Tombik mühendis fit olma yolunda :)

Bu arada tebrik ederim. Siz ne kadar güzel kilo vermişsiniz. Günlüğünüz var mı? Merak ettim kilo verme yolculuğunuzu
Günlüğüm yok teşekkür ederim git anneler topiğinde yazıyorum Oray'da 80 kilodan sonra yazmaya başladım Karatay ve günde 2 saat spor yapıyorum sormak istediğin birşeyler varsa yardım ederim seve seve

İnsülin direncin olabilir benimde insülin dirençim var hemen kilo alıyor zor kilo veriyorum bence bir tahlil yaptırın

Ekmek ve çikolata fazla olmuş özellikle ekmek bence sabah yiyin öğlen ve akşam yemeğin birde aralarda 5 saat olsun ki leptinin hormonu çalışsın

Ekmek ve çikolata fazla olmuş özellikle ekmek bence sabah yiyin öğlen ve akşam yemeğin birde aralarda 5 saat olsun ki leptinin hormonu çalışsın
Cnm ben ekmek değişimini takip ettiğim diyet listesine göre ayarlıyorum ama haklısın çikolata ve şeker gereksizdi

Bugün: Kalkınca 1 bardak limonlu su
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 1 yumurta 1 dilim peynir, 4 zeytin
Ara: 1 şekersiz Türk kahvesi, 2 ceviz
Öğle: ızgara köfte,2 dilim ekmek, 2 yk yoğurt
Ara: 1 su bardağı şekersiz kuşburnu suyu , 2 yk yoğurt
Spor: Leslie ile 5 mil

Henüz akşam yemeği yemedim. Henüz bir kaçamak yapmadım. Mutluyum huzurluyum. :)

muhendisim canım nerelerdesin sen
Burdayım kuzu ablamları ziyarete gittim buraları ihmal ettim. Miyavsu bu sabah tartıldım 53 kiloyuuum!!! Cumadan beri 500 gr vermişim. Ablamlardayken de yürüyüşe devam etmedim. Bugünün menüsü şöyle: kahvaltı:1 krep,1 dilim ekmek, 3 zeytin, haşlanmış yumurta ara: 2 avuç kuruyemiş, şekersiz Türk kahvesi öğle: 2 kepçe çorba ara: brownie (şekersiz, yağsız yaptım, pekmez kullandım mükemmel oldu) 1 bardak süt, ufak bi dilim börek akşam: 2 dolma, 2 yk yoğurt spor: çarşıya çıktım ve leslie 5 mil.

Süpersin Canım maşallah metabolizman iyi çalışıyor harikasın

Bende -500 gr Canım bende insülin direnci var iki geri bir ileri benim vücudum şükür bu hafta iyi vermişim
Canım bugün bi program izledim bi araştırmaya göre vücut ağırlığının %15 ini 6 ayda vermek sağlıklıymış. Bu da benim için ayda 1,3 kg ya denk geliyo. Yani azar azar vermek en sağlıklısı. Birden tüm kiloları verip hemen geri almak daha kötü.

Kesinlikle canım katılıyorum sana

Bugünün bilançosu: kalkınca:1 bardak limonlu su sabah:2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, 1 haşlanmış yumurta ara:şekersiz Türk kahvesi, light brownie, 5 fındık öğle:4 yk yeşil mercimek ve 1 dilim peynir eklediğim salatam, 2 yk yoğurt ara:1 su bardağı süt,1 porsiyon meyve. Şimdilik bu kadar. Akşam için planlanan: fırında balık, salata, 2 dilim ekmek spor:leslie 5 mil yapılacak, pazara çıktım bir de. mercimekli salatayı deneyin. Müthiş tok tutuyo.

Afiyet olsun bende çok severim yeşil mercimek salatasını afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…