• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tır alsaydın bari

Benim koca araba bakıyo kendine. Minübüs tarzı arabalar. Diyaloğumuz şöyle:
- bunlar çok yakmaz mı, altı üstü üç kişiyiz ne gerek var
- Annem rahat rahat binsin
- tamam o zaman dört kişiyiz, hala alaka kuramadım
- Eee, kardeşim, eniştem, çoluk çocuk ancak yeter
- İyi de onların da arabası var zaten. Biz niye minübüs alıyoruz?
- Tatile çıkarken hep beraber binmek için
- Onlarla tatile mi çıkıyoruz? Hem sırf bunun için o araba alınır mı?
- Sen de ne fesatsın, şurda anamı bacımı rahat ettirmeye uğraşıyorum ben, senin düşüncelerine bak.
- Bacın araba alırken senin rahatını mı düşünüyordu? Sen de onun gibi biraz eşinin çocuğunun rahatını düşünsen!
- Düşünmüyor muyum?
- İyi o zaman tır al da, sülalenle gideriz. Onları da düşünmemiz lazım.
Gıcık oldum adama ya.
esinizle diyalogunuza ve sizin cevaplariniza bayildim.hala guluyorum.cok yasayin emi

bizde de ben istemiştim büyük araba.2 aileyle rahat rahat gezelim diye.:KK48:

Benim koca araba bakıyo kendine. Minübüs tarzı arabalar. Diyaloğumuz şöyle:
- bunlar çok yakmaz mı, altı üstü üç kişiyiz ne gerek var
- Annem rahat rahat binsin
- tamam o zaman dört kişiyiz, hala alaka kuramadım
- Eee, kardeşim, eniştem, çoluk çocuk ancak yeter
- İyi de onların da arabası var zaten. Biz niye minübüs alıyoruz?
- Tatile çıkarken hep beraber binmek için
- Onlarla tatile mi çıkıyoruz? Hem sırf bunun için o araba alınır mı?
- Sen de ne fesatsın, şurda anamı bacımı rahat ettirmeye uğraşıyorum ben, senin düşüncelerine bak.
- Bacın araba alırken senin rahatını mı düşünüyordu? Sen de onun gibi biraz eşinin çocuğunun rahatını düşünsen!
- Düşünmüyor muyum?
- İyi o zaman tır al da, sülalenle gideriz. Onları da düşünmemiz lazım.
Gıcık oldum adama ya.

Bir an benim eşimi mi klonlamışlar diye düşündüm :KK22: Ben arabayı küçültmeye çalıştıkça oda senin eşin gibi minibüs tarzı bakıyor inatla. Dün yazını okuduğum sırada aradı jeep bakıyormuş kan beynime sıçradı dayanamadım yetmez seninkileri gezdirmeye tır al dedim. benimki de hala bakıyor büyük araba :rolleyes: Bunlar hatalı üretim anacım hatalıııı

Görümce benim üç katımı kazanır, daha kızıma 10 liradan fazla bir şey almış değil. doğumgününde bile elinde 5 liralık naylon bir bebekle geldi. Benimki ne yaptı, gitti yiğenine araba koltuğu aldı. :KK43:
Ya yemin ediyorum biz sınanıyoruz. Aynı tıpkısının aynısı. Görümce, kayınbaba, kayın hiçbiri çocuğuma birşey almış değil. Sadece bir kaynım altın taktı geri kalanı bir çaput bile almadı. Ama bizimki onların resmen tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Hahaha esin bi alemmis…3 kisiye cok buyuk araba gerekmiyor…4 kisi olunca biraz zorlar..ama cocuklar arkada anne baba onde gene olur…asil 3 cocuk olunca zor bana kalirsa..o zaman tir hakki doguyor iste (:

Hahaha esin bi alemmis…3 kisiye cok buyuk araba gerekmiyor…4 kisi olunca biraz zorlar..ama cocuklar arkada anne baba onde gene olur…asil 3 cocuk olunca zor bana kalirsa..o zaman tir hakki doguyor iste :-)

Üçüncü olsun gıkımı çıkarırsam tıra. Ama benim olsun, görümcenin çocuğu gezdircem diye değil.

Cok merak ediyorum neden her ailede erkek tarafi problem oluyorda hic kiz tarafi sorun etmiyor bazi seyleri... vallahi anlamiyorum uzmanlar bi arastirsa yani herkes erkek tarafondan sikayetci acaba erkeklerde biz bayanlarin ailesinden mi yakiniyordur offf bu erkekler ailelerine cok fazla duskunde ondan mi anne babalari her ise burnunu sokuyo anlamadim gitti arkadas :)

Cok merak ediyorum neden her ailede erkek tarafi problem oluyorda hic kiz tarafi sorun etmiyor bazi seyleri... vallahi anlamiyorum uzmanlar bi arastirsa yani herkes erkek tarafondan sikayetci acaba erkeklerde biz bayanlarin ailesinden mi yakiniyordur offf bu erkekler ailelerine cok fazla duskunde ondan mi anne babalari her ise burnunu sokuyo anlamadim gitti arkadas :)

Onlar da yakınıyor. Arkadaşımın kocası yakınıyordu benimkine, hep annesinde, evde pişirmiyor buraya gel diyor, tüm haftasonu onlardayız, şu kadar para verdik daha da istiyorlar, vs.

vallahi kotu bir durum dicem ama sonunu komedi gibi bağlamışsınız :D siz biraz usteleyin almaz diye düşünüyorum..

Zormus bizim 2 racing motorumuz var anca bize yetiyor hatta esya bile kit kanaat tasiniyor ama boyle mutluyuz zaten amac ulasim konfor vs degil araba almayi dusunmuyoruz kisin yaya kaliyosun o ayri birsey :D kimseyi dusunerek hareket etme yapimiz yok birbirimizi anca dusunuyoruz yetio ikibizinde ayri bi aile oldugunuzu anlat

Zormus bizim 2 racing motorumuz var anca bize yetiyor hatta esya bile kit kanaat tasiniyor ama boyle mutluyuz zaten amac ulasim konfor vs degil araba almayi dusunmuyoruz kisin yaya kaliyosun o ayri birsey :D kimseyi dusunerek hareket etme yapimiz yok birbirimizi anca dusunuyoruz yetio ikibizinde ayri bi aile oldugunuzu anlat

Zaten o, o arabayı alırsa ben de yandan motorla eşlik ederim. KV dırdırı, çocuk zırıltısı dinlemem böylece.

benimki de daha evlenmeden evlendıken sonra alcagı arabayı dusunuyo mınıbus tarzı alcakmış geniş geniş ailecek binceklermiş ilerde piknıge tatile beraber gitceklermıs annemler abimler yetmez bile bize diyo sizinkiler de kendi arabasıyla gelir arabada var ehiıyette nasıl olsa babanda gerci gelme onlar dedi sinir oldum abinde ehliyetını arabasını alsın o zaman yada herkes otobuse binsin gitsin dedim :KK59:

Back
X