- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
Cnm dün akşam ablamın doğum günüydü ve gece 11 de 1 dilim pasta yedim.Ben diyet yapmıyorum cnm sadece 5 ten sonra yemiyorum gun icinde de yediklerime dikkat edip en az bir saat yurumeye çalışıyorum :)senin günün nasıl geçti
ben de tam sana yazıyodum :) umarım senin günlerin daha iyidir. leslie yi açıcam şimdi. bitirince yazdıklarını okucam cnmmühendis nasılsın cnm
Leslie ile 6 milimi de yaptım. Duşa koşucam. Olsun cnm önemli değil. Yarın yine yürüyüşe devam edersin :)ben bugün yediklerime dikkat ttim ama yürüyüş yapamadım malesef
nerelerdesin cnmm??ben bugün yediklerime dikkat ttim ama yürüyüş yapamadım malesef
Canim geldim carsamba annemler geldi diyeti bozdumnerelerdesin cnmm??
Cnm ben de bugün kaçamaklar yaptım yine. Leslie ile 5 mil yürüdüm ama çekirdek yedim bi de 4 çay kaşığı nutella yedim. Bana noluyo böyle? Yani moralimi de bozmamaya çalışıyorum aksi halde kendime güvenimi yitiricem. Kaldığım yerden devam edebilmek istiyorum hazır kilo da vermişken. Artık niyet ettim bugün kaçamak yapmamaya diyip uyancam galiba.Canim geldim carsamba annemler geldi diyeti bozdum
Fakat persembe 17 den sonra yemedim yaklasik 1 bucuk saat yurudum
Cuma gunu de ayni sekilde
Bugun de yediklwrime dikkat ettim yuruyus yapamadim
Sen nasilsin neden yazamadim oglumun tablet bozulunca telefonuma el koyduAllahtan bu krizi cozduk
Merhaba; bayram beslenme açısından çok kötüydü. Benim gibiler var mı diye diğer günlükleri kurcalıcam şimdi. Yarın yine yeni bir gün. :)İyi bayramlar Nasıl gidiyor kilo vermeniz bende diyetisyen ile 1.5 sene veremedim şu bir gercek diyetisyen bir yere kadar inanın en güzelini yapmışsınız insan istedikten sonra herşeyi başarır
Hepimiz insanız robot değil bu konuda emin olun evet bugün sizin için yeni bir gün olsunMerhaba; bayram beslenme açısından çok kötüydü. Benim gibiler var mı diye diğer günlükleri kurcalıcam şimdi. Yarın yine yeni bir gün. :)
Peki su Abur cubur isteğinizi kesti mi ? Abur Cubur derken tatlıyı mı söylüyorsunuz4 bardak suyu arka arkaya içince o abur cubur isteğinden eser kalmıyormuş. üstüne bi de sigaramı içtim. Elimdeki son 2 paket bitsin onu da bırakıcam.
Peki su Abur cubur isteğinizi kesti mi ? Abur Cubur derken tatlıyı mı söylüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?