Tombik mühendis fit olma yolunda :)

Akşam yemeğimi yiyip sporumu yaptım 3. Ara öğün olarak da meyvemi yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum Ohh miss.. Yarın sabah arkadaşıma kahvaltıya gidicem. Umarım ağır şeyler yapmamıştır

bnde mühendis adayıyım inşaat mühendisliği okuyorum aslında hazırlık okucam bu yıl.ve bnde kiloluyum 1,57 boy 75 kilo inşallah zayıflarız

bnde mühendis adayıyım inşaat mühendisliği okuyorum aslında hazırlık okucam bu yıl.ve bnde kiloluyum 1,57 boy 75 kilo inşallah zayıflarız
Cnm merhaba, hoşgeldin günlüğüme. Üni hazırlık sürecinde ben de oldukça kilo almıştım. Hayırlı olsun, ben elektrik elektronikçiyim. Bu yılın rahat geçecek diğer yıllara nispeten. İyi değerlendirmeni umut ediyorum. Bu yıl istediğin kiloya gelmen dileğiyle :)

Bugün: kalkınca 1 su bardağı limonlu su kahvaltı:5 zeytin, 1 dilim peynir 2 dilim börek, 1 haşlanmış yumurta (2 dilim börek çoktu, arkadaşıma gittim kahvaltıya. Geç hazırladı kahvaltıyı ve çok açtım ) ara:1 light brownie, 1 avuç kuruyemiş 1 fincan Türk kahvesi 1 muz. Öğle: 1 dilim ekmek, sebze yemeği. Şimdiye dek 6 km kadar yürüdüm dışarda.

Ara:1 ısırık börek, 1 ısırık kurabiye, 1 ısırık tatlı (komşunun mevlidi vardı bana göndermiş ) akşam: 3 kepçe süper çorbam (yağsız, içerisinde soğan, kabak, havuç, pazı, mercimek, bulgur, süt var.) tuhaf bi gündü. Yine leslie 5 mil yapmak istiyorum ama vücudum ağrıyo. Bakalım...

Sabah:1 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin haşlanmış yumurta ara:1 dilim brownie,1 avuç kuruyemiş, 1 fincan Türk kahvesi öğle:2 kepçe çorba, 1/4 dilim ekmek, sebze yemeği, 2 yk yoğurt (artık yoğurduma aklıma geldikçe çörekotu ve keten tohumu ekleyeceğim. Şimdilik yediklerim bunlar. Bu arada bugün paketteki son sigaramı keyifle bitirdim. Bundan sonra sigarayı da bırakıyorum. Yani bağımlı değildim zaten bazen haftada 3 içiyodum bazen günde 3-4 tane. Ama tamamen bırakacağım artık. Çünkü bağımlılık da böyle başlatir sonuçta.Buraya da raporlucam gün sonunda sigara içip içmediğimi.

Yürüyüşün süpermiş

Ara:yarım porsiyon meyve , 1 dilim börek akşam:2 kepçe çorba, sebze yemeği, 2 yk yoğurt ara:1.5 dilim ekmek (kendi tam buğday ekmeğimi kendim yaptım bu akşam. Girişim süper ama tatma faslını aşırıya kaçırdım neyse moral bozmak yok yola devam. Bu arada leslie ile 5 mil de yapıldı.

Börek ve ekmek fazla olmuş

Börek ve ekmek fazla olmuş
Sorma kuzu bugün tartıldım 52,9 kg yum 200 gr almışım. Bugün toparlanıcam. Bu akşam arkadaşım gelecek. Bugün yine sebze çorbası yaptım. Bir de sebze yemeği hazırlıcam. Öğle-akşam onu yeriz. Ama misafirim yarın iskender yemek istiyo. Açıkçası brn de onu en iyi şekilde ağırlamak istiyorum. Çok özledim onu. Bakalım nasıl geçecek..

Kendimi iyi hissetmiyorum. Bi süredir spor da yapmıyorum. Kesin kilo aldım hissedebiliyorum. Feci bir miskinlik çöktü. Aburcubura yine sardım. Motivasyonum yüksekti bana ne oldu bilmiyorum. Alışkanlıklar insanı kolay bırakmıyo galiba. Sıkıntı var günlük. Aslında neyin sıkıntısı biliyorum. Atamam olmasına rağmen işbaşı yapamadık hala ve ben istifamı erken verdim. Çalışmamak benim enerjimi düşürüyor bir yerden sonra. Çalışmak istiyorum artık. Sürekli evde olunca öyle faydasız işlerle uğraşıyorum ki... Bildiğin kadın programı izliyorum full time. bir de ekim geldi havalar da soğudu kendime bir battaniye edindim altında uzanıyorum bir elimde kumanda. Neyse okuyan ve zayıflamak isteyen arkadaşların da moralini bozmak istemiyorum. Ben buraya birşeyler başarıp insanları motive etmek için gelmiştim. İnsanız demek ki hayat böyle in çıklardan oluşuyor. Ama sağlığım yerinde şükür. Bugünkü yazım da böyle oldu. Şimdi başka günlükleri karıştırıcam. Biryerlerde birileri çabalıyor ve ben hem onları görmek hem de onların güzel enerjilerinden edinmek istiyorum

Bugünün özeti: sabah: 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 yumurta ara:1 porsiyon meyve, 5 fındık, 1 şişe soda öğle: 2 adet krep (un yerine 2 yk yulaf kepeğinden yaptım), domates sosu, 2 köfte, ara: 1 su bardağı süt, 1 porsiyon meyve , şekersiz Türk kahvesi, 1 parça bitter çikolata akşam:1 kepçe çorba, 4 yk sebze yemeği, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek , 2 havuç spor 4 km dışarıda yürüyüş, 5 mil leslie birazdan da yoga yapıcam. 35 dk kadar.

Günaydın günlük. 53.1 kiloyum. Öyle kilo aldım krizlerine, depresif hallere girmeye neden yokmuş baksana :)) şimdi gözümü açtım bi limonlu su içip güne başlıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…