- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
- Konu Sahibi Gokmavisi90
-
Canımm çok sevindim, senin gibi yüzü güzel huyu güzel bir kızın olsun inşallah, Allah kucağına almayı nasip etsinmerhaba canlarim bayramdan sonra kendimi toparlayamadim cumartesi pazar evde degildim tum gun disardaydim
bayya yoruldum pazartesi sali sadece dinlendim
carsamba camasir ev isi ile gecti
persembe randevum vardi sonra da carsiya gittim yine cok yorulup eve dondum ama cok mutluydum
bebisiin cinsiyetini ogrendim vee Allah gonlumden geceni Kabul etmis sukur bebisim kiz olacak insallah
1 oglum 1 kizim olacak cok sukur rabbime herkese nasip etsin insallah gittim carsidan bir tane kislik kadife pijama takimi aldim tulum degil onu hastane cikisi giydiririm diye dusundum cok sey almicam ama bebege yeni carsaf yorgan kilifi alcam insallah oglumun ki 1 takim mavi 1 takim da fistik yesili ve cesitli renklerdi annecigim almisti ama kizima da farkli bisey alayim diyorum :)) bendekihaberler Boyle iste hersey yolunda cok sukur sagligi da iyiymis 300 gr olmus gayet normal dedi kk da ki cizelge de 320 gr diyo 20 gr daha citir benim kiz :)) aman anasina cekmesin kilolu olmasin zaten :)
Aman canım dikkat edelim ben de çok korkuyorum daha şimdiden 85 kiloyumbu arada bu Sabah 86 ciktim cok dikkat etmem lazimm 5 bucuk aya gircem cumartesi
Hoşgeldin kaptancığıımmSlm hamiş meleklerimmmmmFırsat bulmuşken bir uğrayayım deidm ponçiğim kahve zararlıymış demek sayende bir şey daha öğrenmiş oldum Barbimm bir kız bir oğlan ne güzel rabbim güzel kalbine göre verdi bitanemm ohh leydim de gelmişşş takımı komple buraya taşıyacağız anlaşılan sıra nurumda inşallah Cici bakın kendinize de yeğenlerime de
sagol canim benim darisi basina insallahCanımm çok sevindim, senin gibi yüzü güzel huyu güzel bir kızın olsun inşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin
kaptanim hosgëldin canim benimSlm hamiş meleklerimmmmmFırsat bulmuşken bir uğrayayım deidm ponçiğim kahve zararlıymış demek sayende bir şey daha öğrenmiş oldum Barbimm bir kız bir oğlan ne güzel rabbim güzel kalbine göre verdi bitanemm ohh leydim de gelmişşş takımı komple buraya taşıyacağız anlaşılan sıra nurumda inşallah Cici bakın kendinize de yeğenlerime de
kızlar merhaba bir süredir sizi takip ediyorum ve paylaşımlarınız beni gülümsetiyor, henüz tombiş değilim ortalama durumdayım ama gizli şeker hastası olduğum için fazla kilo almam söz konusuTünaydınlar,
Bugün 2. dersime gittim hastanede. Bebek beslenmesi ve doğum sonrasını konuştuk. Kocaman oyuncak bebekleri emzirme pratiği bile yaptıkÖnümüzdeki pazartesi bebek banyosu için 3. derse gideceğim
Akşam sporum ve toptan menümle burada olacağım inşallah, öptüm sizi
aramiza hosgeldin canim bebisini saglikla kucagina al insallahkızlar merhaba bir süredir sizi takip ediyorum ve paylaşımlarınız beni gülümsetiyor, henüz tombiş değilim ortalama durumdayım ama gizli şeker hastası olduğum için fazla kilo almam söz konusuaranızdan winstonlight senin durum paylaşımların beni çok gülümsetiyor çok yakın arkadaşım gibi durum paylaşımları yaptığın için seni kendime yakın hissediyorum bunu belirtmek isterim ayrıca sana söylemek istediğim şu var dikkat ettiğim kadarıyla hemen hemen her gün şeftali yiyosun ancak şeftali kan şekerini ve karaciğer yağlanmasını kolaylaştıran çok lezzetli ancak sakıncalı bir mevye kilo kontrolü sağlama amacında olan herkes için meyveler özellikle de şeftali, üzüm, kavun gibi yüksek glisemik indeksli meyvelerin sakıncalı olduğunu okuduğum bilimsel kaynaklardan biliyorum ve bunu paylaşmak istedim aklınızda bulunsun çok şekersiniz
afiyet olsun cnm nasilsin iyi misingünaydın kızlarr
kahvaltım domates-salatalık-biber
peynirli yumurta
çeyrek lavaş
kilom 68 :)))
ay soyle soyle canimm nolcak biz evet tombul hamile istiyoruz diyoruz hepgel_pcpc canım hoşbulduk teşekkür ederim şimdilik kilomu söylemeyeyim zira çok çabuk ve birden kilo alıyorum şöyle bir beş ayı devirdikten sonra sizinle paylaşırım ve umarım çok kilo almadan geçer hamileliğim-hamileliğimiz:) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
sağol canım.şükür iyim bulantım geçti sayılır uyku başladı:)sen nasılsın nasıl gidiyoraramiza hosgeldin canim bebisini saglikla kucagina al insallah
verdigin bilgiler icin tesekkurler valla benim icinde yaz demek nektari seftali Karpuz kiraz demek :))
sevgiliAzkullanilmiskaynanamvar bitanemizdir o suan esiyle is gezisine gitti bikac gune doner aramizaa
kac kilosun acaba madem gizli Seker var cidden dikkat etmek gerek Allah saglik versin cnm bnm
afiyet olsun cnm nasilsin iyi misin
İştahının açılmasına sevindim canım benim ki de açıldı ama hala sütlü tatlıları, bamya ve ciğer görmeye tahammülüm yok.Bu arada geçmiş olsun Allah daha kötü depremlerden sakınsın .antep kavruluyor dun gece depremde oldu ıyı sallandık
bende ufak bı ıstah acılması oldu kılomda aynı
degısıklık yok aynıyım :)
kızlar merhaba bir süredir sizi takip ediyorum ve paylaşımlarınız beni gülümsetiyor, henüz tombiş değilim ortalama durumdayım ama gizli şeker hastası olduğum için fazla kilo almam söz konusuaranızdan winstonlight senin durum paylaşımların beni çok gülümsetiyor çok yakın arkadaşım gibi durum paylaşımları yaptığın için seni kendime yakın hissediyorum bunu belirtmek isterim ayrıca sana söylemek istediğim şu var dikkat ettiğim kadarıyla hemen hemen her gün şeftali yiyosun ancak şeftali kan şekerini ve karaciğer yağlanmasını kolaylaştıran çok lezzetli ancak sakıncalı bir mevye kilo kontrolü sağlama amacında olan herkes için meyveler özellikle de şeftali, üzüm, kavun gibi yüksek glisemik indeksli meyvelerin sakıncalı olduğunu okuduğum bilimsel kaynaklardan biliyorum ve bunu paylaşmak istedim aklınızda bulunsun çok şekersiniz
Merhaba kızlar nasılsınız?İstanbul çok sıcak yanıyoruz ya nem de cabasısiz nasılsınız kimsecikler yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?