Aynı şeyi bende yaşamıştım sözlüyken..Canına tak ettirmiştim ama böyle bişey yapması çok kötüydü tabii..Birden sinir anında refleks olarak yaptı çok sinirliydi ama..Ve burnum şişmişti resmen..Hiç bişey yapmadım sadece konuşmadım.Yüzüne dahii bakmadım..Ağladı yalvardı bi sürü şey söyledi..Çok içim yanmıştı ama..Bi zaman sonra unuttum..Çok şükür evliyim o günden beri bana kötü bi söz bile söylemez..LAf saymanın bir anlamı yok hiç bişey deme ama sadece konuşma..Akıllansın nasıl yapar böyle bişey..Benim eşim akıllandı ama umarım birdaha böyle bişeyle karışılaşmazsın..İyi düşün korkut gözünü.
kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
konu sahibi tokatı haketti diyorsunuz yani
konu sahibinin yaptığı psikoloji şiddet değildir
ayrıldığı adam ona nişanlıyken tokat atabilicek çapta bir adam kimbilir neler yapmıstır da konu sahibi bağırmıstır
ayrılırken ki bagırma psikolojik şiddet olmaz doğal bir süreç olur
bir bayan olarak utanarak okudum yazınızı
size göre şiddetin bi açıklaması var o zaman..ben ayrıldım, ve ayrılma nedenim de benim için yaptığı şeyin hiçbi şekilde geçerli bi açıklaması olmamasıydı..
bi bayan olarak da böyle düşünmeniz baya tuhaf açıkçası
bende yazınızı gülerek okudum
ben şiddetin bir açıklaması var demedim, haklı ellerine sağlık gibi bir şey de demedim...
farkındaysanız şiddete karşı olduğumu nişanlınız için gerekenlerin söylendiğini ben o yüzden size yazmak istediğimi söyledim.
anlamamışsınız.
hemen kadın dayanışması yapan olaya beynini şartlayarak yaklaşan bir zihniyette olmadığım için tuhaf gelmem çok normal...
hayırlı forumlar, Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?