Titiz kisi sorunu:)

Bu arada restoranlarda da ortaya konan salata ve mezelerde birer kasik olur herkes kendi tabagina alsin diye , ortadaki salata ve mezelere kendi kasik catalinla dalinmaz :)
O kaşıkları hiç görmeyip kendi çatalıyla dalanlar da var ama hele daha ana yemek gelmeden önünden kaçıran varmış gibi salatayı bitirmezler mi bencillik olarak görüyorum ben bu davranışı

Suana kadar evimize gelen hic bi misafirin ocak sildigini gormedim, yemeklerin tadina baktigini da hic gormedim en fazla bulasiklari makineye dizerler yada hazirladigimiz tabagi catali masaya dagitirlar, sizin misafirler bi tuhaf herseyin icindelermis

Öyle ise tamam. Ben ocağa ayrı bez tezgaha ayrı bez anladım, bana saçma geldi.
Deterjan meselesi de tercih meselesi tamamen. Kanser hastalarına sormak lazım bu kadar acı mi yoksa hala bu kadar kimyasal mi diye. Kanser mi yağ lekesi mi deseler, yağ lekesini tercih ederdim; net. Ama tekrar söylüyorum tercih meselesi tabi.

Tezgah silinen temiz bezle yağlı yağlı ocağı siliyorlarmış anladığım kadarıyla. Yani hem ocak temizlenmiş olmuyor, hem bez yağlanıyor. Sadece ocak dışarıdan temizmiş gibi görünüyor.
Hee tamam o zaman, ben tezgah icin ayrı bez Ocak icin ayrı bez zannettim

Tencere yikayinca noluyo? Iyyy diyecek ne var bunu anlamadim??

Birde niye bayanin kalesi olsun:) erkeginde olsun bi zahmet. Kadinin yeri mutfagidir mi demek istedin?
yooo esimde yapar sürekli yemek yapan biri degilim ama misafir geldimi yerini bilmeli bizde bas tacı olur misafir kalkıp cay alması falan bana göre itici yani misafirsen misafirligini bill

mutfagıma kimseye istemem

yooo esimde yapar sürekli yemek yapan biri degilim ama misafir geldimi yerini bilmeli bizde bas tacı olur misafir kalkıp cay alması falan bana göre itici yani misafirsen misafirligini bill

mutfagıma kimseye istemem
Abartma var geliyo bana. kalksin alsin istiyosa kim nasil rahat ediyosa oyle yapsin bence sorun degil. Mutfak kale filan degildir benim icin.

Bu arada restoranlarda da ortaya konan salata ve mezelerde birer kasik olur herkes kendi tabagina alsin diye , ortadaki salata ve mezelere kendi kasik catalinla dalinmaz :)
Valla bizim yediğimiz yerlerde hiç öyle salatada mezede ayrı kaşık görmedim ama ben sormak istediğim şeyde yanlış anlaşıldım galiba mesajı tekrar arayıp alıntılayamadım ama bir arkadaş şey yazmıştı ortadaki salatadan hemen tabağıma alıyorum bir daha da almıyorum ben de anlamamıştım neden bir defa tabağına alıyorsun bi daha alamıyorsun diye yani şöyle düşündüm herkes tabağına bir miktar salata alıyor ama bu arkadaş ilk önce almalı yoksa alamaz ama sonra açıklama yapınca anladım yani diğer kişiler tabaklarına koymadan ortadan yedikleri için bir daha yiyemiyor evet şimdi mantıklı geldi. Valla bu kk insana çok şey öğretiyor gerçekten, ben de açıkçası tiksindiğiniz o hareketi yapıp ortadan yiyordum hiç aklıma gelmez bu kadar ince düşünce ama siz yazınca düşündüm ve evet yapılmamalı. Hatta eşime dedim bak bi daha dikkat edelim görgüsüz derler bize diye eşim de şöyle dedi yoo ben farkındayım ama tiksinen kendine ayrı salata söyleşin tiksinmeyen yesin

Hak vermenize sevindim, bazı kişiler bu açıklamayı asla kabul etmiyorlar ama benim de elimde olan birşey değil bu şekilde düşünüyorum ya da farkındalık diyelim

Hak vermenize sevindim, bazı kişiler bu açıklamayı asla kabul etmiyorlar ama benim de elimde olan birşey değil bu şekilde düşünüyorum ya da farkındalık diyelim
Esinlede mu bunu sorun yapiyosun mersk ettim? Ya da cocuklarinla?

Esinlede mu bunu sorun yapiyosun mersk ettim? Ya da cocuklarinla?
Evli değilim çocuğum da yok ama annem de benim gibi hatta tüm aile bireyleri birbirimizin bardağından falan hayatta hiç içmedik salata herkes kendi tabağına alır kahvaltıda herkes kendi tabağına servis kaşığı çatalı ile alır yani annemle bile yiyemiyorsam eşim olsaydı onla hiç yiyemezdim, yetiştirilme tarzı belki de elimde değil

Es ayri bence ya neyse baska konulara girmeyim:)

Anladım demek istediğinizi de düşündüm yok bazı şeylere müsade edemezdim belki bu yüzden evde kaldım
Hahaha yani o adami opuyosam ayni tabaktan salata yerim ben:) birde cocuklarimdan tiksinmem hayatta..bekarken bende cocuklarimdan bile tiksinecegimi dusunuyodum bu konuda:)

Hahaha yani o adami opuyosam ayni tabaktan salata yerim ben:) birde cocuklarimdan tiksinmem hayatta..bekarken bende cocuklarimdan bile tiksinecegimi dusunuyodum bu konuda:)
Ya bir adamı ölebilmem için tertemiz dişleri olmalı kolay kolay öpemem de, ay yazdıkça farkediyorum ben sorunlu bi tipim anladım

Ya bir adamı ölebilmem için tertemiz dişleri olmalı kolay kolay öpemem de, ay yazdıkça farkediyorum ben sorunlu bi tipim anladım
Canim temiz olsunda... mesela ben esimin catalini kasigini kullanmam ama kullananlar var. O kadar degil yani ama ayni hesap bence o da:))

Okul zamanlarinda arkadaslarim iceceklerinj ortak icerlerdi.. hayatta yapmadigim seydir, bana asiri titiz muamelesi yapiyolardi seni gorseler ne derlerdi bilmem:))

Kesin hasta derlerdi, yakın çevrem alıştı artık kabullendiler beni sağolsunlar ortadan yemediğimde yadırgamıyorlar ben de onlara engel olmuyorum siz rahatınıza bakın diyorum, benim yüzümden tedirgin olmalarını da asla istemiyorum ama ne yapayım huy bu geçmiyor

Bulasik süngeri neden 4 günde bir degisiyor onu merak ettim. Neden 3 degil 5 degil de 4? Kutsal sayiniz mi

O sizin kediniz. Yani bi nevi evlat gibi bişey. Benim de oglum var ve yemedigi lolipopu alip yiyebiliyorum tükürügünden igrenmiyorum ya da bitirmedigi corbasini ben iciyorum. Baskasinin cocugu dahi olsa yiyemem ayy yok cocuk o agzi temiz falan hayatta olmaz kusarim. Siz kedinizden igrenmiyorsuniz diye millet mutfak lavabosunda yikamamali o mama kaplarini.

Baskasinin mutfaginda yikamiyorum ki. Ben igrenmiyorum, benim lavabomda yikiyorum zaten kimseye soracak degilim evimde ne yapmali, ne yapmamali. Lokanta degil burasi kimseyi memnun edecek degilim igrenen de evimde yiyip içmesin.
Turlu turlu elalemin veya misafirlerin agzina soktugu catal bicak lavaboda yikaniyorsa kedinin de yikanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…