Tiyatro Kuralları?

KGamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
195
8
118
Bayanlar tiyatroya gitmek istiyorum. Ama nasıl gideceğimi bilmiyorum. İlk kez gideceğim çok heyecan ve merak var. Deneyimli tiyatro sevenler yardımcı olabilirse beni çok mutlu edersiniz.

Herhangi bir kuralları var? Tamam cep telefonu kapalı olacak. Öksürmek, hapşurmak ve konuşmak yok.
Şimdi biletimi haftalar önceden alacağım zaten hemen bitiyor biletler peki ya sonrası? Aynı sinemadaki gibi mi yani?
Tiyatro salonuna girerken görevli biletime mi bakacak yerimi gösterecek ve biletimi kesecek mi?
Perde aralarında dışarı çıkmasam olur mu?

Kısaca her detayı ile yazarsanız çok daha iyi olur. Tiyatronun hakkında hiç bir bilgim yok.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu gerçekten ay inanmıyorum. :18:

arkadaşım sinemaya nasıl gidiyorsan tiyatroya da öyle gideceksin niye abarttın bu kadar

netten biletini ayırt al ve git ..hapşuruğunu bile sormuşsun.sessizce öksür hapşur

perde arasında ister çık ister çıkma

gayet basit birşey gitmesi ve izlemesi

ilkler özeldir heyecanını buna bağlıyorum ama sinemadaki gibi sadece bir şeyler yemek içmek yasak zaten çok güzel bir atmosfer, detaylara çok takılma tadını çıkar:34:

Bugün tiyatro günü cevaplarınız için teşekkür ediyorum ve bu gününüzü kutluyorum.

Benim öyle bir huyum var ilk yaptığım şeylerde böyle davranıyorum. Endişeleniyorum.
:110:

Back
X