- 30 Mart 2014
- 305
- 203
- 103
Hakket yaİnşallah ya çok ironik bi hastalık yememek için uzatmak gerekiyor uzatmak içinde yememek
Bi kaç gundur çok dikkat ediyorum bi tane güçlendirici surdim kirilmadin diye ama daha kaliteli ürünler alcam bakalımHakket yaama bikaç gün sabret. Çabuk uzuyor bence. Bi iki gün kemirmeyince bi bakıyorum vakti gelmiş bence de bu bir psikolojik rahatsızlığın getirisi ama nedir bilemedim bi çocukluğuma inip geleyim
Hahahah düzgün yiyosaniz demekkiBendd yiyorum eşim sen hiç tırnağını kesmiyon mu ben hiç görmedim keserken diyo
Çok kötü ya insan fotoğraf çekesi gelmiyoHahaha du
Hahahah düzgün yiyosaniz demekkibiz karar verdik bırakıp uzatmaya şimdiki halini fotolayip ojeli.haline gecicez inşallah sizde katılmak ister misiniz bizs
Bizde çektik gerçekten çok kotu bi görüntü ama arada bakıp değiştirmek için gaz veriyo :))Çok kötü ya insan fotoğraf çekesi gelmiyo
Çok güzelbende önceden yerdim ama daha sonra bir bayanda bakımlı tırnakların dha hoş olduğunun kanısına vardım şuan uzun ve ojeliler.
Çok güzelbende önceden yerdim ama daha sonra bir bayanda bakımlı tırnakların dha hoş olduğunun kanısına vardım şuan uzun ve ojeliler.
Kızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen
Goruntusinden kesinlikle rahatsızim ve kesinlikle karat verdim canim bu sefer uzatıp manikur yaptıracak kendine gelsinlerCan'ım bunun tek çözümü kafanda bitirmek. Genç bir kızsın hiç hoş görünmüyor etraftan da. Bi aynanın karşısına geç Nasıl göründüğüne bi bak sende hak vereceksin. Kendin halledemiyorsan bir psikoloğa başvur Can'ım..
Tamam canım istersen kendi galeriden takip et önemli olan uzayıp uzamadifgini ve şekli girisini takip etmekFotoğraf yüklenmiyor
acı ojeler var. eczaneye yine bir sorun.Kızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen
teşekkür ederimÇok güzel
Aynen benimki deBendd yiyorum eşim sen hiç tırnağını kesmiyon mu ben hiç görmedim keserken diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?