Biz her iki haftada bi pazar foto atıp bu alisknliktan vazgecicez sizde katılın bizeBen tirnak degilde yanlardaki etleri yoluyorum.Ozellikle uzgun,stresli,sikintiliysam.Yara bandi sarmistim iyice kanatinca onu da koparttim.Tirnak yemeye hic bulasmadim.Zaten hep kisadir ama bu yanlari cok kotu gorunuyor hele iyice soyup kanattigimda
Takma tırnak takınca o yapışkani nasıl twmixliyorsunuz sonra8 yıl tırnak yedikten sonra bıraktım ve 18 yıldır yemiyorum. Ben takma tırnak takarak bırakmıştım yemeyi. Takma tırnağı ağzıma götürüyodum plastik kopmuyo vazgeçiyorum(ıyyyy şimdi çok iğrenç geliyor). 1 sene takma tırnakla gezdim. Tabi kendi tırnaklarımda uzuyordu kesip törpüleyim tekrar takma takıyordum. Öyle öyle unutuum gitti. Acı oje falan hikaye. Onu da kullamıştım sonra onun tadınada alışmıştım yine yiyordum. Ergenlik işte...
Haaah işte yiyen bilir o kadar kolay olsa ben keyfimdn mi.kendimi bildim bileli yiyiyorum tamda dediğimiz gibi bi arkediuorum yarışı gitmiş dediğimiz markaları mutlaka denicem şimdiki halini foto atabilir misiniz 2ayda ne kadar uzadıAy 30 yildir yiyorum tirnaklarimi ellerim igrenc hep sakladim ama yemektende geri durmadim oyle kolay degil hanimlar tirnaklarinizi agziniza goturmeyin o kadarda zor degil bence demek tirnak yiyen bilir o kadar zorki o eli agizdan cekmek bazen bisey dusunurken yada tv izlerken bi bakiyorum yarisini yemisim farketmiyorum bile yedigimi eger bilincli olsam bu konuda elimi agzima goturmem zaten
Simdi biraz uzattim broadway tirnak sertlestiriciyi alta suruyorum o kuruyunca ustune pastel aci oje suruyorum 2 ayda 1 cm uzadi hatta normal tirnak boyutuna gelmesi 2 ay surdu ama biraz boyu uzayinca agzima goturdugunde bakiyorum uZun hemen cekiyorum elimi hatta kendi elime vuruyorum :)
Flormarin aci ojesi beni yildirmadi o yuzden pastel aldim en acisi o tirnaklarim cok zayif oldugu icinde alta sertlestirici suruyorum bide boyle deneyin kizlar insallah uzar :s
Kozmetik mağazalarında takma tırnak çıkarıcısı satılıyor. Belki bilirsniz oje çıkarıcılar vardı kavanozda, parmağımızı sokup çeviriyoruz oje çıkıyor. İşte o tarz bir çıkarıcısı var. Ondaki pamuk değil tırtıklı bişey.Takma tırnak takınca o yapışkani nasıl twmixliyorsunuz sonra
Coook sagolun ben alttaki tırnak hava alamayınca hem zarar gorur hem uzamaz diye takma tırnak takmiyodumKozmetik mağazalarında takma tırnak çıkarıcısı satılıyor. Belki bilirsniz oje çıkarıcılar vardı kavanozda, parmağımızı sokup çeviriyoruz oje çıkıyor. İşte o tarz bir çıkarıcısı var. Ondaki pamuk değil tırtıklı bişey.
Hava almıyor ama uzuyorCoook sagolun ben alttaki tırnak hava alamayınca hem zarar gorur hem uzamaz diye takma tırnak takmiyodum
Tamm cnm umarım unutmayz bırakırz bu defaBu sefer yapalım ben güçlendirici filan da alcam birbirimizi kontrol edelim bizde şuraya düzgün bi resim atalımmm o zaman 19 haziranda yeni bi resim daha atıyoruz canim
Tabi atarim hatta az once burayi okuyunca yeniledim cilalariHaaah işte yiyen bilir o kadar kolay olsa ben keyfimdn mi.kendimi bildim bileli yiyiyorum tamda dediğimiz gibi bi arkediuorum yarışı gitmiş dediğimiz markaları mutlaka denicem şimdiki halini foto atabilir misiniz 2ayda ne kadar uzadı
Yapalım canim bi diğerlerine bi bizim ellere bakTamm cnm umarım unutmayz bırakırz bu defa
Yaaa coook iyi olmuşlar 2 ayda mi bu aşama ya insallah bende basaririiimEki Görüntüle 1844530
Tabi atarim hatta az once burayi okuyunca yeniledim cilalari
Yaaa coook iyi olmuşlar 2 ayda mi bu aşama ya insallah bende basaririiim
Evet 2 ayda basarirsin tabi ben basarsiysam herkes basarit tirnaklarim yoktu nerdeyseYaaa coook iyi olmuşlar 2 ayda mi bu aşama ya insallah bende basaririiim
Aynn cnm ya iki ay dişimizi sıksak yetermişYapalım canim bi diğerlerine bi bizim ellere bak
Sakiiiin lütfen yapicaz iradeli olalimAynn cnm ya iki ay dişimizi sıksak yetermişama ben sabahdn beri unutup unutup koyuyorm ağzıma ama
Torpuledim hep Torpuluyorum. Kırılmadi şuana kadar. Ama Kalyon kullanabilirsinPeki kırılmasını ve şeklini nasıl duzelttin
Can'ım tırnak yeme bebeklik döneminin oral döneminde bir sıkıntı olmasından kaynaklanmaktadır. Senin bu döneminde bir sıkıntı olmuş ya hiç süt emmedin ya da fazla emdin... Bu sebeple durum psikolojik ve takıntı haline gelmiş. Psikiyatri ye çıkmalısın sana tedavi önerecektir. Aynı durum çevremdekilerde de var acı öne filan bir süre işe yarıyor sonra tekrar başlıyorlarKızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen
Konunun tamamını okumadım önerildi mi bilmiyorum ama.. Tırnak yemeye hızlı ve tek çözüm protez tırnak taktırmak. İslem suresi en fazla bi saat suruyo 3 haftada bir bakımlara gidiyosunuz bikac ayda bu alıskanlıktan vazgecersiniz. Tırnagın ustu protezle kaplı oldugu icin ısırma koparma söz konusu bile degil ve cok kullanıslı ben denedim bibucuk ay sonra cıkarrtım ve elimi agzıma goturmuyorum bile. Yalnız uygulanırken tırnagınızın ustu torpulenıyo yani inceliyo biraz protezi cıkarttıktan sonra tırnagınızın uzayıp yenilenmesi gerekiyo o hassasiyetin gitmesi icin onun dısında super tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?