Eşim de tırnaklarını, parmaklarını kemirir resmen. No bite diye oje aldı geçen hafta, saydam böyle. Sürüyorum tırnaklarına biraz da ellerine taşırıyorum ağzına götüremiyor. Öyle pis tadı var ki, e vitaminli diye ben de süreyim dedim, aradan saatler geçti, elimle yediğim ekmeğin tadı da ağzımda öyle iğrenç oldu ki anlatamam. Bence süper çözüm. Asla elini ağzına götüremezsin dene birKızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen
Yarın hemen alicm camiimEşim de tırnaklarını, parmaklarını kemirir resmen. No bite diye oje aldı geçen hafta, saydam böyle. Sürüyorum tırnaklarına biraz da ellerine taşırıyorum ağzına götüremiyor. Öyle pis tadı var ki, e vitaminli diye ben de süreyim dedim, aradan saatler geçti, elimle yediğim ekmeğin tadı da ağzımda öyle iğrenç oldu ki anlatamam. Bence süper çözüm. Asla elini ağzına götüremezsin dene bir
Su ara çok kararliyim yapt.yspstim yapamaidm bi daha da birakamamBenim ablamda yiyordu hatta ayak tirnaklarinida surekli yoluo koparirdi sonra ne olduysa biranda birakıcam dedi ve bıraktı... simdi ben uyariyorum uzamis kes o tirnakları diye... oda acılı ojeler denedi parmaklarını aci bibere ovdu ama birakamadı... biranda karar verip iradeli davran ...
Haklisin kesinlikle canim bu sefer kesin kararliyimEczaneden Mavala ürünleri almakla başlayın ve düzenli olarak kullanarak en az 10 günde 1 maniküre gidin..
Tırnaklar yavaş yavaş toparlayacak ve görüntü hoşunuza gitmeye başlayacak bence..
Sonrasında istesenizde yemezsiniz diye düşünüyorum :)
Bayanda el çok önemli azmedin derim.
Takma tırnak kullanması ve çıkartması zor olmuyor mu bi de önerdiğin bi marka var miAcı oje falan boş. Bende yerdim artık yemiyorum ve uzadılar. Takma tırnak tak o halini gör 1 2 hafta çıkarma. Hem uzun tırnağa alışmış oluyosun hem kendi tırnağın uzamış oluyo :) ben böyle kurtuldum
Bende baskı uok canim ben manyagimaci oje aliskanlik durumunda fayda verir . ama baski durumunda degilbaskinin kalkmasi lazim ya da siz icsel olarak gelisip baskiyi sallamayacaksiniz.
baski anne ya da baba ya da yakin akraba olabilir
Denicem canim umarım b asarcamAcı oje öneririm her arkadaş gibi ama işinize yaramazsa bir doktora ya da bir pskoloğa gidin psikolojik olabiliyor bazen tırnaklarınızın güçlenmesi için limon suyunda tırnaklarınızı 5-10 dk tutun güçlenip güzelce uzayacaklar.
Kesinlikle öyle. Bırakmak istemeyip bana zorla surdurduklerinde yolup yiyiyodum ama şimdi kararliyimAcı oje var ama bi işe yaramıyor
En acısından acı yeşil biber bile sürseniz , hayır yine işe yaramaz
Beyinde bitiyor iş
Başaracağına inanıyorum:))Denicem canim umarım b asarcam
Canim çıkarırken yapıştırıcı zarar vermiyor mu bide günlük işlerde sorun çıktı mı anlarirbmidinHayır canım çok kolay. Markanın önemi yok 7.50 yada 8.50 tl onlar zaten icinde yapıştırıcısı da oluyo. Bence denemelisin yani ben bile kurtulduysam :)
Birakicam canim birakicam bu sefer çok kararliyim uçları cok az bile olsa beyazladiEn yiyordum turnaklarimi bir gün bir baktım kardeşim de benden görüp denedi. O gün kötü bir örnek olduğum için kendime kızıp bıraktım. Sıra Sende hadi bırak şu pis şeyleri yemeyiiii
Tamam canım cokk sağolGünlük islerde biraz sıkıntı oluyo o da aman çıkar mı düşüncesinden ötürü. Yapıştırıcının da zararı yok canım
Mavalaya iyi diyorlar alicam.mutlakaEczaneden Mavala ürünleri almakla başlayın ve düzenli olarak kullanarak en az 10 günde 1 maniküre gidin..
Tırnaklar yavaş yavaş toparlayacak ve görüntü hoşunuza gitmeye başlayacak bence..
Sonrasında istesenizde yemezsiniz diye düşünüyorum :)
Bayanda el çok önemli azmedin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?