Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözlerinize yarim saat bakmak aşk olmuyormuş demekki.
Ask hareketlerinle ve yaptigi fedakarliklarla anlasilir.
Seven insan uzun zamandir gorusmedigi kisinin yaninda almasi lazim solugu.

Kapi boyamakta ne ! Sizinle gorusmek.icin firsat yaratmasi gerekir onca meskuliyetin icinde. Ki siz okadar israr etmissiniz.
Birakin gitsin geldiginde de gorusmeyin kestirip atin bu insani da bir kendine gelsin. !
Size deger verdigini dusunmuyorum kusura bakmayin uzmek istemem.

Venüs yay transitine başladığından flörtleri bıraktığımız yerde bulamamak çok doğal :)

Adamın umrunda değilsiniz. Kapı boyuyor. Kapı yani KAPI...Tokadı yemişsiniz bence ama fark etmemişsiniz.

Oynak bir burcum var kabul ediyorum :)

Oynak demeyelim de üç adet çift karakterli burç var, ikizler yay ve balık :) Bir de ben yay deyince özgürlüğüne düşkün imajı alırım. Aşk gezegeni venüsün yay burcuna geçmesi kişilerin bir ilişkiye başlamaktan kaçınmasını getirebilir dönemsel olarak :)

Guncelleme: Bugün nerede ve saat kaçta buluşmak istersin dedi napicam ne konuşcam ay ben panik kızlar yardım

Tatlım önce bir sakin ol. Konu başlıkları belli, o başlıklar çerçevesinde sakince, kendinden emin şekilde konuş. Baktın gördün sinirin gittikçe yükseliyor, sen kim köpeksin diye yardır.

Tatlım önce bir sakin ol. Konu başlıkları belli, o başlıklar çerçevesinde sakince, kendinden emin şekilde konuş. Baktın gördün sinirin gittikçe yükseliyor, sen kim köpeksin diye yardır.

Ben yükseldim yükseleceğim kadar şu an zaten.
Oh be sonunda çözülecek bu iş en azından kafam rahat edecek sonu ne olursa olsun, mis.

Ben yükseldim yükseleceğim kadar şu an zaten.
Oh be sonunda çözülecek bu iş en azından kafam rahat edecek sonu ne olursa olsun, mis.
Ahahda beni de yükseltiyorsun sonumuz ne olacak bilmiyorum.

Ayyynen öyle kuzucum. Birkaç saate bitecek. Ya öyle ya böyle, en azından ne olduğunu bileceğiz. Duyacakların mutlu etmeyecek belki ama şu olay çözülecek.
Darısı başıma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…