Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

Himmm sizin kaçıncı gün embiryosu yani sizin pozitif çok sevindimbenim de 5. Gün embiryosu bugün transfer oldum inşallah hepimiz için en güzeli olur

Merhaba benimde 5.gunum belirti var mı benim göğüslerim acıyor tedirginim inşallah bebislerimiz tutunur

Merhaba benimde 5.gunum belirti var mı benim göğüslerim acıyor tedirginim inşallah bebislerimiz tutunur
ne oldu inşallah güzel haberler almışsınızdır. benim reglim çok zor oldu..tolga hoca ultrasonla baktı rahim çok kalın dedi ilaç verdi bu ay onu kullanıcam. 6. günüm hala ağrım var. gebelik aşısını yapıcaz bu denemede. inşallah bu sefer tutar...

Merhaba sabah kan testi vereceğim haber veririm size de ama hiç umudum yok idrar test yaptım 9.gun çıkmadı ve kasik ağrılarım mevcut.bende soracağım gebelik aşısını.size bişey soracağım transferden sonra siz ne kadar kaldınız klinikte

Benimde ilk transferimde çok ağır geçmişti adetim sanırım esterfomden kaynaklı çok geçmiş olsun

10 dakika yatırdılar kalktım giyindim çıktık

Hanımlar çok üzüldüm sonuçlarınız için Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere bende bu ay tolga hocada başlıcam olumsuz haberleri duyunca ister istemez modum düşüyor.

Hanımlar çok üzüldüm sonuçlarınız için Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere bende bu ay tolga hocada başlıcam olumsuz haberleri duyunca ister istemez modum düşüyor.
Amin hepimiz için en güzeli olsun.yani ben olumsuz evet ama yine de Tolga hocaya giderim çok ilgili güven veriyor bana.insallah siz güzel sonuç alırsınız.dondurulmus embiryolar bekliyor kısmet

Bende geçen ay Tolga hocayla görüşmeye gittim. Geçmişimi dinledikten sonra, benim için uygun gördüğü tedaviden bahsetti ve sonunda "doktorun ne istiyor, hedefi ne anladık mı?" diye sordu. O an çok tuhaf bi güven hissi oluştu bende de. Aslında görüşmek istediğim bi kaç dr daha vardı ama ordan çıktığımda kararımı vermiştim zaten.

tolga beyle görüşen herkeste bu his oluşuyor sanırım aylardır bir sürü doktor araştırdım bende daha görüşmeye bile gitmemişken tolga hocayı bulunca içimden bir ses doğru yerdesin dedi ve daha sonra hiç bir doktora içim ısınmadı malesef

Ya ne bileyim insana huzur veriyor insan gibi dinliyor ve hemen hop diye tedaviye başlamıyor .çok haklısınız.sizin ne zaman baslayacak tedavi

Eşimde problem morfolojisi 0 di Tolga hoca tedavi uyguladi iğne tedavisi 2 ye çıktık.7 tane 5. Gün embiryosu oluştu donduruldular.ilk tedavimde sadece 3. Güne 1 yumurtam gitti.kismet bakalım
hayılısı olsun hakkınızda en kısa zaman güzel haberinizi alırız inşAllah

Ya ne bileyim insana huzur veriyor insan gibi dinliyor ve hemen hop diye tedaviye başlamıyor .çok haklısınız.sizin ne zaman baslayacak tedavi
aynen öyle geçen ay gittik görüşmeye bizden testler istedi yaptırdık hepsinin sonucunu bizzat kendi arayıp söyledi bir kaç takviye vermişti onları kullanıp kullanmadığımızı sordu tedaviye kesin başlayacağımız belli değildi bu aşamada bile bu kadar ilgiliyse başlayınca düşenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…