Allah ıma şükürlerrr olsun binlerce dafaaaa çok sevinçliyimmmm kızlarrrrr değerim geçen ay 23.8 di bu ay 0,174 e düşmüşşş gözlerime inanamadımmmmmmm zemuszemus :sm_cool: :sm_cool:
Canım çooooook sevindim süper bir haber bu,çok şükür..:lepi:
amincanim dualarimiz hepimize insallah yasariz hepimiz bu duyguyu hayirlisiyla.
teşekkürler arkadaşlar... inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerimiz için seviniriz inşallah.. :sm_cool: :sm_cool:
resimimis canım çokkkkkkkk sevindim
inşlhh bu ay hamiş haberinide alırız
bende bugün kan verdim tahlil için pazartesi alıcam sonuçları ve tedaviye başlanıcak
inşlhhhh bu ay hepimizin yüzünü güldürür mevlam
canım bende salı akşam sipariş ettim gg den
hala gelmedi
30 adet ovlyon testi 12 gebelik testi 29 30 lira civarında
bende ilk defa bu ay kullanıcam
diğeri baya pahalı canım..
resimimis canım çokkkkkkkk sevindim
inşlhh bu ay hamiş haberinide alırız
bende bugün kan verdim tahlil için pazartesi alıcam sonuçları ve tedaviye başlanıcak
inşlhhhh bu ay hepimizin yüzünü güldürür mevlam
hadi hayırlısı canım.ya bu arada bir hamilelik monitoru varmıs.kaç gündür onu düşünüyorum..Sana yumurtlama günün dışında hamile kalma olasılığının en yüksek olma günlerinide gösteriyormus.Clearblue hamilelik monitoru..ve ömür boyu kullanabileceğin bir chazmış..Ama biraz pahallı malesef...Hiç duydunuz mu bayanlar?Ya da bu yumurtlama testleri eczanelerde satılanlar gerçekten işe yarıyor mu?
arkadaşlar sakın kontrollerinizi ihmal etmeyin. Benim bu hafta kontrolüm vardı, TSH'ım 1.87 çıktı, aynı ilaç dozuma devam edeceğim ve hamile olduğum için normal zamandan daha kısa aralıklarla görmek istiyor doktorum. Bir sonraki kontrolüm aralık ayında.
ayrıca bir arkadaşımdan bahsetmek istiyorum. Geçen sene hipotiroidi teşhisi kondu ama onda benimki gibi hashimoto hastalığı yok, sadece hipotiroidi. Doktor (benim doktorum, tavsiyem üzerine gitmişti) ilaç dozunu ayarladı, ancak o bir an önce sonuç almak istediğinden kendine göre doktora sormadan ilaç dozunu arttırdı. 1.65 civarı boyu var ancak kilosu 87 idi, 1 ay içinde tam 10 kilo birden verdi, ancak sürekli çarpıntı şikayeti vardı.. doktora soralım dedim belki doz fazla gelmiştir, tabi kabahatini bildiği için doktora da gitmiyordu.. sonuç bi gece aşırı çarpıntıdan acile gitmek zorunda kalmışlar. TSH 0,.. düzeylerinde T3,T4 tavan yapmış. Hızlı ve fazla kilo verebildiği için çarpıntı ile baş edebileceğini düşünmüş akıllım. Doktor da çok kızmıştı, eşi de. Demem o ki tiroid hormonu bizim için çok önemli, doktorum anlatırken tiroid hormonlarının hem cinsiyet hormonlarını (östrojen, progesteron) hem de insulin hormonunu etkilediğini söylemişti. O nedenle kontrol altına alınmazsa hipo ve hipertiroidi kan şekerinden tutun da adet gecikmesi, adet olamama, adet düzensizliği, sonuç olarak bebek sahibi olamamaya kadar giden durumlara yol açablirmiş. Nolursunuz dikkat edin, özellikle hamileyseniz bebeğiniz için doktorunuz (gerçekten tiroid konusunda uzman bir endokrin doktoru en iyisi) ne derse onu yapın.. herkese sevgiler..
mrh arkadaşlar ben de yeniyim ve 8 haftalık hamileyim ve hipotiroidi dediler
tahlil sonuçlarım ft3 3.00 , ft4 0.85, tsh 16.7 daha yeni levotrion kullanıyorum acaba bebğimi etkilermi
bide 4te bir kullanıyorum bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan haber bekliyorum çok endişeliyim
kızlar yarın tiroid sonuçlarımı alıcam ve tedavi başlıycam dua edin
inşlhh en tez zamanda düzelir ve bende artık hamiş olurum çok yoruldum artık beklemekten
kızlar yarın tiroid sonuçlarımı alıcam ve tedavi başlıycam dua edin
inşlhh en tez zamanda düzelir ve bende artık hamiş olurum çok yoruldum artık beklemekten
mrh arkadaşlar ben de yeniyim ve 8 haftalık hamileyim ve hipotiroidi dediler
tahlil sonuçlarım ft3 3.00 , ft4 0.85, tsh 16.7 daha yeni levotrion kullanıyorum acaba bebğimi etkilermi
bide 4te bir kullanıyorum bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan haber bekliyorum çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?