• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokat atmak..

Vuracak gibi elini kaldırdı bende refleks olarak yumruk attım, dişleri dudağını kesti, üzüldüm sonra yapmasaydım keşke demiştim. Okkalı bir küfür savurdu tek adım atarsan karşılığını alırsın dedim sustu. Sonra da ben götürmüştüm doktora, pişman mıyım değilim üzüldüm ama pişman değilim kaldırmasaydı elini

Ortada ilişki kalmadıysa ve karşındaki insan saygı da bırakmadıysa bu ihtimal çürür tabii.

Zaten böyle bir durumda ortada ilişki yok, saygı da yok tokat atacak kadar küçültmem zaten kendimi. Konuşmaya bile gerek yokken üstüne bir de tokat mı atmak isteyeceğim. Hiç gerek yok seviye düşürmeye.

eğer şiddet uygulayacak kadar önemli bir durumsa
tokat kesmez hakkını veriririm
ama şartları belli

kendini savunmak
namusunu korumak
aileni korumak

onun dışında kızdım sinirlendim kendime hakim olamadım
diye bahane bulmam

Vuracak gibi elini kaldırdı bende refleks olarak yumruk attım, dişleri dudağını kesti, üzüldüm sonra yapmasaydım keşke demiştim. Okkalı bir küfür savurdu tek adım atarsan karşılığını alırsın dedim sustu. Sonra da ben götürmüştüm doktora, pişman mıyım değilim üzüldüm ama pişman değilim kaldırmasaydı elini

Sizin durum karşılıklı gelişmiş baya şiddete girmiş artık :1:

eskı sevgılımı buluştuğu kızla yakaladım..(2 yıllık sevgılıyken,baskasını ayartıyor,kızla yakaladım yanı)

normalde ılımlı sakın bı ınsanımdır ama,tokat attım,tekme attım..

sandalıyelerı fırlattım..

normalde bunları kınayan hatta oyle bı durumda cekıp gıden bı ınsanımdır..

ama nıyeyse o an durum o sekılde cereyan ettı..

sonrasında ben bıle kendıme ınanamadım,o ben degıldım..

kesınlıkle sıddete karsıyım..çekip gıtmektır bayana yakısan

Son düzenleme:
atmadım
atarsam kesin haketmiştir
ne hissederim sanırım sinirle atmışımdır tokat atıncıda sinirim geçmiş mutlu olmuşumdur:27::27:

Kendimi böyle bir duruma düşürmekten kaçınırım.Bir erkek olsun,kadın olsun,tokat attığım insana bir daha bakacak yüzüm olmamalı.

Back
X