Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

Kuzenlerimin hepsi yiyiyor küçüklüğünden beri yiyiyorum bi aa psikolog gittm.bi faydası olmadi

Bende yiyordum tirnaklarimi
sonra yengemden bi firca yedim ki...utandim:)
Simdi de kisa olunca yiyorum o yuzden hep uzun...boylece canim cekmiyor...birdr artik simdi degil ama eskiden tirnak torpulendiginde ki cikan kokuya bayiliyordum
Yengem ne bicim kizsin diye bi fircalamaya basladi ki...
sayesinde guzel ellerim var....severim elestiriyi

Bende baskı uok canim ben manyagim

Yazik gerçekten . Sanmak da bi seydir.

Siz de cozum.bulmaya degil öylesine konu acmissiniz . yazık yani vaktimi vermeme yazik . psikolog ise yaramadiysa baska bi psikolga gidin . psikoljik baska bi aciklamasi mi var ki?

Darısı başıma

Yazik gerçekten . Sanmak da bi seydir.

Siz de cozum.bulmaya degil öylesine konu acmissiniz . yazık yani vaktimi vermeme yazik . psikolog ise yaramadiysa baska bi psikolga gidin . psikoljik baska bi aciklamasi mi var ki?
Bi yorum yapıp değerli vaktiniz öldüyse devam etmeyin . İnsanları ne diye yargiliuorsuniz uzun suredir bırakmak soruyorum öylesine konu actigim filan yok

Bunu da şuraya ilestireyim...yiyince rezalet halde
ben kendimi bildim bileli tirnak yedim 18 ime kadar (ki hala kisa olunca affetmem)
Yengem bile sasirdi bu tirnaklarin adam olmasina ...ki kendi tirnak isiyle ugrasiyor...motiven olsun

Yaaa çok güzeller takma gibi duruyorlar. Brnim tırnaklarım çok ince şuan. Seninde öyle miydi nasıl kalınlaştırip kırılmasını onledin

Yaaa çok güzeller takma gibi duruyorlar. Brnim tırnaklarım çok ince şuan. Seninde öyle miydi nasıl kalınlaştırip kırılmasını onledin
Ozel bisey yapmamistim sadece uzattim...yapisi sert sanırım
diyorum ya yengem bile sok olmustu...o da ummuyordu boyle duzgun olmasini

Kendimi bildim bileli yiyorum ben de, yani yemiyorum da, kenarları kemirip atıyorum, çok utanıyorum....
Eşimle sevgili olduktan sonra utandım, bıraktım.. Ama devamı geldi..
Düğün zamanı gelin olcam diye bıraktım.. Yine istikrar olmadı..
Sonra çocuk sahibi oldum. Dedim eğer bu çocuklar benden görüp de alışkanlık edinirse kendimi asla asla affetmem, bu lanet pis bir alışkanlık.

Şimdi çocuklarım varken ağzıma götürmüyorum ama onlar ortamda yokken ister istemez yapıyorum bazen.
Eşim de çok kızıyo, ondan da çekiniyorum.
Biraz düzeldi tırnaklarım rahatsız edici görünmüyor ama daha güzel olsun istiyorum.
Acı oje filan hiç kar etmedi bende..
Ağzıma götürmesem de ellerimle koparıyorum, uğraşıyorum yani, az da olsa..

Şimdi takma tırnak fikri oluştu konuyu biraz okuyunca.

Çok cahilim bu konuda, bu takma tırnakları nerde bulabilirim?
Fiyat aralığı nedir?
Kesilebiliyor mu? uzun kullanamam bebek sahibiyim.
Ve yapıştırıcı zarar verir mi?

Belki hevese gelir tamamen kurtulurum, çok umutlandım...
Çünkü hevese ihtiyacım var, güzel olacağına inansam bırakacam.

Uzun yazdım affola
Çok muzdaribim ondan....

Ben tirnak degilde yanlardaki etleri yoluyorum.Ozellikle uzgun,stresli,sikintiliysam.Yara bandi sarmistim iyice kanatinca onu da koparttim.Tirnak yemeye hic bulasmadim.Zaten hep kisadir ama bu yanlari cok kotu gorunuyor hele iyice soyup kanattigimda

Ay 30 yildir yiyorum tirnaklarimi ellerim igrenc hep sakladim ama yemektende geri durmadim oyle kolay degil hanimlar tirnaklarinizi agziniza goturmeyin o kadarda zor degil bence demek tirnak yiyen bilir o kadar zorki o eli agizdan cekmek bazen bisey dusunurken yada tv izlerken bi bakiyorum yarisini yemisim farketmiyorum bile yedigimi eger bilincli olsam bu konuda elimi agzima goturmem zaten

Simdi biraz uzattim broadway tirnak sertlestiriciyi alta suruyorum o kuruyunca ustune pastel aci oje suruyorum 2 ayda 1 cm uzadi hatta normal tirnak boyutuna gelmesi 2 ay surdu ama biraz boyu uzayinca agzima goturdugunde bakiyorum uZun hemen cekiyorum elimi hatta kendi elime vuruyorum :)
Flormarin aci ojesi beni yildirmadi o yuzden pastel aldim en acisi o tirnaklarim cok zayif oldugu icinde alta sertlestirici suruyorum bide boyle deneyin kizlar insallah uzar :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…