Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay valla sevgilime dahi bu kadar ısrar etmem.
Ne bu ya hu?
Kendini bir şey sanmış. Bu kadar yüz vermeyin bence.
Ve o sizi çoktan salmış , siz de kendinizi salın lütfen!

Bir de şunu eklemeliyim ki salmak fiilini sık sık kullanmanız da kendinize verdiğiniz değerin az olduğu izlenimini verir karşınızdakine. Tevazu ya da gırgır amaçlı bile olsa kendinize bu tür bir üslub kullanmayın. Siz kendinize ne kadar deger verirseniz karşıdan o kadar değer görürsünüz

Sizin açık ve gerçekçi yorumunuz beni üzmez aksine kendime getirir, hakaret etmemişsiniz aşağılamamışsınız ki, aksine teşekkür ederim.
Daha iyi bir kelime bulamadım ya o an, salmayı onun için de kullandım
Bence de hissetti o net konuşmak isteyeceğimi ama oralara girmek istemedi, kendi hislerinden emin değil diye düşünüyorum

bırakın dönene kadar tek bir alonuzu kurban edin ona..
döndükten sonra o düşsün peşinize..
kıs kısmı boş bırakılmaya gelmez kapıverirler bilememiş o daha besbelli..
kesin ne irtibatınız varsa kesin..
hatta bu arada yazarsa bile görün ama tek söz yazmayın..
kaçan kovalanır..
o kaçmış siz kovalamış olmuşsunuz..
sıra siz de..
dönerse senindir..dönmezse hiç senin olmamıştır.

Benim etrafımda hep var zaten birden fazla erkek
Hepsiyle konuşmayı kestim ben bununla konuşmaya başlayınca işte ben de ayrı bir salağım

Benim etrafımda hep var zaten birden fazla erkek
Hepsiyle konuşmayı kestim ben bununla konuşmaya başlayınca işte ben de ayrı bir salağım
estafirullah..
tekrar irtibata geçin dağıtın kafanızı..
bu adamı yok sayın uzunca bir müddet..en azından peşinizden koşana dek:)

estafirullah..
tekrar irtibata geçin dağıtın kafanızı..
bu adamı yok sayın uzunca bir müddet..en azından peşinizden koşana dek:)

Aynen 14ünü bekliyorum gelmezse ben de diğerlerine geri dönerim
Şimdi pat diye yaparsam bana kıllık yapar başkasıyla görüşüyorum hemen ardından diye
Ama 14ünde dönmezse eeh artık onu mu beklicez ömür boyu

14 üne kadar onunla muhatap olmama gücünü kendinde bulabiliyorsan bekle..
duramassan bekleme yapma sakın.. böle durumlarda kendini oyalayacak bir şey bulamassan takıntı hale geliyor karşındaki :)

İnsan da bir sebep görse rahatlayacak aslında böyle durumlarda. En kötüsü cevapsız, sebepsiz bırakmak. Hani dese ki bana şu şu yüzden istemiyorum ben de üzülcem, ağlıcam bitecek yarına bu iş.
Seni en iyi ben anlarım canım benimde 1 aylık görüştüğüm biri var şu sıralar ilgisi azaldı limoniyiz durum belirsiz anlayacağın

14 üne kadar onunla muhatap olmama gücünü kendinde bulabiliyorsan bekle..
duramassan bekleme yapma sakın.. böle durumlarda kendini oyalayacak bir şey bulamassan takıntı hale geliyor karşındaki :)

Güç bulsam da bulmasam da kurmam zaten artık elimden geleni yapmışım :)
Teşekkürler desteğin için

İnsan da bir sebep görse rahatlayacak aslında böyle durumlarda. En kötüsü cevapsız, sebepsiz bırakmak. Hani dese ki bana şu şu yüzden istemiyorum ben de üzülcem, ağlıcam bitecek yarına bu iş.
Bi arkadaşım var aynı senin huyun da gerçi çoğu kadın bunu yapıyor illa dümdüz seni istemiyorum mu denmeli yüzünüze niye kendinizi o duruma düşürmeye bu kadar meraklısınız anlamıyorum adam görüşmek istemiyor niye bişeyler duymak ihtiyacındasın engelle geç git yahu

Tecrübe konuşuyor :)

Fazla anlayışlı olma konusu gerçekten garip ama size katılıyorum ters tepiyor. Örneğin konustugumuz dönemde eşim meşgul olduğu için yeterince ilgilenemeyecegini söyledigi zamanlarda hiç zorluk cikarmazdim. Hatta onu açıklama yapma zahmetine sokmamak için yoğun oldugunu anlatmaya basladiginda o demeden ben derdim, işlerini yoluna koyana kadar kendime bir uğraş bulayım o zaman ^_^ gibi şeyler. Canim kendim. Acimayla karışık gülüyorum da o sapsalligima. Eşim bir gün dedi ki 'ama her şeye tamam deme, hemen kabul etme, süründür beni' :| Milyon yillik aşkın özeti bence bu cümle :) Fazla naz aşık usandirir ama dozunda naz erkeğin ilgisini diri tutmak için olmazsa olmaz sanırım. Mücadele edip kazanmanin tadini alinca yeniden yeniden kazanmak için pervane oluyorlar. Hep bir heyecan, hep bir oyun, bitmez bir çocukluk erkeklerinki maalesef.

Ömür boyu oyun mu yaratıcaz eğleyeceğiz yani işim gücüm mü yok şimdi onu nasıl tekrar dize getireyim diye düşüneceğim bunu diyeceğim kendisine gelince, kafamda bin tane stres var iş sebebiyle senin ağzından cımbızla laf mı alıcaz dicem, soruyorum neyse derdin söylemiyorsun buna kafa yorcak enerjim mi var dicem
Adam gibi hoşlanıyorsa hoşlansın ya ne biçim sinirlendim bak şimdi

Tipik kova erkeğini anlatmışsın, yazışmalar da tam onun tarzında , gelelim ilgi meselesine Kova erkeğiyle uğraşmaya değmez gerçi bana sorarsan da , kaçanın kovalandığı ilişki tarzını severler ama kimseyede ölesiye bağımlı değildirler , zekaya aşık olurlar daha çok , flörtleşmeyi birlikteliğe tercih ederler,gerçekten ilgi duymuş olsa seni 1 dk bırakmaz ama o da 40 yılda 1 denk gelir. Tahminimce sen ona büyük hayranlık besliyorsundur , onunla zaman geçirmek istiyorsan fazla üstünde durma , ısrarcı olma ,sorgulama ,beklentiye girme

Bu benim ikinci kovam
İlki her Allahın günü fikir değiştirirdi (abartmıyorum her gün başka bir fikirle geliyordu) dedim 2 hafta sonra sen sağ ben selamet ben kafayı yemek üzereyim öyle bitirdik
Neden akıllanmadıysam ikinciyi buldum işte
Sen ne burcusun?
Ben yayım ya çekiliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…