Bende de var bi kovaBu benim ikinci kovam
İlki her Allahın günü fikir değiştirirdi (abartmıyorum her gün başka bir fikirle geliyordu) dedim 2 hafta sonra sen sağ ben selamet ben kafayı yemek üzereyim öyle bitirdik
Neden akıllanmadıysam ikinciyi buldum işte
Sen ne burcusun?
Ben yayım ya çekiliyoruz
Bu benim ikinci kovam
İlki her Allahın günü fikir değiştirirdi (abartmıyorum her gün başka bir fikirle geliyordu) dedim 2 hafta sonra sen sağ ben selamet ben kafayı yemek üzereyim öyle bitirdik
Neden akıllanmadıysam ikinciyi buldum işte
Sen ne burcusun?
Ben yayım ya çekiliyoruz
Bende de var bi kova
Sizin dediklerinizle alakası yok
Sizin dedikleriniz leğen olmasın?
Terazi burcuyum ben :) astrolojiyi çok severim :) sen yay burcuysan kendine eğlenceli ikizler ,koç burcu bulabilirsin.
Bir kova olarak yazayım gerçekten salin gitsin. Üzerine düştün mü önemsiz olursun ilgi uyandırmazsın ama arama bi hafta bak nasıl değerleniyorsun :)
14 üne kadar ses çıkmayacak tatlımVelvette adamdan ses çıktı mı?
Velvette adamdan ses çıktı mı?
14 üne kadar ses çıkmayacak tatlım
Vay ablam gelmiş hoş gelmiş tokatıyla
bende dert ortağı olaraktan vanillavın yetişmediği yerde aydınlatacam sizleriHahah aynen yok çıkmadı daha çıkarsa yazarım zaten buraya
Ses çıkarsa zaten bu sayfa havai fişeklerle falan açılır, öyle ayarlarızHahah aynen yok çıkmadı daha çıkarsa yazarım zaten buraya
Kız benimde 1 aylık flörtümden 3 gündür ses yok toplu şölen yapacaz burda vanillan ile yazarsalarSes çıkarsa zaten bu sayfa havai fişeklerle falan açılır, öyle ayarlarız
Aman erkekten falan yıldım benKız benimde 1 aylık flörtümden 3 gündür ses yok toplu şölen yapacaz burda vanillan ile yazarsalar
valla ben ona duygularımı açtım zatenAman erkekten falan yıldım benSizinki de yazsın bir an önce, hırt herif. Sinirlendim
Aamaaan aynen öyle. Dönerse dönsün, yoksa zaten istediğiniz gibi olmayacak demektirvalla ben ona duygularımı açtım zaten
dönerse benimdir dönmemişse zaten hiç benim olmamıştır
hayırlısı be gülümAamaaan aynen öyle. Dönerse dönsün, yoksa zaten istediğiniz gibi olmayacak demektir
Hoş gerldim şeker her daim tokatımla hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?