Kuzenlerimin hepsi yiyiyor küçüklüğünden beri yiyiyorum bi aa psikolog gittm.bi faydası olmadineden yiyorsunuz ne zaman basladiniz?
1..2, 5 yasinda ise emme gudusu devam edip aliskanliga donusmus olabilir
2..bir buyugunuzden gormussunuzdur taklid etmissinizdir.
3.duygusal yoksunluk ve uzerinizdeki baski ile baslamissinizdir baski gitmeden gitmez .
genelde psikolojikbunun gecmesi icin icinizdeki sorunu cozmelisiniz . . bir psikolga gidebilirsiniz. Devlet hastenesinde ya da fakulteler de olabilir.
Hmn hemn aynı tırnaklarımz. Naslda anlaşılıyor kemirdiğimiz
Aynen öyle canım 2 haftada bi pazar günleri çekip atalimmi ne dersinHmn hemn aynı tırnaklarımz. Naslda anlaşılıyor kemirdiğimiz
Köyü renk oje sür elini ağzına götürdüğün de hemen farkeder çekersinBirakicam canim birakicam bu sefer çok kararliyim uçları cok az bile olsa beyazladi
Oje surcek kadar uzun ve düzgün değiller utanıyorumKöyü renk oje sür elini ağzına götürdüğün de hemen farkeder çekersin
Bende baskı uok canim ben manyagim
Darısı başımaBende yiyordum tirnaklarimi
sonra yengemden bi firca yedim ki...utandim:)
Simdi de kisa olunca yiyorum o yuzden hep uzun...boylece canim cekmiyor...birdr artik simdi degil ama eskiden tirnak torpulendiginde ki cikan kokuya bayiliyordum
Yengem ne bicim kizsin diye bi fircalamaya basladi ki...
sayesinde guzel ellerim var....severim elestiriyi
Bi yorum yapıp değerli vaktiniz öldüyse devam etmeyin . İnsanları ne diye yargiliuorsuniz uzun suredir bırakmak soruyorum öylesine konu actigim filan yokYazik gerçekten . Sanmak da bi seydir.
Siz de cozum.bulmaya degil öylesine konu acmissiniz . yazık yani vaktimi vermeme yazik . psikolog ise yaramadiysa baska bi psikolga gidin . psikoljik baska bi aciklamasi mi var ki?
Yaaa çok güzeller takma gibi duruyorlar. Brnim tırnaklarım çok ince şuan. Seninde öyle miydi nasıl kalınlaştırip kırılmasını onledinEki Görüntüle 1844351 Bunu da şuraya ilestireyim...yiyince rezalet halde
ben kendimi bildim bileli tirnak yedim 18 ime kadar (ki hala kisa olunca affetmem)
Yengem bile sasirdi bu tirnaklarin adam olmasina ...ki kendi tirnak isiyle ugrasiyor...motiven olsun
Ozel bisey yapmamistim sadece uzattim...yapisi sert sanırımYaaa çok güzeller takma gibi duruyorlar. Brnim tırnaklarım çok ince şuan. Seninde öyle miydi nasıl kalınlaştırip kırılmasını onledin
Olur cnm ama umarım bu defa yapabilirzAynen öyle canım 2 haftada bi pazar günleri çekip atalimmi ne dersin
Eki Görüntüle 1844351 Bunu da şuraya ilestireyim...yiyince rezalet halde
ben kendimi bildim bileli tirnak yedim 18 ime kadar (ki hala kisa olunca affetmem)
Yengem bile sasirdi bu tirnaklarin adam olmasina ...ki kendi tirnak isiyle ugrasiyor...motiven olsun
İnşallah benimkide öyle olurOzel bisey yapmamistim sadece uzattim...yapisi sert sanırım
diyorum ya yengem bile sok olmustu...o da ummuyordu boyle duzgun olmasini
Bu sefer yapalım ben güçlendirici filan da alcam birbirimizi kontrol edelim bizde şuraya düzgün bi resim atalımmm o zaman 19 haziranda yeni bi resim daha atıyoruz canimOlur cnm ama umarım bu defa yapabilirz
Evet herkes ayni swyi soyluyor...Takma tırnak gibi gözüküyorlar şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?