- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
Bu arada tebrik ederim. Siz ne kadar güzel kilo vermişsiniz. Günlüğünüz var mı? Merak ettim kilo verme yolculuğunuzuPeki su Abur cubur isteğinizi kesti mi ? Abur Cubur derken tatlıyı mı söylüyorsunuz
Günlüğüm yok teşekkür ederim git anneler topiğinde yazıyorum Oray'da 80 kilodan sonra yazmaya başladım Karatay ve günde 2 saat spor yapıyorum sormak istediğin birşeyler varsa yardım ederim seve seveBu arada tebrik ederim. Siz ne kadar güzel kilo vermişsiniz. Günlüğünüz var mı? Merak ettim kilo verme yolculuğunuzu
İnsülin direncin olabilir benimde insülin dirençim var hemen kilo alıyor zor kilo veriyorum bence bir tahlil yaptırınYalnızca tatlı değil ben normalde cipsi çikolatayı, aklınıza gelebilecek her çeşit ambalajlı gıdaları ve böreği çöreği seven biriyim. Bayramda fena halde bozdum kendimi. (toplam 9 dilim baklava, çeyrek tepsi börek, gazlı içecek gibi ) Ancak bu sabah tartıldığımda 1 haftada 200 gr verdiğimi gördüm. Ben de şaşkınım açıkçası. Üstelik son 1 haftada doğru dürüst spor dahi yapamadım. Ancak metabolizmamın hızlanmış olabileceğini düşünüyorum. Galiba vücudum da hazır artık kiloları vermeye ben kötülük yaptıkça beni tolere ediyor. Abur cuburu tamamen kesemedim henüz ama onunla uğraşıyorum.
Ekmek ve çikolata fazla olmuş özellikle ekmek bence sabah yiyin öğlen ve akşam yemeğin birde aralarda 5 saat olsun ki leptinin hormonu çalışsınBugünün bilançosu:
kalkınca: 1 bardak limonlu su
sabah:1 yumurta, 1 dilim peynir, sucuklu tost (ekmek minikti)
ara: 1 porsiyon meyve
öğle: 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, sebze yemeği, 2 yk yoğurt
ara: 1 şeker, 1 parça çikolata, 1 türk kahvesi (misafirliğe gittimBahane bu olmamalı tabii )
ara: 2 yk yoğurt (çorekotu ekledim, oldukça faydalıymış, bi araştırın derim) , 2 ceviz
akşam: ızgara köfte, 2 dilim ekmek, salata, 2 yk yoğurt
ara: yeşilçay hazırlıcam şimdi
spor: leslie ile 5 mil.
53.5 kiloyum artık. Onca yediklerime rağmen! Sanırım hareket etmek metabolizmayı hızlandırıyo ve rutinini bozduğunda dahi bi şekilde az da olsa kilo veriyo insan. 10 gün sonra yeniden tartılıcam. Pazartesiye denk geliyor. Umarım o güne dek diyeti aksatmam ve 52.5 u görürüm. Bir yanım keşke o kadar yemeseydin diyo. Bak, daha çok verebilirdin diyo. Ama sıkıldım günlük kendi başarımı bu şekilde sabote etmekten. Ben bu kiloları geriye bakmadan vereceğim. Hatalar yapıp yoluma devam edeceğim.
Cnm ben ekmek değişimini takip ettiğim diyet listesine göre ayarlıyorum ama haklısın çikolata ve şeker gereksizdiEkmek ve çikolata fazla olmuş özellikle ekmek bence sabah yiyin öğlen ve akşam yemeğin birde aralarda 5 saat olsun ki leptinin hormonu çalışsın
Aslında onca yememe rağmen kilo verdim diye mutlu olmuştum. Ben kilo aldım sandım aslında. Ama tabi tahlil yaptırmakta da fayda varİnsülin direncin olabilir benimde insülin dirençim var hemen kilo alıyor zor kilo veriyorum bence bir tahlil yaptırın
Burdayım kuzu ablamları ziyarete gittim buraları ihmal ettim. Miyavsu bu sabah tartıldım 53 kiloyuuum!!!
sen neler yaptın cnm? Var mı kiloda değişiklik??
Süpersin Canım maşallah metabolizman iyi çalışıyor harikasınBurdayım kuzu ablamları ziyarete gittim buraları ihmal ettim. Miyavsu bu sabah tartıldım 53 kiloyuuum!!!Cumadan beri 500 gr vermişim. Ablamlardayken de yürüyüşe devam etmedim. Bugünün menüsü şöyle: kahvaltı:1 krep,1 dilim ekmek, 3 zeytin, haşlanmış yumurta ara: 2 avuç kuruyemiş, şekersiz Türk kahvesi öğle: 2 kepçe çorba ara: brownie (şekersiz, yağsız yaptım, pekmez kullandım mükemmel oldu) 1 bardak süt, ufak bi dilim börek akşam: 2 dolma, 2 yk yoğurt spor: çarşıya çıktım ve leslie 5 mil.
Bende -500 gr Canım bende insülin direnci var iki geri bir ileri benim vücudum şükür bu hafta iyi vermişimsen neler yaptın cnm? Var mı kiloda değişiklik??
Canım bugün bi program izledim bi araştırmaya göre vücut ağırlığının %15 ini 6 ayda vermek sağlıklıymış. Bu da benim için ayda 1,3 kg ya denk geliyo. Yani azar azar vermek en sağlıklısı. Birden tüm kiloları verip hemen geri almak daha kötü.Bende -500 gr Canım bende insülin direnci var iki geri bir ileri benim vücudum şükür bu hafta iyi vermişim
Çok sağol canım benimSüpersin Canım maşallah metabolizman iyi çalışıyor harikasın
Kesinlikle canım katılıyorum sanaCanım bugün bi program izledim bi araştırmaya göre vücut ağırlığının %15 ini 6 ayda vermek sağlıklıymış. Bu da benim için ayda 1,3 kg ya denk geliyo. Yani azar azar vermek en sağlıklısı. Birden tüm kiloları verip hemen geri almak daha kötü.
Benim içinde öyle sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmakÇok sağol canım benimadetim yeni bitti ondan sanırım. Bundan sonra yavaşlar kilo verme hızım. Ama önemli değil. Önemli olan bi önceki haftadan daha sağlıklı olmak
İnşallah olacak kuzu bizde bu azim varkenBenim içinde öyle sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak
Afiyet olsun bende çok severim yeşil mercimek salatasını afiyet olsunBugünün bilançosu: kalkınca:1 bardak limonlu su sabah:2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, 1 haşlanmış yumurta ara:şekersiz Türk kahvesi, light brownie, 5 fındık öğle:4 yk yeşil mercimek ve 1 dilim peynir eklediğim salatam, 2 yk yoğurt ara:1 su bardağı süt,1 porsiyon meyve. Şimdilik bu kadar. Akşam için planlanan: fırında balık, salata, 2 dilim ekmek spor:leslie 5 mil yapılacak, pazara çıktım bir de. mercimekli salatayı deneyin. Müthiş tok tutuyo.
sağol cnm benim. Senin günün nasıl geçti??Afiyet olsun bende çok severim yeşil mercimek salatasını afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?