- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
- Konu Sahibi Gokmavisi90
-
olabilir canim bakalim insallah Doktor guzel haberler verir :)yarın sabah göstereceğim canım sonuçları doktora bakalım ne diyecek .birde karından yaptı ultrasyonda çok küçükm kese görüyorum dedi ama alttan yapsa idi daha net görebilirdi belki @gel_pcpc
ay ınsallah bebıslerımız bızı cork cork emer yabak canim bu da var ve ucuzda 22 lira N nscckts
http://www.e-bebek.com/lansinoh-gogus-ucu-cikartici_LSI-90279
ay insallah canim emzirmek cok onemli hem bebek sagligi icin hem de annenin vucudunun toparlanmasi icin oglum sadece 1 bucuk ay emebildi bu sorun yuzundenay ınsallah bebıslerımız bızı cork cork emer ya
hemen zeytınyagı surdum bıleay insallah canim emzirmek cok onemli hem bebek sagligi icin hem de annenin vucudunun toparlanmasi icin oglum sadece 1 bucuk ay emebildi bu sorun yuzunden
o nedenle ikinci de kesinlikle asmak istiyorum bu sorunu
bende ondan alcam eczanelere bakcam yoksa netten siparis vercem daha rahatmis bu Hemde cok kucuk :)hemen zeytınyagı surdum bıle
o son sıtedekı urunde ıcıme cok sındı hemen getırtıcem
Merhaba arkadaşlar kaç gündür giremedim tansiyonum oynuyo surekli 14 e çıkmış ilk kızımdada 6 ya 7 ye düşüyor dusağ saglim doğarlar inşallah :)
Bu arada göğüs ucu çıkarmak için siringa kullanmayi dusunen arkadaslar ben kullandım ilk kizimda zaten goguslerde hassasiyet acı oluyor o dahada çok acitiyor sert geliyor çok canımı yakmisti şimdi nette satılandan almayi düşünüyorum
Mrb kızlar hcg değerim 4431çıktıği halde doktor çok az değerin belli belirsiz görünüyor kese dedi ama halbuki 5+4 de denk geliyor bu değer nerdeyse bu haftada olanlar kalp atışını bile duydu doktor 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta çok geç bi zaman değilmi keseyi görmek için nerdeyse 7 haftalık olacak çünkü
tamam canım çok saol..en güzeli iki hafta sonra gidip herşeyinden emin olmak dediğin gibiya panik yapma bende de öyle oldu demiştim ya 6+kaçtı hatırlamıyorum da 7.haftaya denk geliyordu kalp sesini duymak ve keseden emin olmak için çağırdığında... Şu an çok küçük bizde kiloluyuz her yanımız yağ bağlı.. Ayrıca dolu dolu 6 hafta dolmadan kalp sesi duyanı duymadım ben pek :) Sakin ol ve bekle büyüt içindeki mucizeyi...
ya kızlarr artık bebek mi ağırlaştı ne oldu bilmiyorum da bu haftayı çok zor geçiriyorum... gün saymaktan helak oldum saydıkça da geçmiyor gibi geliyor...
Adet olacakmışım gibi sızım var karnım gerim gerim birde bebek toplanıyor herhalde o kısım taş gibi oluyor acıyor filan falan
neyse şimdiden bugün menüsünü yazayım :)
Çarşamba :
Sabah : 1 karışık tost her zamankinden + 1 dilim sarelle ekmek
ara : susamlı çubuk
öğlen : tavuk ızgara et ile dürüm
akşam : bulgur pilavı üstü barbunya
ara : kalan ince bir dilim pasta
ve böylelikle evi silmiş süpürmüş olurum:)
gözlerim kapanıyor ne olurdu şu hmile kadınlara iş yerinde yarım saat uyku izni verseler ...
bıde benım goguslerım cok agrıyor
ucu koyulastı hassaslastı pul pul kabuk kabuk oldu ve ınanılmaz kasınıyor
90 dan 105 e cıktı catlama oldu
9. ayda dizimde olcaklar heralde
o cok rahatsızlık verıyor normal mı ?
merhaba kızlar i
başlığı yeni gördüm, ben de tombiş hamile kalanlardanım. 84 kilo hamile kaldım sonra 81 e düştüm suan 87 kiloyum. doktora her gittiğimde tartıya çıkarken stres oluyorum doktor takıntılı kilo konusunda kafama kafama vuruyo sureklı kiloya dikkat diye. seker yuklemesınde 50 grm da fazla cıkınca korktum sekeri kestim biraz daha hareket etmeye calısıyorum daha fazla kilo almamak için. hepimizin bebeğini kucagımıza saglıkla alması duasıyla saglıcakla kalın..
benım de göğüs ucumda çatlamalar oldu göğüs ucu kremi aldım faydasını görüyorum. doguma kadar sürücem bebegim için de daha ıyı olacak inş . ilk aylarda cok yara oluyomus şimdiden güclendirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?