)Adamın her şeyi böyle ya, düşünürken hep geniş geniş düşünüyor ama bir tek o düşünüyor.
böyle önce ailesini abrtılı düşünen erkeklerden nefrt ediyorum sen de kendi aileni bu kadar düşünebiliyormusunayrıca siz bi ailesiniz ve bunu anlayıp düşünmesi lazım bekarlıkta kaldı cümbür cemaat gezmek Allah sana kolaylık versin sinir hastası olmassan iyidir
aslında benim eşiminde sizden farkı yok off zor walla işimizAdamın aile kavramında çekirdek aile yok. Sülalesindeki herkes dilediğini yapıyorken benimki hepsinin conforunun peşinde geziyor.
Gülümsettiniz : )
Bir de ben şuna takıldım; annem, eniştem, kardeşim, bilmem kimim..
Dese ya, senin annen, baban, kardeşin de gelir falan.
aslında benim eşiminde sizden farkı yok off zor walla işimiz
Onu da dedi ama ikna etme kısmında. Bir parmak bal hesabı yapıyor yani.
İlk defa araba için mi oldu? Eski örnekler yok mu ortaya halıcı gibi serecek, bak bunda da aynısını demiştin, bak bunda da öyle düşünmüştün sonra gereksiz olduğunu anlamıştın diye. Benim koskoca ev örneğim var da :))
ben konuşmanın şu kısmına takıldım. aslında burda haklı olan sizsiniz.
ama eşiniz size ne kadar fesatsın demiş. işte erkekler hep böyle, bayanları haklıyken haksız duruma düşürmeyi çok iyi biliyorlar maalesef. ama sonununu güzel bağlamışsın. çok güldüm. gerçi eşin bu söylediğine ne cevap verdi onu yazmamışsın :)
konu ne kadar gıcıksa diyalog bir o kadar kahkaha attırıcı,sabah sabah güldürdün konu sahibi,güldürmekle kalmadın kahkaha attırdın banaBenim koca araba bakıyo kendine. Minübüs tarzı arabalar. Diyaloğumuz şöyle:
- bunlar çok yakmaz mı, altı üstü üç kişiyiz ne gerek var
- Annem rahat rahat binsin
- tamam o zaman dört kişiyiz, hala alaka kuramadım
- Eee, kardeşim, eniştem, çoluk çocuk ancak yeter
- İyi de onların da arabası var zaten. Biz niye minübüs alıyoruz?
- Tatile çıkarken hep beraber binmek için
- Onlarla tatile mi çıkıyoruz? Hem sırf bunun için o araba alınır mı?
- Sen de ne fesatsın, şurda anamı bacımı rahat ettirmeye uğraşıyorum ben, senin düşüncelerine bak.
- Bacın araba alırken senin rahatını mı düşünüyordu? Sen de onun gibi biraz eşinin çocuğunun rahatını düşünsen!
- Düşünmüyor muyum?
- İyi o zaman tır al da, sülalenle gideriz. Onları da düşünmemiz lazım.
Gıcık oldum adama ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?