Titiz kisi sorunu:)

Sanki beni anlatmissiniz resmen kendimi gördüm mesela birı eline hapşırsin sonra o eli yıkamasin birdaha o evde mecbur kalmadıkça yemek falan yemem hep aklıma gelir kimsenin evinde yemek yemem çok nadirdir bayramlarda herkes oturur ben hep yer gibi oyalanirim buda biraz yoruyor insani insanlar nasıl yiyor valla ben ekmek kemirir dururum oyalanmak icin

Ay no no o kadarı fazla bana tam da beklenilen tarihte doğdu 9 ay 10.gününde offf çok acil titiz olmalıyım ya en acilinden büyüyünce annem çok pasaklı kaynanam çok titiz diye konu açmaması için titizlik hastalığına yakalanmalıyım. Var mı topiklerde nasıl sonradan titiz olunur diye.

Çocuk yok anlaşılan

Amaaan uc gunluk dunyanin bir gununu temizlige harcayip ziyan etmeyin

Hepimiz organizmalardan oluşuyoruz, bedenlerimizde bakteriler yaşıyor. Robot değiliz. Kimyasalların daha kötü olduğunu düşünüyorum. Bakterileri öldğrmek içşn tasarlanmış ürünlerin bize ve doğaya da zarar verdiğini düşünüyorum. Etrafı deterjanlı bezle silip durulamayınca daha çok rahatsız ediyor beni yağlı tezgahtan. Bu arada çok dağınığımdır ve çoğu kişiye göre pasaklı olabilirim ve başak burcuyum.

köpeğin ağzı ınsan ağzından daha az mikroplu.ki kedide temız hayvandır.ınsan her gün her çeşit yemek yerken kedının tek mama yemesı daha pis sayılıyorr .

bende dıkkat ederim ama artık deterjandan ıflahım kurudu.sağlığımdan oluyorum lanet gtsın şu kımyasallara hıjyene.hersey tadında ıyı.yediğimiz içtiğimiz çok sağlıklıymış gıbı tıtızliği kaldı bıde.toprak atıyoruzda haberimiz yok.

aynen onları kullanırken bunların hepsi ileride çıkacak bır bır dıyorum kendime.

Beceriksizlige tahammulum yok biri kirk saat salata yapcam diye ugrasiyorsa onu bekleyecegime kendim şipşak yaparim ya da masayi kirk saatte kurmaya calisiyorsa tahammul edemem

Bu bende de var deli oluyorum mıy mıy iş yapanları görünce. Geçen temizliğe bir abla geldi kapıları filan silerken bezi tutuşu böyle ucundan tutmuş. Elinden alıp iştahlı iştahlı silesim geldi.

Bu konuda eşimi tek geçiyorum.. En son geçenlerde mutfak lavabosunun içini sildiğin süngeri tezgaha sürme onun süngeri ayrı olsun dedi... Yok artık hastamısın sen dedim.. Eşimin benimle ilgili tek şikayeti bu şimdi gözünüze çok pis pasaklı biri geliyor değil mi? Hergün toz alıp makina açıyorum yer gün wc vs temizliyorum. Ama bu evde bebek var dağılıyor bundan cok mutsuz .. Çünkü öyle büyümüş. . Annesi biri balkona kışın sadece adım atsa balkonu kırklar kayınpeder ondan beter.. Kendimi cok pis hissediyorum yapmayın nolur insanlara kendilerini kötü hissetirmeyin

Ekmek Nasıl yapıldı Nasıl alındı

Ben belki o ekmek alınmadan önce onu elledim sonra bıraktım vs

Bu sizi yorar biraz düşünmemeye çalışın

Biz küçükken vücudun mikroba da ihtiyacı var derlerdi biraz pis olmaktan zarar gelmez

Hepsini okuyamadım da kedinin mama kabını nerede yıkayacağız ki bu da mı garipmiş

Yani mutfak lavabosu dışında yer mi var yıkanacak

Bir de tuvalet var yıkanan

Onu da banyo lavabosunda yıkıyorum

Hiç de ardından lavaboları yıkamak da aklıma gelmiyor

Dün üst komşum bir tabak içinde yemek getirdi tabağı alayım dedi sonra getiririm dedim sonra düşündüm şimdi bu kadın benim yaptıklarımı yemez mi acaba diye

Diğer komşular kedi yokken yiyenler kediden sonra da yiyor ama bu yeni kedi olunca yemez mi acaba

Kendi adıma kimsenin mutfağında o kadar detaya girmem ,benim mutfağımda da kimse o kadar detaya girmez.
Neden benim tezgâhımı ocağımı silsinler ki.
Yemek yendiyse en fazla masa toparlanır,tabakları suya tutulur,ev sahibi kimse o yerleştirir makineye zira ben nereden bileyim nasıl yerleştiriyor,neleri makinede yıkıyor,. Ben ahşap ve plastik dışında herşeyi atarım makineye ama belki o benim gibi düşünmüyor,tencerelerini elde yıkıyor. Bilemeyeceğim için detaya girmem.
Ayrıca ne bilsin hangi bezi nerede kullanıyorsunuz? Siz bilirsiniz onu.
Güzelce söylersiniz gerisini sonra hallederim,hadi hepberaber oturalım diye. Ben öyle yaparım. Kimse de ısrar etmez yani tezgah sileyim,ocak sileyim vs diye.

yaa sizde kendimi gördüm aynı huylar bende de var, kalabalık bir masada yemek yenecekse kimse başlamadan ortaya konan salata, turşu, sos vb. yiyeceklerden hemen temiz kaşıkla kendi tabağıma alırım bir daha da asla o ortadaki tabaktan almam.. aslında zor huylar bunlar iyi ki çok kalabalık bir ailede sürekli kurulan kalabalık sofralarla yaşamıyorum çok aç kalkardım sofradan..

Bunlar makul titizlikler ama ben de genelde misafirlere iş yaptırmamayı tercih ederim, kendim gidince de bana yaptırılmasın isterim :)

Ne çok obsesif varmış. Saçma olduğunu bildiğim halde bende böyleyim maalesef. Bayağı törpüledim kendimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…