slm kızlar bende sızler gıbı bebek sahıbı olmak ıstıyorum ve bu gun bende dr gıttım ve suprızz tırot var dedıı bır bu eksıktı kıstlerden yenı kurtulmusken bırde bu neyse kan tahlıl ıstedı genıs kapsamlı ve tatlıl sonucları cıktı amaa ne yazık kı dr gosteremedım sonuclara sızde bır bakın ısterım sızce benım neyım cok yuksek neyım eksık ben anlamadım bısı yenım bu konuda benı bılgılendırırsenız sevınırım
BİYOKİMYA 05.10.2011 906880 ANTI TG (ANTI T) 638,2 0 - 115
BİYOKİMYA 05.10.2011 904030 TSH 8,45 ,27 - 4,2
BİYOKİMYA 05.10.2011 903930 T. TESTOSTERON 2,50 6 - 82
BİYOKİMYA 05.10.2011 903480 SERBEST T4 1,27 ,93 - 1,7
BİYOKİMYA 05.10.2011 903470 SERBEST T3 2,77 2 - 4,4
BİYOKİMYA 05.10.2011 903210 PRL 10,15 4,79 - 23,3
BİYOKİMYA 05.10.2011 902410 LH 9,74
BİYOKİMYA 05.10.2011 901280 FSH 5,50
BİYOKİMYA 05.10.2011 901160 ESTRADIOL (E2) 29,42
BİYOKİMYA 05.10.2011 900480 ANTI TPO (ANTİ M) 199,3 0 - 34
10 Kayıt Listelendi...
inşallah en kısa zamanda sütün çok fazla gelir..devam maması veriyorum diye üzülme biz 47 günlük olduk bazen doymadığını anlıyorum bende devam maması veriyorum..bol bol sütün gelirde gerek kalmaz inşallah..sen özellikle pompayı sık sık kullan az da olsa gelmeye başladıysa mutlaka artacaktır..ilk başta az geliyor zaten 1 hafta içinde normal bolca gelmeye başlıyor yanii bende öyle olmuştu..kolay gelsin..bundan sonra telaşlarımız daha farklı artık:)))
canım senin göğüs pompam elektrikli mi ve hangi narka? ben manuel aldım anca 20 mg çıkıyo elektriklilerden ne kadar çıkar acaba?
çok ilginç benim doktorumda hamilelikte troid ilacı kullanmak iyi bişey aslında diyordu hem anne için hemde bebeğin sağlığı açısından doğuştan troid hastası olmasını engelliyormuş allahn yardımcımız olsunnnArkadaşlar merhaba bende hipotiroid hastasıyım 3 yıldır levotiron kullanıyorum.4 gebelik yaşadım dördünüde kaybettim.Bugün bi arkadaşım levotiron kullananların bebeklerinin ya düştüğünü yada doğsada problemli olduğunu söyledi.Bu ilaç olmadan hayata devam edemiyoruz ilaçlada böyle problemler oluyosa ne yapıcaz biz.Bende nodül falan yoktu ultrasonda ama boğazımın sıkıldığını hissediyorum bugünlerde ve sesim hemen kısılıyo bu tür problemler yaşayanlar varmı?Daha önce endokrine gittim ama tekrar gitmeyi düşünüyorum şimdi
canım birde troid ilaçları konuşmayı falanda etkiliyormuş benim oğlum 6 yaşında hipotroid hastası ilaç kullanıoruz analı oğullu :) biraz takılmaları var doktor ilacın yan etkisi dediiArkadaşlar merhaba bende hipotiroid hastasıyım 3 yıldır levotiron kullanıyorum.4 gebelik yaşadım dördünüde kaybettim.Bugün bi arkadaşım levotiron kullananların bebeklerinin ya düştüğünü yada doğsada problemli olduğunu söyledi.Bu ilaç olmadan hayata devam edemiyoruz ilaçlada böyle problemler oluyosa ne yapıcaz biz.Bende nodül falan yoktu ultrasonda ama boğazımın sıkıldığını hissediyorum bugünlerde ve sesim hemen kısılıyo bu tür problemler yaşayanlar varmı?Daha önce endokrine gittim ama tekrar gitmeyi düşünüyorum şimdi
canım birde troid ilaçları konuşmayı falanda etkiliyormuş benim oğlum 6 yaşında hipotroid hastası ilaç kullanıoruz analı oğullu :) biraz takılmaları var doktor ilacın yan etkisi dedii
sağol canım allah hepimize acilinden şifa nsip etsin.....Ay yavrum benim bende erken yaşta bu hastalığa yakalandığım için üzülüyorum.Çok daha erken yaşta da oluyo demekki.Allah hepimize yardım etsin
bebedorun manuel olanından kullandım..uzun sürüyor ama süt çıkıyor baya..elektriklide daha çabuk olduğunu biliyorum ama süt miktarını artırır mı bilmem hiç denemedim elektrikli olanını.. sütün nasıl artıyor mu? sarılık durumunuz nasıl inşallah olmamıştır..bide gözü çapak olmaya başlarsa artacaktır kesin sen daha başlarken sütünden sür bana sütünden sürme gözzünün rengini değiştirir iyi değil dediler sürmedim çapaklanma çok ilerledi sonra doktor damla verdi baktım çok faydası olmuyor sütümden sürdüm bi gözü tamameen geçti birinde çok az kaldı..tavsiye ederim.
bebedorun manuel olanından kullandım..uzun sürüyor ama süt çıkıyor baya..elektriklide daha çabuk olduğunu biliyorum ama süt miktarını artırır mı bilmem hiç denemedim elektrikli olanını.. sütün nasıl artıyor mu? sarılık durumunuz nasıl inşallah olmamıştır..bide gözü çapak olmaya başlarsa artacaktır kesin sen daha başlarken sütünden sür bana sütünden sürme gözzünün rengini değiştirir iyi değil dediler sürmedim çapaklanma çok ilerledi sonra doktor damla verdi baktım çok faydası olmuyor sütümden sürdüm bi gözü tamameen geçti birinde çok az kaldı..tavsiye ederim.
benim prolaktin hormonum çok yüksek ve buna bağlı olarak beynimde hipofiz tümörüde oldu troidlerim çok yüksek ve guatırım çok yavaşmış şimdi bu tümör ilaçlarla bastırılmaya çalışılıyor 3 aydır ilaç kullanıyorum fakat bi yararı olmadı ameliyatı zor bi vaka bütün hayatımı etkiliyo kilo alma saç dökülmesi halsizlik asabiyet ama bunların hiçbi anlamı yok 5 aylık evliyim geçen hafta vajinal kuruluktan dolayı doktora gittim bunun sebebide bu hastalıktan dolayı olduğunu öğrendim oda yetmedi bu durumda çocuğumun olamıycağını öğrendim yumurtlamaya engel oluyomuş şuanda 2 gündür gözlerimdede bozulma var 3 beyin cerrahi 1 endoklin uzmanı ve jinekolog sadece beklemede ben ise ayda 3 kere kan vermekten bıktım artık bu konuda dertleşmeyi çok istiyorum çok çaresizim yakın çevreme bu rahatsızlıkları her anlattığımda hastalık hastalık olduğumu söylüyolar sadece eşime anlatıyorum bugünde buramda rahatsızlık çıktı diye ama onunda elinden bişey gelmiyo ne yapıcam bilmiyorum morelmen bitmiş vaziyetteyim(((
çapakla sütün ilgisi var mı bilmiyorum.bizim 1 ay da geçti gözlerindeki çapaklar..ben sütümden sürdüm ama içine damlatmadım damla gibi gözü kapalıyken üstünden 1-2 damla sürdüm.. benimde geç geldi sütüm ama şimdi baya geliyor 3300 gram doğmuştu tam 2 aylık olduk 5500 gram olmuş...günde bir defa 60 ml mama veriyorum..aslında sonradan artması lazımdı sütünün neden oldu acaba..sen yinede gücünün yettiği yere kadar emzirmekten vazgeçme ama tabi senin elinde değil..dediğin gibi biberonun rahatına hemen alışıyolar..doğumdan sonra hiç tsh ölçümü yaptırdın mı??ben daha fırsat bulup gidemedim..bide mama kabızlık yaptı mı??bizimde kabızlık sorunumuz var fitille yaptırıyoruz kakasını..gözündeki çapakla benim sütümün artmasının bir ilgisi mi var?
çapakla sütün ilgisi var mı bilmiyorum.bizim 1 ay da geçti gözlerindeki çapaklar..ben sütümden sürdüm ama içine damlatmadım damla gibi gözü kapalıyken üstünden 1-2 damla sürdüm.. benimde geç geldi sütüm ama şimdi baya geliyor 3300 gram doğmuştu tam 2 aylık olduk 5500 gram olmuş...günde bir defa 60 ml mama veriyorum..aslında sonradan artması lazımdı sütünün neden oldu acaba..sen yinede gücünün yettiği yere kadar emzirmekten vazgeçme ama tabi senin elinde değil..dediğin gibi biberonun rahatına hemen alışıyolar..doğumdan sonra hiç tsh ölçümü yaptırdın mı??ben daha fırsat bulup gidemedim..bide mama kabızlık yaptı mı??bizimde kabızlık sorunumuz var fitille yaptırıyoruz kakasını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?