Tırnaklarımla başım dertte bir bakarmisiniz

Yetiş Manikürcü Bacı gibi oldum ama manikürcünüzü değiştirin. Manikür yapılırken ölü deri kesilir. Eğer canınız yanıyorsa kesmemesi gereken bir şeyi kesiyor demektir.
Aynen ben en son gittiğimde vakit dardı bi elimi kuaför diğerini yanındaki çırak yaptı. Kuaför bi kere acıtmadı ve kanamadı yanındaki kızın yaptığı elim aşırı acıdı ve kanadı defalarca.

Oooo tırnak yatağınızı genişletmeye çalışmışlar. O kendiliğinden genişler ama manikür yaptıkça. Yani ölü deriyi aldıkça her seferinde biraz daha genişler, öyle pensle tırnak etine dalınmaz.
Ayyy hepinizi oturtup manikür yapasım geldi :KK53:
Yukarıda bir mesajda anlattım, paslanmaz çelik pens, katikül temizleyici cila, katikül itici ve güzel nemlendiren, besleyici bir kremle tek başınıza yapabileceğiniz bir işlem.
Youtube, yerli yabancı manikür videosu dolu.
Yok zaten koydum kafaya bu işi yapıcam. Bende geçen gün oğlum da siil vardı yakıldı izi için doktor Madecassol diye bir merhem verdi nette araştırdım. Tırnak bakımı kanunlaşması için de kullanılıyor mus. Benim tırnaklar muşamba dan hallice. Birde sivilce izine iyi geliyor mus. Bu ara çok sivilce izim vardı3 günde büyük değişim yaşadım. Tırnaklar icinde deniycem. Etken madde icinde bir bitki varmış ve bu bitkiye kaplanlar yaralanan yerlerini surerek kendini tedavi edermiş.hücre yenileyici özelliği varmış yani

Kan değerlerine baktır, vitamin eksikliği varmı, tiroid nasıl.. Onlar ile ilgili sıkıntı yoksa sorun yoktur.. Çünkü yan taraflardaki deriler sadece manikür ile ilgili olmayabilir.. Sorun yoksa sadece bakım ile alakalıdır..

Aynen ben en son gittiğimde vakit dardı bi elimi kuaför diğerini yanındaki çırak yaptı. Kuaför bi kere acıtmadı ve kanamadı yanındaki kızın yaptığı elim aşırı acıdı ve kanadı defalarca.
O yüzden ne yapıyoruz, manikürcüye kendi malzemelerimizi götürüyoruz :)

Aslında çokta kötü değil biraz uzatın ve maniküre gidin düzelir.

Back
X