Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

canım gözün aydın tolga hocam sayesinde bende gebeyim 9 haftalık oldun burda sana sorular sormuştum tolga hocamla ilgili bende 9. gün idrar testimde böyle görmüştüm şükür seninde pozitif gözün aydın hayırlı evlat olsun inşAllah

Amin inşallah. Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Hatırlıyorum sizi :) simdi tolga hocayla mi dewam ediyorsunuz?

Ebey
Amin inşallah. Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Hatırlıyorum sizi :) simdi tolga hocayla mi dewam ediyorsunuz?
Evet suanlik onunla devam ediyorum ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum peki siz tolga hoca ile mi devam edeceksiniz

Benim anladigima göre keseyi görüp kalp atışını duymaya gittiğimiz gün tüp Bebek surecide bitmiş oluyor. Bundan sonra kisiye kalıyor istedigi aya kadar gidip gitmemek. Ben de tolga hocayla dewam etmeyi çok isterim ama çocuk sahibi olmanin bu kısmı bayaa tuzlu maalesef.bundan sonra ki kismina ya dogum paketi ile ozel hastanede yada üniversite hastanesinde ozel doktorla dewam edicem.yani 10bin falan bi butce düşünüyorum.tolga hoca 25bini geçer.

Hanımlar öncelikle bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alın insallah diyorum ve herkesin tedavisi farkli ama sizler ilaclar haric ne kadar ücret odediniz merak ediyorum... bilgi verebilir misiniz

Tabiki devam edip etmemek size kalmis hatta kese icin bile baska doktora gidebilirsiniz. Tolga hocayla net konusmadim birdahaki ay kontrolde konuscam ama o kadar tutacağını sanmiyorum 10 bin civarı ister diye düşünüyorum onumuzdeki ay konuşucam eger uygun olursa tolga hocayla devam edicem maliyet çok olursa değiştirmek zorunda kalıcam istemeyerek, birde araştırmalarımda ilk 12 hafta tüp bebeği yapan doktorda takipli olmak daha iyiymiş ilaç kullanımları bitene kadar en azından tüm süreci onlar biliyor çünkü.

Ben daha önceden fiyat aldığım için biliyorum. 10bin zaten benim gebelik takibi+doğum için ayırdığım bütçem. Bakalım bende bi sona gelelim keseyi görelim tolga hocadan bu fiyat alicam. Simdi yarin kan vericem ve stresliyim sanki degerler düşecek hamilelik sonlanacak gibi kötü bir vesveseye kapıldım. Korkuyorum.. gerginim.. 2 gündür belirtileri takip ediyorum dewam ediyor mu diye. Halaa bacağıma vuran kasik agrilari dewam ediyor goguslerimin acısı şişliği geçmedi... Annemle konuşuyorum bugun. Gectimi ağrıların diye sordu yok dedim geçer inşallah dedi. Yok geçmesin onlar oldukça hamilelik dewam ediyor diye seviniyorum dedim gülüyor kadin şaşırdı

Hanımlar öncelikle bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alın insallah diyorum ve herkesin tedavisi farkli ama sizler ilaclar haric ne kadar ücret odediniz merak ediyorum... bilgi verebilir misiniz
Çok teşekkür ederim Allah İsteyen herkese nasip etsin inşallah.ben sizin gibi fiyat , süreç soran tüm arkadaşlara cevap veriyorum ki herkesin bütçesi farklı.bu işlerde bayaa pahalı.insanlar neyle karşılaşacaklarını merak ediyor doğal olarak..ben geçen sene haziran ayında gittim ilk defa. Yani bu yılın fiyatları farklıdir. Uzerine 2 bin falan koyun derim.toplamda 50bini buldu ama ilk basta eşime igne verdi sirf onlar 10bin kadardi. Yani sizinde dediğiniz gibi herkesin tedavisine göre.. ama net olan seyler yumurta toplama 12.500tl her bir transfer 4.500tl. bu asamalarin hicbirinde de muayene ücreti vermedim bunlarin içinde. Hormonlar için verilen kan da aynı şekilde ucretsiz. O paketin içinde yani.tabi genetik tarama, gebelik aşısı vs. Uygulama yapilacaksa onlar ayriyeten ücretli... ekstra sormak istediginiz ne varsa cevaplayabilirim...

Merhaba, yumurta toplama ve dondurma için 14 bin ödedik biz. Embriyolar ngsye gönderildi, inşallah sağlıklı gelirlerse transfer içinde ayrıca 4500 ödüycez.

Haziran ayında başlamışsınız tedavi neden bu kadsr uzun sürdü. Affınıza sığınarak soruyorum. Uzun geldi süre . Birde rahim dinlendirme ucreti diye bir sey var mı tolga hocada.

Hiç umutsuzluğa kapılma canım inşAllah güzel olur herşey ağrılara takılıp kendine eziyet etme bir oluyor bir kayboluyor bende bazen çok şiddetli yaşıyordum bazen hiç yaşamıyordum vakit ilerledikçe azalıyor ağrılar yavaş yavaş sadece bel ve kasık ağrısı oluyor ara ara bende çok hafif oda, inşAllah tolga hoca çok uçuk fiyatlar istemezde onda devam ederiz :) bende araştırıyorum 5 bin 10 bin arası değişiyor özel hastanelerde doğum paketleri, olmadı doğum sigortası yaptırmayı düşünüyoruz eşimle doğum sigortası yaptırınca sigortaya para ödüyorsun sigortanın anlaşmalı olduğu özel hastanelerden birinde başlıyorsun takibe, bu arada kan sonucunu bildir lütfen güzel bir değer çıkar inşAllah :)

Allah razı olsun canım ilaçlar hariç 18,500 ödedik biz.

Haziran ayında başlamışsınız tedavi neden bu kadsr uzun sürdü. Affınıza sığınarak soruyorum. Uzun geldi süre . Birde rahim dinlendirme ucreti diye bir sey var mı tolga hocada.
2 ay ilaç tedavisi ile basladik tam toplamadan 1 gun once korona oldugumu ogrendim. 2 3 ay ilaclarin etkisiyle olusan kistleri atmam sürdü. İlk transferden sonrada yine ilac etkisi ile rahim kalındı kan degerleri yuksekti. 2 3 ayda öle bekledik. Rahim dinlendirme hakkında bilgim yok

Kan sonucum 1141. İçime su serpildi. Rahatladım ohh bee. Haftaya ultrason icin gun alicam. Bu gunler hayal gibiydi ama şimdi başıma geldi. Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun..

Kan sonucum 1141. İçime su serpildi. Rahatladım ohh bee. Haftaya ultrason icin gun alicam. Bu gunler hayal gibiydi ama şimdi başıma geldi. Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun..
hayırlı olsun inşallah çok güzel devam eder herşey sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi, bana hala hayal gibi geliyor, ultrason günleri dışında gebe olduğumu bile unutuyorum bazen

Yaa nasipten öte yol yok demisler... çok sukur ki güzel haberleri Almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…