Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

8 yıl tırnak yedikten sonra bıraktım ve 18 yıldır yemiyorum. Ben takma tırnak takarak bırakmıştım yemeyi. Takma tırnağı ağzıma götürüyodum plastik kopmuyo vazgeçiyorum (ıyyyy şimdi çok iğrenç geliyor). 1 sene takma tırnakla gezdim. Tabi kendi tırnaklarımda uzuyordu kesip törpüleyim tekrar takma takıyordum. Öyle öyle unutuum gitti. Acı oje falan hikaye. Onu da kullamıştım sonra onun tadınada alışmıştım yine yiyordum. Ergenlik işte...

Ben tirnak degilde yanlardaki etleri yoluyorum.Ozellikle uzgun,stresli,sikintiliysam.Yara bandi sarmistim iyice kanatinca onu da koparttim.Tirnak yemeye hic bulasmadim.Zaten hep kisadir ama bu yanlari cok kotu gorunuyor hele iyice soyup kanattigimda
Biz her iki haftada bi pazar foto atıp bu alisknliktan vazgecicez sizde katılın bize

Takma tırnak takınca o yapışkani nasıl twmixliyorsunuz sonra

Haaah işte yiyen bilir o kadar kolay olsa ben keyfimdn mi.kendimi bildim bileli yiyiyorum tamda dediğimiz gibi bi arkediuorum yarışı gitmiş dediğimiz markaları mutlaka denicem şimdiki halini foto atabilir misiniz 2ayda ne kadar uzadı

Takma tırnak takınca o yapışkani nasıl twmixliyorsunuz sonra
Kozmetik mağazalarında takma tırnak çıkarıcısı satılıyor. Belki bilirsniz oje çıkarıcılar vardı kavanozda, parmağımızı sokup çeviriyoruz oje çıkıyor. İşte o tarz bir çıkarıcısı var. Ondaki pamuk değil tırtıklı bişey.

Coook sagolun ben alttaki tırnak hava alamayınca hem zarar gorur hem uzamaz diye takma tırnak takmiyodum

Coook sagolun ben alttaki tırnak hava alamayınca hem zarar gorur hem uzamaz diye takma tırnak takmiyodum
Hava almıyor ama uzuyor Ben 1-2 gün dinlendirirdim takmaları çıkartıp. O arada da parlatıcı ya da oje sürerdimki gözüme güzel gözüksün kıyamiyim diye Sonra tekrar takmaları takardım. Mesela şöyle yap. 2 gün takmaları tak 1 gün dinlendir boş gez.

Tabi atarim hatta az once burayi okuyunca yeniledim cilalari

Konunun tamamını okumadım önerildi mi bilmiyorum ama.. Tırnak yemeye hızlı ve tek çözüm protez tırnak taktırmak. İslem suresi en fazla bi saat suruyo 3 haftada bir bakımlara gidiyosunuz bikac ayda bu alıskanlıktan vazgecersiniz. Tırnagın ustu protezle kaplı oldugu icin ısırma koparma söz konusu bile degil ve cok kullanıslı ben denedim bibucuk ay sonra cıkarrtım ve elimi agzıma goturmuyorum bile. Yalnız uygulanırken tırnagınızın ustu torpulenıyo yani inceliyo biraz protezi cıkarttıktan sonra tırnagınızın uzayıp yenilenmesi gerekiyo o hassasiyetin gitmesi icin onun dısında super tavsiye ederim

Can'ım tırnak yeme bebeklik döneminin oral döneminde bir sıkıntı olmasından kaynaklanmaktadır. Senin bu döneminde bir sıkıntı olmuş ya hiç süt emmedin ya da fazla emdin... Bu sebeple durum psikolojik ve takıntı haline gelmiş. Psikiyatri ye çıkmalısın sana tedavi önerecektir. Aynı durum çevremdekilerde de var acı öne filan bir süre işe yarıyor sonra tekrar başlıyorlar

Her 2 haftada bir foto aticam.tirnaklarimi. 19 haziranda yeni kontrol günü bu aralar irademe sahibim.kenfi kendine kırılması dışında iyi gidiyor ve daha acı oje almadim bile. Tırnak güçlendirici de alicam daha çok isim varr

Protez kullanıyorum. Protezin yanlarından kemirdiğim için protez tırnaklar çıktığında kendi tırnağım uzamış ama yanlardan zayıflamış oluyor.

Ayrıca protez tırnağı da kısa kullanmak lazım çünkü içleri kirleniyor ve sanki temizlenmiyor gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…