Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

Merhaba mesajını yeni gördüm tam anlayamıyorum burayı mesaj nasıl geliyor tesadüf farkettim evet başladım tedaviye 7 tane 5.gun 1. Kalite embriyom donduruldu henüz transfer edilmedi adetten sonra kontrole gidicem karar verilecek.muhtesem bir insan Tolga Ecemiş elleri dert görmesin fiyatı kişiye göre değişir yani tedaviye göre.İlk denememds sadece 1 yumurta kalmıştı 3. Gundu umarım bukez olacak Allah'im Yüzümüzü güldürdun

Fiyatı soranlara da burda cevap verdim

Merhaba şuanda Tolga hocanın hastasıyım.transferimin 7.gunu. muayene ücreti 2021 yılı için sanırım 650 olmuş.gecen seneki fiyat 600. Kesinlikle para dusunmuyor. Yumurta toplama işlemine 2 gün kala mecburi yapılan testte korona olduğumu öğrendim. Yaklaşık 3 4 ay ertelemek zorunda kaldık yumurtalar istediği kaliteye yeniden gelene kadar yani. Verdigim toplama ucretinide ertesi gün iade ettiler. Şöyle söyleyim probleminize göre bi ucret cikacaktir.bizde eşimde sorun vardi sırf onun igneleri 10bine yakın tuttu.bana sadece tüp bebege hazirlamak icin vitamin balık yağı vs tarzi şeyler verdi ilk etapta.bu ilk asama 15bin kadar tuttu. Yumurta buyutme ilaclari 2500, transfer ilaclari da hala kullanıyorum 500 600 civari tutuyor.bittikce alıyorum tabiki.toplama ve transfere de ekstradan 16.500 tl verdim.bunlari yaziyorumki bende vaktinde cok baktım ama adam akıllı bi yerde tüp Bebek maliyetini bulamadim. Ben 25bin tl civari beklerken esimin ignelerinden dolayi 35 bine maloldu. Merakiniz gitmistir umarım.

Cok tesekkurler canim. Umarim emeklerinin karsiligini alirsin. papatyakokankadin

merhabalar tolga ecemişle geçen hafta bir randevumuz oldu bizimde bir aksilik olmazsa mart ayında kendisi ile tedaviye başamayı düşünüyoruz, ilk görüşmemiz gayet iyi geçti, pazartesi sperm testi vermişti eşim sonuç bugün çıkmış bizzat kendisi arayıp bilgi verdi tek tek anlattı sabırla sorularıma cevap verdi, konuşmasıyla bile insanı rahatlatıyor resmen, umarım sonuçlarımız güzel olur.

Proluton iğnesi kullanyrm ama hiç duymadım siz kullandınız mi
yok bu farklı bir sey sanırım. yani transferden bir gün önce anne kanının ayrıştırılıp rahme verilmesi. böylece embriyoya uygun ortam hazırlanmasıymış. bağışıklık sistemi embriyoyu kabul etmiyorsa bunu uyguluyorlarmış.tolga hocayla dün konuştum sanırım yeni transferimde bunu yapacak

Aaa süper bilginlenmistik olduk benimde yarın transfer bakalımTolga hoca neyse en güzeli onu uygular

Bende 4 gün yapmıştım yok çıkmıştı canım bıde kaçıncı gün emrıyosu ona göre degısıyor ben kan testı verdım 9. Gün çıkmıştı ınslalah hayırlıca olur rabbım gönlünüze göre versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…