Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

neden yiyorsunuz ne zaman basladiniz?

1..2, 5 yasinda ise emme gudusu devam edip aliskanliga donusmus olabilir

2..bir buyugunuzden gormussunuzdur taklid etmissinizdir.

3.duygusal yoksunluk ve uzerinizdeki baski ile baslamissinizdir baski gitmeden gitmez .

genelde psikolojik bunun gecmesi icin icinizdeki sorunu cozmelisiniz . . bir psikolga gidebilirsiniz. Devlet hastenesinde ya da fakulteler de olabilir.

aci oje aliskanlik durumunda fayda verir . ama baski durumunda degil baskinin kalkmasi lazim ya da siz icsel olarak gelisip baskiyi sallamayacaksiniz.

baski anne ya da baba ya da yakin akraba olabilir

Eşim de tırnaklarını, parmaklarını kemirir resmen. No bite diye oje aldı geçen hafta, saydam böyle. Sürüyorum tırnaklarına biraz da ellerine taşırıyorum ağzına götüremiyor. Öyle pis tadı var ki, e vitaminli diye ben de süreyim dedim, aradan saatler geçti, elimle yediğim ekmeğin tadı da ağzımda öyle iğrenç oldu ki anlatamam. Bence süper çözüm. Asla elini ağzına götüremezsin dene bir

Acı oje falan boş. Bende yerdim artık yemiyorum ve uzadılar. Takma tırnak tak o halini gör 1 2 hafta çıkarma. Hem uzun tırnağa alışmış oluyosun hem kendi tırnağın uzamış oluyo :) ben böyle kurtuldum

Eczaneden Mavala ürünleri almakla başlayın ve düzenli olarak kullanarak en az 10 günde 1 maniküre gidin..
Tırnaklar yavaş yavaş toparlayacak ve görüntü hoşunuza gitmeye başlayacak bence..
Sonrasında istesenizde yemezsiniz diye düşünüyorum :)
Bayanda el çok önemli azmedin derim.

Yarın hemen alicm camiim

Su ara çok kararliyim yapt.yspstim yapamaidm bi daha da birakamam

Haklisin kesinlikle canim bu sefer kesin kararliyim

Takma tırnak kullanması ve çıkartması zor olmuyor mu bi de önerdiğin bi marka var mi

Hayır canım çok kolay. Markanın önemi yok 7.50 yada 8.50 tl onlar zaten icinde yapıştırıcısı da oluyo. Bence denemelisin yani ben bile kurtulduysam :)

Denicem canim umarım b asarcam

Hayır canım çok kolay. Markanın önemi yok 7.50 yada 8.50 tl onlar zaten icinde yapıştırıcısı da oluyo. Bence denemelisin yani ben bile kurtulduysam :)
Canim çıkarırken yapıştırıcı zarar vermiyor mu bide günlük işlerde sorun çıktı mı anlarirbmidin

Günlük islerde biraz sıkıntı oluyo o da aman çıkar mı düşüncesinden ötürü. Yapıştırıcının da zararı yok canım

En yiyordum turnaklarimi bir gün bir baktım kardeşim de benden görüp denedi. O gün kötü bir örnek olduğum için kendime kızıp bıraktım. Sıra Sende hadi bırak şu pis şeyleri yemeyiiii

En yiyordum turnaklarimi bir gün bir baktım kardeşim de benden görüp denedi. O gün kötü bir örnek olduğum için kendime kızıp bıraktım. Sıra Sende hadi bırak şu pis şeyleri yemeyiiii
Birakicam canim birakicam bu sefer çok kararliyim uçları cok az bile olsa beyazladi

Mavalaya iyi diyorlar alicam.mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…