tokat yedim..

nişanlıyken ufak tefek tartışmalarda bu şekilde davranan evlenince ne yapmaz diye düşünmeden edemiyor insan
evlilik çok daha başka farklı farklı sorunlar sıkıntılar yaşanabilir yol yakınken çaresine bakmak lazım
sonra keşkeler pişmanlıklar havada uçuşur

Nişan bu atmak öyle kolay olmasa gerek diye düşünsemde, evliyken başınıza gelmediği için bi nebze kurtulma şansınızın yüksek olduğunu düşünüyorum.

Kendi içinizde yıllarca bunun kavgasını verecekseniz bitirin.

Yok iyi bir ders veririm diyosanız bi şans verebilirsiniz bu tamamen kişiliğinize ve karşınızdakine bağlı..

bencede başının etini yemek, sürekli şikayet etmek vır vır yapmak hiç çözüm değildir..

çoğu zaman susup, yoksaymak, tepki vermemek karşıdakini yeternce pişman eder ve üzer zaten..

konu sahibi
burdakiler ne derse desin bos
sen evleneceksin belli
umarim evlendikten sonra dayak yemezsin
bol sanslar dilerim

tatlım nişanlıyken tokat yediysen evlenirsen dayağın yerinide hazırlamış olursun birkere vuran devamını elbet getrir nasıl olsa affedeceksın bılır

giriş paragrafın evlere şenlik nerdeyse hakettim diceksin, son paragrafın daha da evlere şenlik, hala ayrılmalıyım diyosun???
ayrılmamalısın tabiki defalarca tokadın eşiğinden dönmüşsün sonunda tokat yemişsin hepi topu, bu yüzden nişan mı atılır evlenince de kocanın eli pas tutmasın diye arada bikaç tokat daha yersin gül gibi geçinir gidersiniz

Seni gerçekten sevdiğinden şüpheliyim açıkçası :44:

Ayrılmakta iyi yapmışsınız, nişanlıyken bunu yapan
evlenince tekme tokat girişirdi heralde.

benım eskı sevgılım yapmıştı bu afedersın ama öküzlüğü...
nasıl desem, en baştan bılıyordum, aılem de cok karşı çıkmıştı ama ben diretmiştim (sanırım inada bındırdım olayı )
her neyse.. aslında bende ayrılmak ıstıyordum ama bı sekılde tutuyordu benı ılgısı yada ne bıleyım ..
kavga edıyorduk, ben konusuyordum ve bır anda yuzumde bı sıcaklık hıssettım.. sonra anladım tokat attıgını...
sadece sustum ve sen naptın dıyebıldım..
nasıl desem gozyaşlarım kendılıgınden başladı akmaya, ağlamadan.. içimi saran duygu ılk basta rahatladım gercek yuzunu gordum ve artık rahatca ayrılabılırım nıhayet dedım..
sonra asıl içimi yakan şey de şu oldu canım.. ben bu pislik için mi annemı babamı üzdüm bukadar dedım..
herneyse aradan aylar gectı ılk baslarda dön dıyodu sonra bıraktı peşimi..
şu an nişanlanıyorum ve nişanlım bu olayı bılıyor.. korktugumu soyledım de ona..
bak canım sana sadece şu kadarını söyleyeyım. eger karşındakı gercekten erkekse, sana tokat atmaz.. acizse yapar..
ama anladıgım bısey daha var emınım bazı bayanlar karşı çıkacaktır ama erkeklerın dogası bızden cok cok farklı..
bız, çok sınırlensek te boyle seylere yeltenmıyoruz ama erkekler yapabılıyor
sanırım bırazda o sınırlıyken alttan almak gerekıyor.. tabı sen sınırlıyken de o alttan alacak.. baska turlu gecım olmuyor..
affedıp affetmemek sana kalmış, bu sevgının buyuklugune ve senın karakterıne baglı bısey.
ama şunu da söyleyeyım. nişanlımı cok sınırlendırsem ve bunu yapsa, yalan soyleyemem ayrılamazdım...
otekını bıraktım cunku cok ta sevmıyormuşum..
ama nişanlımı o kadar cok sevıyorum ona oyle aşığım kı, onu kaybedemem..dayanamam..
Allah ın ıznıyle tabı hersey...
ıyı dusun canım, sabredıp buraya kadar okurmusun bılemem ama hakkında hayırlısı olsun...

kusura bakma ama 'bu iş bitti gel al neyin varsa' yazdığında zaten nişanı atmış olman lazım.Yani kafanda bu işi o zaman bitirmişsin demektir bu.Yok eğer bitirmediysen neden atarlandın.Tokat atan bir erkekle evlenmek ise imkansız, Allah hepimizi korusun böylelerinden.

nisanliyken böyleyse evliliginizi düsünemiyorummm kimse sana nisalini birak veya birakma diymez onun kararini sen vereceksinnn

bende yazınızı gülerek okudum

ben şiddetin bir açıklaması var demedim, haklı ellerine sağlık gibi bir şey de demedim...
farkındaysanız şiddete karşı olduğumu nişanlınız için gerekenlerin söylendiğini ben o yüzden size yazmak istediğimi söyledim.
anlamamışsınız.

hemen kadın dayanışması yapan olaya beynini şartlayarak yaklaşan bir zihniyette olmadığım için tuhaf gelmem çok normal...

hayırlı forumlar, Allah yardımcınız olsun..

Geçmiş konularınızı şimdi okudum yaptığım yorumu geri alıyorum..

Bu ilişkinin çooooktan bitmesi gerekirmiş, en doğru yoldasınız umarım geri adım atmazsınız.

evlenince kat kat fazlasını yersiniz. tecrübeliler genelde öyle diyor. benim eski nişanlım banaé sana tokat atsam ailen karışacak mı" diye bir cümle sarfettiği ve yanında da bir çok hatalar yaptığı için attım nişanı. dünyanın sonu değil, kurtul o psikopattan

bir kadın olarak böyle birşeyi nasıl kabul ediyosun anlamakta güçlük çekiyorum.... bile bile ateşe atmak kendini...
tokat,küfür bunlar hiç bir ilişkide kabul edilemez şeyler,,, sen kendine nasıl layık görürsün böyle bir muameleyi,,,
ama diyosan ki ben çok seviyorum onsuz yapamam (ki bu da tamamen hastalıklı bir düşüncedir, gerçekliği yoktur.) dayağına da katlanırım küfrüne de,,,, o zaman hemen yarın evlen.... yalnız unutma saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz....

Nişanlıyken bunu yapıyorsa evlendiğinde seni bir çok defa döveceğini garanti ederim...

Bir tokatla asla kalmaz...Öfke kontrolü yok,saygı yok,anlayış yok (bunlar evlenince azalmaz artar!!)...Düşün bu ayrı evdeyken,nişanlıyken!Hani bir tabir vardır: "Köprüyü geçene kadar " bile dayanamamış bir de 24 saat yan yana olsanız.. Düşünmek istemiyorum..

neye güldünüz acaba yazımda
cok merak ettim
yoksa sadece cevap yazmak için mi yorum yaptınız

sizin yorumunuz neydi biliyor musunuz
e canım o kadar konusursan o tokatı da yersin demek
konu sahibi kesinlikle tokatı haketmedi,ayrıca bir kadının namussuzluk bile yapsa dayagı haketmez asla asla

zaten kadın dayanısması yaparak sartlamam kendimi demişssiniz ya
bu cümlenizle de anlatmıssınız kendinizi
malesef bu ülkede insanca yasamak için bayanların dayanısma içinde olması şart
önce bize hem cinslerimiz destek verecek ki sonra bizi karşı cinsin anlamasını bekleyeceğiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…