Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende şöle hanım hanımcık giyinem diyom topuklu falan rahat edemiyom kapıdan tam çıkıcam geri dönüp pantolonu sporu takıyom ayama annem hep kızardı evlendim halada kızıyo valla napayım rahatıma düşkünüm biraz
Süpersin Nursena....
Çok güzel bir paylaşım alanı oluşturmuşsun....
İş gereği kumaş pantalon ve tunik günlük için tercihimdir.Nadiren elbise giyiyorum...
Abiye gerekince malum beden bulamamak nedeniyle diktirmeyi tercih ediyorum.
Bedenime göre bulduğum abiyeler maalesef Arap ülkeleri için hazırlanmış çok süslü
şeyler oluyor.Alamıyorum.
Hafta sonlarıda kot ve pamuklu kumaştan pantalon ve uzun penye veya tunik tercih
ediyorum.
İlk ve sonbahardaantalon ve ince bluz üzerine;boyu dizden aşağı olan ince dökümlü
kumaştan düz renk,önden düğmeli tunik giyiyorum.
İlerki tarihlerde herbiri ile foto çektirip yüklerim....zemuszemus
teşekkür ablacım hakkaten varya abiye bulmak okadar zorkiii allahım o kabinlerin sıcaklığı bide olmuyo ya ter kan içinde kalııyo insan sinirden çok ağlamışımdırrr
tartı öle demiyo kiiii biraz gürbüzüm heralde:))) kemiklerim iriii altt taraf yok amma üst beden geniş oda bi yere gittimmi ilk göze çarpan ben oluyom kalıp geniş napcanNursena,önce şunu söyleyeyim...Hiiiç kilolu değilsin,yani hiç öyle durmuyorsun..
Kıyafet konusuna gelince bende çok muzdaribim istediklerimi alamayınca..hele bazen çok ucuza biile olabiliyor ama beden olmayınca çok üzülüyorum..
Tercihim hep rahat ve spor kıyafetler..dream gibi genelde eşofman tercih ediyorum..
Renklerden siyahı çok severim birde lila ve mavi..
teşekkürler beklerim şekerimnursenaaa topicin hayırlı olsun bende eklicem resim :):)