- 22 Şubat 2018
- 222
- 105
- 23
Sanki beni anlatmissiniz resmen kendimi gördüm mesela birı eline hapşırsin sonra o eli yıkamasin birdaha o evde mecbur kalmadıkça yemek falan yemem hep aklıma gelir kimsenin evinde yemek yemem çok nadirdir bayramlarda herkes oturur ben hep yer gibi oyalanirim buda biraz yoruyor insani insanlar nasıl yiyor valla ben ekmek kemirir dururum oyalanmak icinBen varım.Tam olarak bu şekilde değil biraz daha farklı ama benim de çok pis huylarım vardır. Yemek, salata yaparken tuzuna bakıp aynı kaşığı geri daldırmaları yok mu, asla tepkisiz kalamıyorum mesela onu o an yapan birini gördüysem. Hiç acımam rencide ederim çünkü neden senin tükürüklü kaşığın benim yiyeceğim şeye bulaşsın kafasındayım. Başkasının günlük kahvaltılık tabağındaki şeylerden asla yiyemem. Kimse ile aynı tabaktan birşey yiyemem zaten onu soylemiyorum bile. Mesela yemek davetlerinde herkesin servis tabagı olur da salata ortaya konur ya işte ben o salata tabağından asla yiyemem. Birde bazılarında şunu gördüm, kahvaltıda zeytin yiyip çekirdeğini mutfak masasına koyuyorlar bitince masayı bir bezle siliyorlar sadece. Masa temizlenmiş oluyor onlara göre. Evimde bu tip insanlar bir iş yapınca arkalarından ben yeniden yapıyorum ama hijyene önem veren kişilerin arkasından tekrarlamıyorum
Ay no noAnlatıldığı kadar varlar,ilk mesajımda şu ictigim bardaği süngerleneden makinaya koydum diye rahatsız olan ablam da başak burcuydu.
Arkadaşımın başak bebeği emziği düşünce alıp emmiyormus, ağlatip yikattiriyormuş annesine. Yaş 1,5 -2
Size de Allah sabrını verir umarim :)
Çocuk yok anlaşılanTitizlikte bi dunya markasiyim sanirim.yakinda havada yuruyun diycem o derece yani.aslinda benimki titizlikten ziyade duzen takintisi ne olursa olsun her yer duzeni olmali.mesela biri misafirlige geldi mi sanki o evde hic yasanilmiyor gibi duzenli olur her yer.bazen rahat olmak lazim ama buda takinti istr
Ay nasıldır bunaltıcı derecede mi titizliği?yenGEnC annem de Başak burcu
EvetAy nasıldır bunaltıcı derecede mi titizliği?
köpeğin ağzı ınsan ağzından daha az mikroplu.ki kedide temız hayvandır.ınsan her gün her çeşit yemek yerken kedının tek mama yemesı daha pis sayılıyorr .Kedinin mama kabini lavaboda yikamak mi? Kedim tabagimdan et kemirir bazen ve ben yemege devam ederim. :)) Biraz daha igrendireyim kedim tabagimdaki yogurdu bi guzel yalar ustten ustten onu da yerim...
Ama baskasinin yedigini veya ortaya koyulan tabaktan yiyemem. :)
aynen onları kullanırken bunların hepsi ileride çıkacak bır bır dıyorum kendime.Hepimiz organizmalardan oluşuyoruz, bedenlerimizde bakteriler yaşıyor. Robot değiliz. Kimyasalların daha kötü olduğunu düşünüyorum. Bakterileri öldğrmek içşn tasarlanmış ürünlerin bize ve doğaya da zarar verdiğini düşünüyorum. Etrafı deterjanlı bezle silip durulamayınca daha çok rahatsız ediyor beni yağlı tezgahtan. Bu arada çok dağınığımdır ve çoğu kişiye göre pasaklı olabilirim ve başak burcuyum.
Beceriksizlige tahammulum yok biri kirk saat salata yapcam diye ugrasiyorsa onu bekleyecegime kendim şipşak yaparim ya da masayi kirk saatte kurmaya calisiyorsa tahammul edemem
Sanki beni anlatmissiniz resmen kendimi gördüm mesela birı eline hapşırsin sonra o eli yıkamasin birdaha o evde mecbur kalmadıkça yemek falan yemem hep aklıma gelir kimsenin evinde yemek yemem çok nadirdir bayramlarda herkes oturur ben hep yer gibi oyalanirim buda biraz yoruyor insani insanlar nasıl yiyor valla ben ekmek kemirir dururum oyalanmak icin
Kedimin mama kabını ben de lavaboda yıkıyorum bulaşık makinasında yıkamışlığım da vardır hatta onunla aynı bardaktan su da içebilirim kızımın, eşimin içtiği bardaktan içmek kadar normal geliyor bana pis miyiz acaba biz? Ayrıca evet birine gittiğimde ben gidene kadar iş yapılmasın isterim yada misafirim gidene kadar yapmam ama bana da hep böylesi denk geliyor galiba evine giderim sanki kıyamet kopçak gibi hemen toparlarlar makinaya dizerler falan bize gelirler yeriz içeriz sohbet edelim deriz hemen tabakları bardakları mutfağa taşırlar yahu ev sahibi benim bana batmıyorsa sana niye batıyor ki aynı arkadaşınız gibi ay benim içim durmuyor derler söyleyince ben de bi benim içim duruyor herhalde ne başkasına gidince ne bana gelince kimsenin yanında bir iğne kaldırmam galiba yapmam lazım diye düşünmüştüm ama hiç dikkat etmedim bez veya temizlik olayına belki arkadaşınız gibi gösteriş yapıyordur bundan sonra bakıcam da demezler mi adama ya sen kedinin mama kabını lavaboda yıkayan adamsın bizim bezimize mi taktın
yaa sizde kendimi gördümBen varım.Tam olarak bu şekilde değil biraz daha farklı ama benim de çok pis huylarım vardır. Yemek, salata yaparken tuzuna bakıp aynı kaşığı geri daldırmaları yok mu, asla tepkisiz kalamıyorum mesela onu o an yapan birini gördüysem. Hiç acımam rencide ederim çünkü neden senin tükürüklü kaşığın benim yiyeceğim şeye bulaşsın kafasındayım. Başkasının günlük kahvaltılık tabağındaki şeylerden asla yiyemem. Kimse ile aynı tabaktan birşey yiyemem zaten onu soylemiyorum bile. Mesela yemek davetlerinde herkesin servis tabagı olur da salata ortaya konur ya işte ben o salata tabağından asla yiyemem. Birde bazılarında şunu gördüm, kahvaltıda zeytin yiyip çekirdeğini mutfak masasına koyuyorlar bitince masayı bir bezle siliyorlar sadece. Masa temizlenmiş oluyor onlara göre. Evimde bu tip insanlar bir iş yapınca arkalarından ben yeniden yapıyorum ama hijyene önem veren kişilerin arkasından tekrarlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?