- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
Akşam yemeğimi yiyip sporumu yaptım 3. Ara öğün olarak da meyvemi yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum Ohh miss.. Yarın sabah arkadaşıma kahvaltıya gidicem. Umarım ağır şeyler yapmamıştırBugünün bilançosu: kalkınca:1 bardak limonlu su sabah:2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, 1 haşlanmış yumurta ara:şekersiz Türk kahvesi, light brownie, 5 fındık öğle:4 yk yeşil mercimek ve 1 dilim peynir eklediğim salatam, 2 yk yoğurt ara:1 su bardağı süt,1 porsiyon meyve. Şimdilik bu kadar. Akşam için planlanan: fırında balık, salata, 2 dilim ekmek spor:leslie 5 mil yapılacak, pazara çıktım bir de. mercimekli salatayı deneyin. Müthiş tok tutuyo.
bnde mühendis adayıyım inşaat mühendisliği okuyorum aslında hazırlık okucam bu yıl.ve bnde kiloluyum 1,57 boy 75 kilo inşallah zayıflarızMerhaba arkadaşlar! Çok sıkıldım başka arkadaşların başarı öykülerine bakıp iç geçirmekten. Daha evvel yine bir diyet günlüğü tuttum, devamını getiremedim. Diyetisyene gittim, 14 günde verdiğim 1 kiloya burun kıvırınca gıcık oldum bir daha gitmedim. Boyum 150 kilom 53 falandı en son. Ancak tartılmayıp vücut ölçülerimi alıcam yarın sabahtan itibaren. Ve yediklerimi ve yaptığım sporları yazıcam. Bu arada yaşım 27. Kafam bozuk olunca kopuk kopuk yazıyorumkızlar ben değişmek istiyorum. Öncelikle kendimi iyi hissetmek sonra da bazılarını şaşırtmak istiyorum. Zayıf olmak değil sağlıklı ve fit olmak istiyorum. Hepimizin yolu açık olsun.
Başlangıç (29 Ağustos) : 55 kg
Güncel (21 Eylül) : 53 kg
Hedef: Mutlu ve sağlıklı hissettiğim kilo.
Cnm merhaba, hoşgeldin günlüğüme. Üni hazırlık sürecinde ben de oldukça kilo almıştım. Hayırlı olsun, ben elektrik elektronikçiyim. Bu yılın rahat geçecek diğer yıllara nispeten. İyi değerlendirmeni umut ediyorum. Bu yıl istediğin kiloya gelmen dileğiyle :)bnde mühendis adayıyım inşaat mühendisliği okuyorum aslında hazırlık okucam bu yıl.ve bnde kiloluyum 1,57 boy 75 kilo inşallah zayıflarız
Ara:1 ısırık börek, 1 ısırık kurabiye, 1 ısırık tatlı (komşunun mevlidi vardı bana göndermişBugün: kalkınca 1 su bardağı limonlu su kahvaltı:5 zeytin, 1 dilim peynir 2 dilim börek, 1 haşlanmış yumurta (2 dilim börek çoktu, arkadaşıma gittim kahvaltıya. Geç hazırladı kahvaltıyı ve çok açtım) ara:1 light brownie, 1 avuç kuruyemiş 1 fincan Türk kahvesi 1 muz. Öğle: 1 dilim ekmek, sebze yemeği. Şimdiye dek 6 km kadar yürüdüm dışarda.
Yürüyüşün süpermişBugün: kalkınca 1 su bardağı limonlu su kahvaltı:5 zeytin, 1 dilim peynir 2 dilim börek, 1 haşlanmış yumurta (2 dilim börek çoktu, arkadaşıma gittim kahvaltıya. Geç hazırladı kahvaltıyı ve çok açtım) ara:1 light brownie, 1 avuç kuruyemiş 1 fincan Türk kahvesi 1 muz. Öğle: 1 dilim ekmek, sebze yemeği. Şimdiye dek 6 km kadar yürüdüm dışarda.
Çok teşekkür ederim cnm bnm nerelerdesin sen??? Gerçi ben de yarın kaybolucam. Köye gidip salça yapıcaz.Yürüyüşün süpermiş
Ara:yarım porsiyon meyve , 1 dilim börek akşam:2 kepçe çorba, sebze yemeği, 2 yk yoğurt ara:1.5 dilim ekmek (kendi tam buğday ekmeğimi kendim yaptım bu akşam. Girişim süper ama tatma faslını aşırıya kaçırdımSabah:1 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin haşlanmış yumurta ara:1 dilim brownie,1 avuç kuruyemiş, 1 fincan Türk kahvesi öğle:2 kepçe çorba, 1/4 dilim ekmek, sebze yemeği, 2 yk yoğurt (artık yoğurduma aklıma geldikçe çörekotu ve keten tohumu ekleyeceğim. Şimdilik yediklerim bunlar. Bu arada bugün paketteki son sigaramı keyifle bitirdim. Bundan sonra sigarayı da bırakıyorum. Yani bağımlı değildim zaten bazen haftada 3 içiyodum bazen günde 3-4 tane. Ama tamamen bırakacağım artık. Çünkü bağımlılık da böyle başlatir sonuçta.Buraya da raporlucam gün sonunda sigara içip içmediğimi.
Canım eşim şehir dışında bende hergün dükkandayım kusura bakma yazamıyorum oh mis gibi afiyet olsun kolay gelsinÇok teşekkür ederim cnm bnm nerelerdesin sen??? Gerçi ben de yarın kaybolucam. Köye gidip salça yapıcaz.
Börek ve ekmek fazla olmuşAra:yarım porsiyon meyve , 1 dilim börek akşam:2 kepçe çorba, sebze yemeği, 2 yk yoğurt ara:1.5 dilim ekmek (kendi tam buğday ekmeğimi kendim yaptım bu akşam. Girişim süper ama tatma faslını aşırıya kaçırdımneyse moral bozmak yok yola devam. Bu arada leslie ile 5 mil de yapıldı.
Sorma kuzuBörek ve ekmek fazla olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?