Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

İnşallah ya çok ironik bi hastalık yememek için uzatmak gerekiyor uzatmak içinde yememek
Hakket ya ama bikaç gün sabret. Çabuk uzuyor bence. Bi iki gün kemirmeyince bi bakıyorum vakti gelmiş bence de bu bir psikolojik rahatsızlığın getirisi ama nedir bilemedim bi çocukluğuma inip geleyim

Hakket ya ama bikaç gün sabret. Çabuk uzuyor bence. Bi iki gün kemirmeyince bi bakıyorum vakti gelmiş bence de bu bir psikolojik rahatsızlığın getirisi ama nedir bilemedim bi çocukluğuma inip geleyim
Bi kaç gundur çok dikkat ediyorum bi tane güçlendirici surdim kirilmadin diye ama daha kaliteli ürünler alcam bakalım

Hahaha du
Bendd yiyorum eşim sen hiç tırnağını kesmiyon mu ben hiç görmedim keserken diyo
Hahahah düzgün yiyosaniz demekki biz karar verdik bırakıp uzatmaya şimdiki halini fotolayip ojeli.haline gecicez inşallah sizde katılmak ister misiniz bizs

Can'ım bunun tek çözümü kafanda bitirmek. Genç bir kızsın hiç hoş görünmüyor etraftan da. Bi aynanın karşısına geç Nasıl göründüğüne bi bak sende hak vereceksin. Kendin halledemiyorsan bir psikoloğa başvur Can'ım..

Acı oje öneririm her arkadaş gibi ama işinize yaramazsa bir doktora ya da bir pskoloğa gidin psikolojik olabiliyor bazen tırnaklarınızın güçlenmesi için limon suyunda tırnaklarınızı 5-10 dk tutun güçlenip güzelce uzayacaklar.

Goruntusinden kesinlikle rahatsızim ve kesinlikle karat verdim canim bu sefer uzatıp manikur yaptıracak kendine gelsinler

acı ojeler var. eczaneye yine bir sorun.

Benim ablamda yiyordu hatta ayak tirnaklarinida surekli yoluo koparirdi sonra ne olduysa biranda birakıcam dedi ve bıraktı... simdi ben uyariyorum uzamis kes o tirnakları diye... oda acılı ojeler denedi parmaklarını aci bibere ovdu ama birakamadı... biranda karar verip iradeli davran ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…