• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

titizlik ile ilgili

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
merhaba hanımlar evime yeni bir kadın temizliğe başlayacak daha önce boyla sürekli biri yoktu her işi kendim yapardım artık bebek ve ikinci hamilelik olunca yetişemez oldum bu kadın ın tmiz titiz olduğunu nasıl anlarım bildikleriniz paylaşırsanız sevinirim ....

Yaptığı işten tabii kide..
yani bu nasıl bir soru yeminle anlayamadım..
sonra alay edince alay etti oluyorum..

Virinlerin üzerini dip köşeyi kontrol edin işi bitince oradan anlarsınız ama titizlikten önce güvenilir olup olmadığından emin olun. Temizliği siz yönlendirir yaptırırsınız en nihayetinde, ama benim gibi dolap vs karıştırmasından hoslanmıyorsanız dikkatli olun.
Bana sürekli gelen bir kadin vardı. Çamaşır suyu bitmiş markete almaya gittim geldim bir baktım dolaplarımı karıştırıyor yatak odamda. Birşey calmak degildir niyeti sanmıyorum ama hiç hoslanmam ben eşyalarımın karıştırılmasından bu sebeple ilişiğimi kestim.

Öncelikle bir kez yaptığı işi görmeniz gerek, eksik gördüğünüz konularda yönlendirirsiniz
Herkesin farklı öncelikleri var, bende zaman zaman kadın alıyorum ancak ince iş yaptırmam, yani dolap içleri vs. elletmem. Pimapenlerin ciflenmesi, perdelerin yıkanması, kalebodur temizliği gibi işler için alıyorum. Ama şahsi eşyaların düzeni, mutfak dolapları, giysi dolaplarını falan elletmem. Güvenilir olması konusunda ellanazz'a katılıyorum. Gözlemlemen gerek, bir iki seferde çözülür

merhaba hanımlar evime yeni bir kadın temizliğe başlayacak daha önce boyla sürekli biri yoktu her işi kendim yapardım artık bebek ve ikinci hamilelik olunca yetişemez oldum bu kadın ın tmiz titiz olduğunu nasıl anlarım bildikleriniz paylaşırsanız sevinirim ....

aklıma eskiden kız istemeye giden ailelerin
halının altında toz varmı yokmu
yada ayna üstlerinde silinmemiş yer varmı gibi kontrollerde bulunması geldi
:)

gelecek olan kadının tiziliği senin temizlikten beklentilerine bağlı
ben genelde
kullandığı bezleri yukama sıklığı ve
çamaşır suyunu kullanım miktarı konularında dikkatli davranıyorum

Back
X