- 10 Kasım 2013
- 475
- 511
- 123
- Konu Sahibi Gokmavisi90
-
Kendi şirketimzde çalıştığım için sorun olmuyor canım uyku :) patronum kocam olunca istediğim zaman uyuyorumcalisiyosun uyku donemi biraz zor Allah yardimcin olsun insallah cnm
ben iyiyim sukur bebek hep hareket halinde :) sik wc ler beni deli ediyo wc den tam cikiyorum bir yenisi geliyo cok gicik bir durum :)
OH OH topigiimiz bereketleniyo Allah saglikla kucagina almani nasip etsin cnm kendinî tanit bakalim kimsin kimlerdensin nerden gelir nereye gidersin :))
AY SUNUN SURASINDA KAC YIL GECTI KI EMINIM HALA OYLESINDIR CNM :))yaa gencken boyleydık :)
ADI RANYA OLACAK INSALLAH SON ANDA BI DEGISIKLIK OLMAZSAoy allahım totosunu yerım ya allahım esırgesın
ismini ne dusundun fıstıgın :)
AY YOK BEN PEK SEVMEM UTU HOS BEN HICBIR EV ISINI SEVMIYORUM YA NEYSEaslında utuyu cok severdım oda bu yaz a kadar
artık sanırım hep nefretle hatırlıcam
vantılatoru calıstırıyorum sıcak hava vuruyor
napsam bılemedım cok kotu sıcak ya
kendımı suya batırıp cıkarıyorum sureklı valla
sanada allah kolaylık versınn canım :)
OO NE GUZEL IYI YAA HAMILEYKEN CALISMAK ZOR CUNKU GERCI HER HAMILELIKTE FARKLI OLYUO AMA OLSUNKendi şirketimzde çalıştığım için sorun olmuyor canım uyku :) patronum kocam olunca istediğim zaman uyuyorum
AA IKINCI BI INGILIZCE OGRETMENIMIZ DAHA OLDU NE GUZELMerhaba
Adım Aynur ,31 yaşındayım,ingilizce öğretmeniyim,Allahtan bi mani çıkmazsa ilk bebemi kucağıma almayı bekliyorum
Hamilelik kilo açısından şimdilik iyi gidiyor,İnşAllah en az kilo ile bitirmeyi umuyorum
bendeee geldim aranizaa bir tombis olarakkk7 haftalik hamileyimmm..fazla kilo almadan dogun yapari insallah
Dombik bir hamiş olarak bende buradayım
Ay sen çok alemsin güldürdün yineDün gece evi turladım durdum saat 3 gibi. Yandım resmen. 3 kez kafamı suya soktum, yok da yok.
Bir de kedim var koyun postlu, o da geldi totosunu göbeğime dayadı mı
İçerden kız tepikliyor, arkamdan eşim sarılıyor, önümden kedi yapışmış.
Dedim komşulaaar, komşular yanıyorum kurtarın
Nem acayip valla.
3 fatıha bı ıhlas okuyarak utuye basladım
45 derece ev utuyle sız dusunun nolmustur
sonra bı guzel yerlerı supurdum mutfagı cıfledım etrafı topladım
sanırım ruhumu teslım edıcem
daha fenası bıkacgundur buraya yazmıyorumcunku sucluyum
pis kılo aldırıcı abur cuburlara karsı dayanılmaz bı tutkum olustu
hıc ayrıntıya gırmıyım
totoma terlık atarsınız
Nays tu mit yu Aynur.Merhaba
Adım Aynur ,31 yaşındayım,ingilizce öğretmeniyim,Allahtan bi mani çıkmazsa ilk bebemi kucağıma almayı bekliyorum
Hamilelik kilo açısından şimdilik iyi gidiyor,İnşAllah en az kilo ile bitirmeyi umuyorum
Merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınız bende kilolu hamile kaldım öncesinde vermek istedim ama olmadı. 25 yaşında ikincide hamleyi m 81.5 le hamile kaldım bugün 83 geldim kızıma çok kilo almıştım bunda aynı hatayi yapmak istemiyorum
Gizemli tombiş hoşgeldiniz
Tombiş var tombiş var tabii, biraz daha açılsanız sizi ve bebişinizi yakından tanısak daha güzel olur.
Hoş geldin bacım, kapımız dombiklere hep açık ama hep sıskalar geliyor yahu.
Bu sene ne bilinçli hamile yaptı buralar yahu
Şöyle göbeği göbeğime, totosu totoma denk bir dombik bulamadan doğuracam ya yanarım yanarım ona yanarım
Ay sen çok alemsin güldürdün yine
AA IKINCI BI INGILIZCE OGRETMENIMIZ DAHA OLDU NE GUZEL
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASIP ETSIN
Hoş geldin bacım, kapımız dombiklere hep açık ama hep sıskalar geliyor yahu.
Bu sene ne bilinçli hamile yaptı buralar yahu
Şöyle göbeği göbeğime, totosu totoma denk bir dombik bulamadan doğuracam ya yanarım yanarım ona yanarım
Nays tu mit yu Aynur.
Sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini.
Ben Gizem.
Seni anlıyorum canım ikinci öğretim insanın dengesini bozuyor ben uni.de kinci öğretimde okudum 10 11 de akşam yemek yerdik
evettt 78 kiloyla hamile kaldim 2 kilo almisim 2 ayda simdilik boyleee doguma kadar sadece 4 5 kilo almaliyim.ilk dogumumda 6 kilo aldim sadeceee hatta verdim simdide istahsizlik var 2 kilo nasil almisim anlamadim
Teşekkür ederim canım,Rabbim hepimize evlatlarını sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşAllah
1. İngilizce öğretmenimiz kimdir acaba :) :)
Hosbuldum Gizemdim,tenks e lat,nays tu miit yu ,tuu
o göbüsü göbüsüne ,totosu totosuna aradigin şahıs ben olabilirim ,sikletler çok uzak değil birbirine ,zaten seni daha önceden diyet topiklerinden hatırlıyorum
Bende çok şükür 1,5-2 kilo arası aldım, oğlumda gayet sağlıklı ,asıl mesele şu son 3 ayı kazasız belasız atlatmakta :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?