Tombiş Hamilelerin Günlüğü

merhaba bugün ki menüm;
Sabah 1 adet kıymalı gözleme;su
Öğen de 1 kıymalı gözleme ve su
Akşam;melemen;zeytin yağlı fasülye;2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt

Spor;1 saat yürüyüş

selam kizlar yogun bir gunun ardindan merhabalarr
bugun Seker yuklemesi icin doktora gittim vicdan azabi cke ceke ictim o sekerli igrenc suyu bi yandan bebekten ozur diledim bi yandan allaha dua ettim sekerli su onu etkilemesin diye :)) karatay teyzem iliklerime Kadar islemis ama doktorum hayiri bilekabul etmemisti vardir bir bildigi dedim yaptimm sonuc cok sukur sekerim yokmus:)
sonra oglumla carsiya gittik taa 5 bucukta eve girdim
az once parmagimi yaktim gorunmez kaza cokk aciyo beee (
neyse bugunku menumm

kahvalti yok test olacagi icin

ogle
tavuklu sandvic

ara
2 havuc normal boyutta

aksam
domatesli mantarli biberli soganli bulgur pilavi meyhane pilavi diyenlerde varmis :)
biraz kornison ve sarimsak tursusu
salatalik minik turplar
su bol bolll ictim bugun cok yoruldum uykum da varr baya da yurudum :)

carsamba menumm

kahvalti
peynirli domatesli tost

ogle
havuc

aksam
karnibahar haslama
yogurt
marul
kornison tursu

Tombis Hamilelerin 2. Etap Haftalik Menu Paylasim Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Berdushh[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Rmys[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Winstonlight[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Maliyeci[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/TR][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/TABLE][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]

afiyet olsun cnm
valla bende karnim catladi catlayacak gibi oluyorum hele yemek yerken daha bikac kaasikta tikaniyorum :))
ama agrim henuz baslamadi ama normal yani
kimilerinde yalanci dogum sancisi bile oluyo :)
hg canim senle ayni kiloda hamile kaldik :)ben 82.300 ama suan 88.8 i gorur gibi oluyorum allahtan dikkat ediyorum etmesem nolacak bilemedimmm bide boyumda 160 yeme de yaninda yat :)artik sen beni tahmin et hos gordun fotolari ama iste yuvarlanip gidiyorum :)
senden bi hafta ondeyim sat in kac benim 7 mart
e hadi hayirli olsun saglikla kucagina al prensini insallah :)
oyy canim cok gecmis oolsunn Allah sifa versin dikkat et kendinee
ay evet o 22 liralik olan guzel biseye benziyoo aa bak bugun eczaneye sorcaktim unuttumm neyse baska Zaman sorarim artik :)
senin pasa biraz sabirsiz gibi :))
ama normal olabilir arada sanci
hg arkadasim aramizaa saglikla kucagina alman dilegiyle bebiisini cinsiyeti nedir peki :)
insallah fazla almazsin Kilo boyun kac
guzel bi dusunce simdiden kremlemek ama zeytinyagi surun kizlar en zararsiz en besleyici :)
yaw gelin beni dinleyin zeytinyagi surun bana ebe demisti dogumdan sonra goguslerinin 60 yasinda bile guzel olmasini ister misin dedi evet dedik ben ve eltimm Aldi zeytinyagini gogsume surdu tulbent bagladi bikac Saat kal sonra yika ne Kadar cok yaparsan o Kadar etkisini gorursunn dedi ayrica gogus ucu yarasina da iyi geliyo hem saglikli besleyici :))

ben de lansinoh kullanıyorum canım .inşALLAH ikimize de faydalı olur :)

hormonların etkisiyle duygusallasıyoruz sanırım ben de tv de gördüğüm bir at yavrusuna oturdum agladım gecenlerde . depresiflik zaman zaman oluyo inşALLAH hepimizinki bebişlerimizi kucagımıza aldıgımızda gececek :)

Günaydın kızlar... Hayırlı cumalar...

Bugün süslendim püslendim geldim pis fabrikaya dedim son günüm güzel hatırlanayım alemim ya sen tüm o yıllar boyunca paspal paspal gel bir günde imajı toplamaya çalış

Ya tabi umarım son günümdür artık korkuyorum ya çarşamba gittiğimde doktorum rapor yazmazsa diye kadın patronla anlaştı diye düşünüyorum hala

Hemencik perşembe menümü yazayım :)
Sabah: 1 karışık tost + 1 dilim sarelle ekmek
Ara : 2 minik kurabiye
Öğlen : 1 küçük tavuk dürüm
Ara : Diğer küçük tavuk dürüm
Akşam : 1 uskumru + bol salata + 1 dilim ekmek
ara : 3 ceviz 2 incir

@gel_pcpc geçmiş olsun canım şeker yüklemeni iyi ki yaptırmışsın doktorların çok önemsediği bir şey bu çok şükür de temiz çıkmış ... Ben çok uğraşıyorum artık sıkıldım günde 8-10 kere şeker ölçmekten :) yediklerine dikkat etmekten bir şey yerken korkmaktan.. Sıkıldım diye de salıyorum arada ...

zeytinyağı olayına gelince de bende eve geçince yapayım bakalım nasıl olacak :) günde bir yapsam olur bende Ayvalıklıyım karın çatlakları için de iyi geldiğini söylüyormuş annemin arkadaşları... Ama bana pek iyi gelmedi ya da geldi çok az avuç içi kadar çatlağım oldu iki yan taraflarda bilemiyorum ki normal mi fazla mı

Bu arada fazla havuç yeme lütfen çünkü fazla tüketilmesi gereğinden fazla a vitamini almaya sebep oluyormuş o da çocuğa zarar verirmiş diye duymuştum ben ...

Gunaydın herkese bir ara yazmıştım belki hatırlarsınız.bayagıdır uğramıyorum buralara cunku hamileleiğim cok kotu geciyor.gun boyu devam eden ama kusturmayan bir mide bulantım vvar herseyden tiksindim zorla yemek yiyorum hastanede serum yemiyim diye.aşırı halsizlikte cabası. Kilomda henuz bir degişiklik yok basında 1 kilo almıştım ne aldım ne verdim +1 kg ile devam ediyorum. Kendimi toparlayıp duzgun yemek yemeye başlayınca kendimi frenlemek için aranızda olacagım.

selam kızlar..pazar günü tatile gidiyorum artık.yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim mümkün oldukça yürüyüs yapıp 5 günü sorunsuz geçirmeye çalışacağım.tek korkum mide bulantılarının tatilde başlaması insallah başlamadan gelirim

üzüldüm canım senin adına .. inşALLAH eşinle anlaşı alırsınız evinizi. bebegini saglıcakla kucagına alman duasıyla..

hayırlı cumalar dünya tatlısı tombiş anne adayları:)

benım de 3 gündür kasıklarımda agrı başladı sanki bebek aşagı dusecekmıs gıbı bı hissiyat var normal mi kızlar ? bu durumda olan var mı ?

canim bazen psikolojikte olabiliyo ama eger sik tekrarlarsa doktora git nolur nolmaz

ben sanirim kafayi yemek uzereyim ellerim nasil guzel hafif vanilya gibi kokuyo biseyde surmedim ama Boyle kokladikca koklayasim geliyo

neffin canim naptin var mi bir gelisme insallah sende bebegin de iyisinizdir
canım çok saol sorduğun için .dün doktora gittim 4431 hcg yi kese görünmesi için az buldu ultrasyondan baktı minik bi oluşum görüyorum daha dedi çok milim kese var dedi.2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi.değerim bana göre yüksek olduğunu düşünüyordum hatta belki kesenin içinde bebeği görür kalp atışını duyabilir dedim ama pek ilgilenmedi açıkcası doktor.devlet hastanesine gitmiştim özele gideceğim artık haftaya bende.kalp atışını duysaydım bi rahatlayacaktım

himmm canim ben gecen yaz agustos ayinda 6 7 haftalik hamileydim fakat benim degerim 300 lerde cikmisti senin degerin yuksek bence tabi ben isin ehli degilim sonra Doktor bakti hamilesin ama tekrar gel 3 gun sonra test yapalim dedi 3 kere kann testi yaptim 1 haftada sonra dis gebelik cikti benim ama zaten degerlerim cok dusuktu sende bi sorun oldugunu dusunmuyorum cunku henuz cok yeni anlayamiyolar benim sonra dis gebelik cikti kendiliginden kanamam oldu gitti
senin durumun iyi bence stress yapma guzel beslen

ayy inşallh canım benim sorunsuz başlayıp bi 10.haftaları geçseydik içim rahatlayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…