- 10 Kasım 2013
- 475
- 511
- 123
- Konu Sahibi Gokmavisi90
-
afiyet olsun cnmya kızlarr artık bebek mi ağırlaştı ne oldu bilmiyorum da bu haftayı çok zor geçiriyorum... gün saymaktan helak oldum saydıkça da geçmiyor gibi geliyor...
Adet olacakmışım gibi sızım var karnım gerim gerim birde bebek toplanıyor herhalde o kısım taş gibi oluyor acıyor filan falan
neyse şimdiden bugün menüsünü yazayım :)
Çarşamba :
Sabah : 1 karışık tost her zamankinden + 1 dilim sarelle ekmek
ara : susamlı çubuk
öğlen : tavuk ızgara et ile dürüm
akşam : bulgur pilavı üstü barbunya
ara : kalan ince bir dilim pasta
ve böylelikle evi silmiş süpürmüş olurum:)
gözlerim kapanıyor ne olurdu şu hmile kadınlara iş yerinde yarım saat uyku izni verseler ...
hg canim senle ayni kiloda hamile kaldik :)ben 82.300 ama suan 88.8 i gorur gibi oluyorum allahtan dikkat ediyorum etmesem nolacak bilemedimmm bide boyumda 160 yeme de yaninda yat :)artik sen beni tahmin et hos gordun fotolari ama iste yuvarlanip gidiyorum :)@gel_pcpc Canım merhabaaa, geldim yamacınıza :))
Valla topiğini şööyle bir baştan okumam lazım herhalde baksanaaa, maşallah :) Bende aranızdayım artık, özetle bu ikinci hamileliğim 82 kiloyla hamile kaldım şimdi 23 haftalığım ve 86 yım. boy 169.
inşallah doğumdan sonra hepicüğünü vercez bu fazlalıkların.
oyy canim cok gecmis oolsunn Allah sifa versin dikkat et kendineeMerhaba arkadaşlar kaç gündür giremedim tansiyonum oynuyo surekli 14 e çıkmış ilk kızımdada 6 ya 7 ye düşüyor dusağ saglim doğarlar inşallah :)
Bu arada göğüs ucu çıkarmak için siringa kullanmayi dusunen arkadaslar ben kullandım ilk kizimda zaten goguslerde hassasiyet acı oluyor o dahada çok acitiyor sert geliyor çok canımı yakmisti şimdi nette satılandan almayi düşünüyorum
senin pasa biraz sabirsiz gibi :))Ben daha ilk hamileliğimi yaşadığım için 2. kez anne olacak arkadaşlarıma sorum var kızlar bir el atın...
3-4 gündür karnım sanki yarılacak bebek çıkacak gibi gergin taş gibi .. Hareketleri de acı vermeye başladı artık.. Bazen öyle ki ya poposu ya kafası sanki elimin içinde gibi oluyor dayıyor kendini karnıma.. Ahanda çıkacak diyorum..
Birde alttan hafif ağrı yapıyor ve adet olacakmışım gibi sızı...
Bu durum normal mi? Doğurana kadar böyle mi gidecek :) isyanım var parçaladı beni ya oğluşum içeride ne yapıyorsa artıkçarşamba doktorum var o zamana kadar idare edeceğiz ama korkmuyor değilim...
hg arkadasim aramizaa saglikla kucagina alman dilegiyle bebiisini cinsiyeti nedir peki :)merhaba kızlar i
başlığı yeni gördüm, ben de tombiş hamile kalanlardanım. 84 kilo hamile kaldım sonra 81 e düştüm suan 87 kiloyum. doktora her gittiğimde tartıya çıkarken stres oluyorum doktor takıntılı kilo konusunda kafama kafama vuruyo sureklı kiloya dikkat diye. seker yuklemesınde 50 grm da fazla cıkınca korktum sekeri kestim biraz daha hareket etmeye calısıyorum daha fazla kilo almamak için. hepimizin bebeğini kucagımıza saglıkla alması duasıyla saglıcakla kalın..
guzel bi dusunce simdiden kremlemek ama zeytinyagi surun kizlar en zararsiz en besleyici :)benım de göğüs ucumda çatlamalar oldu göğüs ucu kremi aldım faydasını görüyorum. doguma kadar sürücem bebegim için de daha ıyı olacak inş . ilk aylarda cok yara oluyomus şimdiden güclendirmek lazım.
yaw gelin beni dinleyin zeytinyagi surun bana ebe demisti dogumdan sonra goguslerinin 60 yasinda bile guzel olmasini ister misin dedi evet dedik ben ve eltimm Aldi zeytinyagini gogsume surdu tulbent bagladi bikac Saat kal sonra yika ne Kadar cok yaparsan o Kadar etkisini gorursunn dedi ayrica gogus ucu yarasina da iyi geliyo hem saglikli besleyici :))Aramıza hoş geldin... Güzel dileklerin için sağol :) Sen bir de benim doktoru görsen aboo ilk aylar kilo almıyorum ya neden almıyorum sorun mu var sorularıma daha nerene alacaksın derdi.. sonra kilo veriyorum ama nasıl bu bebek büyüyor o zaman dediğimde.. Ver ver fazlalıkları vermekte sakınca yok derdi.. Şimdilerde halay çekiyor kocama diyor ki fıstık gibi çıkacak bak gör hastanedentaktı benim kilolara ama bu ay hiç vermedim kendi tartıma göre bakalım bu ay ne diyecek haftaya onu da anlatırım artık :)
göğüs ucumda ilk aylarda çatlamalar oldu inanılmaz sancı verdi ama bu aylarda bir şey yok uc kısmında ama kara kısımlarında kuruma var bende medicassol sürüyorum ama faydalı mı bilemedim şu lacintosh mu macintosmu ne var ya ondan aldım birde bastım parayı haftaya izne çıkınca düzenlice kullanmayı düşünüyorum :)
Aramıza hoş geldin... Güzel dileklerin için sağol :) Sen bir de benim doktoru görsen aboo ilk aylar kilo almıyorum ya neden almıyorum sorun mu var sorularıma daha nerene alacaksın derdi.. sonra kilo veriyorum ama nasıl bu bebek büyüyor o zaman dediğimde.. Ver ver fazlalıkları vermekte sakınca yok derdi.. Şimdilerde halay çekiyor kocama diyor ki fıstık gibi çıkacak bak gör hastanedentaktı benim kilolara ama bu ay hiç vermedim kendi tartıma göre bakalım bu ay ne diyecek haftaya onu da anlatırım artık :)
ben de ilk aylar kilo verdim 4 kilo kadar dedim doktor bey kilo kaybediyorum bebege zararı olur mu nokta kadar cocuga ne zararın olacak o zaten buyuyo ıcerde sen yarı kılona da düşşen umrumda degılsın deditonton bı doktor kızamıyorum da
göğüs ucumda ilk aylarda çatlamalar oldu inanılmaz sancı verdi ama bu aylarda bir şey yok uc kısmında ama kara kısımlarında kuruma var bende medicassol sürüyorum ama faydalı mı bilemedim şu lacintosh mu macintosmu ne var ya ondan aldım birde bastım parayı haftaya izne çıkınca düzenlice kullanmayı düşünüyorum :)
Tünaydınlar bu arada
Benim bu hafta başladı başlayalı hiç keyfim yok kızlar ya.
Yani şükür her şey yolunda ama öle bir depresif halim var ki anlatamam ve uyku uyku uyku.
Öğlen kalıyorum kahvaltı edip yarım saate geri uyuyorum, sonra akşama doğru kalkıp biraz uyanık kalıp yemek yapıyorum sonra koltukta pineklemek sonra sabaha karşı 4 gibi gene uyku vs vs..
Acaba şeker mi var bende diyorum, insan kahvaltı biterken daha esner mi?
Eşime de dün kızdım, yedirip oturtuyorsun beni bari akşamları yürüyüş için zorla beni diye.
Bu akşamdan itibaren gidicez inşallah yoksa yuvarlanan kaya gibi olacağım
Dün de televizyonda bir köpek vardı küçük bir rahatsızlık geçirmiş, oturdum ona ağladım göbeğimi hoplata hoplata.
Bu öğlen de bir dizide annesine çemkiren bir kız vardı, "la benimki böyle çemkirmese dedim oturdum ona ağladım.
Ha normalde de kesseler acımaz o kadar taş kalpli bir duruşum var, en son 12 yaşında dedem ölünce ağlamış bir tipim.
Şimdi boynu bükükler modunda ağlıyorum
Neyse inşallah geçici bir süreçtir çünkü yiyip, içip uyuyup ağlamaktan kendimden tiksindim
amin canım inşallah... eve geçiyorum artık sabah zeytinyağı akşam krem kürüne geçerim :) bakalım kendimize az birazben de lansinoh kullanıyorum canım .inşALLAH ikimize de faydalı olur :)
aslında çok kilolu değilsin tabi boyun kaç bilmiyorum bende 14haftaya giriyorum.
amin inşallah sanırım yememin etkisi eşimden kaynaklı o çok yiyor oğlumla annemin yazlıgına gittik öğlen yemek yemedim akşam gibide yedikten sonra içecek dışında hiçbirşey yemedim alıştırdım kendimi...kahvaltıyıda sağlam yapmak önemli tavsiye ederim
hoşbulduk inşallah tek temennim görenler süzülmüşsün diyor dediğin gibi doğumdan sonra çok dikkat edicem inşallah hepimiz veririz
ne güzel bi topik olmuş sevindim aranıza katıldıgımaBende şimdi hastane odasıı için birşeyler düşünüyorm hala cinsiyeti öğrenemedik buarada ...ben kız hissediyorum ama sağlıklı olsun başka bi istediğim yok.ama ister istemez bi oğlum var kızımda olsa iyi olurduherneyse burdaki kocakarı şeylerinin çoğunu denedim.lavabo aç sonuç vermedi,lahana suyu kız dedi ama rengide bi garip oldu hala çözemedim bakalım eğlencesine yapıyorum bende...ama biyanda bunları yaparkende aklım çok karışık hamilelik sendromlarım devrede sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum oğlumda böyle değildim.oturdugumuz evde 2.bebeğe gerçekten yer yok oğluma bebek odası almıştık artık küçük geliyor ona büyük bi dolap alıp ikisinin kıyafetlerini bir yere koymayı düşünüyorum.eşim söz vermişti ev alacagına ama kayınvaldem sağolsun suan oturdugumuz yaptırdıgımız evle kendi yapılmamış evini takas edelim diyor kendimi aptal gibi hissediyorum ev almamıza kendi paramızla bile karşılar çünkü ne olur neolmaz üstüme hukuken gecicek diye korkuyorlar bu kadar niyetleri kötü çok sinirliyim çok bu evde elim kolum bağlandı
Amin cnm benim çok sağol güzel duaların için...inşallah sende bebeğini sağlıkla kucagına alırsın sevgilerüzüldüm canım senin adına .. inşALLAH eşinle anlaşı alırsınız evinizi. bebegini saglıcakla kucagına alman duasıyla..
canim bazen psikolojikte olabiliyo ama eger sik tekrarlarsa doktora git nolur nolmazhayırlı cumalar dünya tatlısı tombiş anne adayları:)
benım de 3 gündür kasıklarımda agrı başladı sanki bebek aşagı dusecekmıs gıbı bı hissiyat var normal mi kızlar ? bu durumda olan var mı ?
sana da hayirli cumalar canimmhayırlı cumalar dünya tatlısı tombiş anne adayları:)
benım de 3 gündür kasıklarımda agrı başladı sanki bebek aşagı dusecekmıs gıbı bı hissiyat var normal mi kızlar ? bu durumda olan var mı ?
canım çok saol sorduğun için .dün doktora gittim 4431 hcg yi kese görünmesi için az buldu ultrasyondan baktı minik bi oluşum görüyorum daha dedi çok milim kese var dedi.2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi.değerim bana göre yüksek olduğunu düşünüyordum hatta belki kesenin içinde bebeği görür kalp atışını duyabilir dedim ama pek ilgilenmedi açıkcası doktor.devlet hastanesine gitmiştim özele gideceğim artık haftaya bende.kalp atışını duysaydım bi rahatlayacaktımneffin canim naptin var mi bir gelisme insallah sende bebegin de iyisinizdir
himmm canim ben gecen yaz agustos ayinda 6 7 haftalik hamileydim fakat benim degerim 300 lerde cikmisti senin degerin yuksek bence tabi ben isin ehli degilim sonra Doktor bakti hamilesin ama tekrar gel 3 gun sonra test yapalim dedi 3 kere kann testi yaptim 1 haftada sonra dis gebelik cikti benim ama zaten degerlerim cok dusuktu sende bi sorun oldugunu dusunmuyorum cunku henuz cok yeni anlayamiyolar benim sonra dis gebelik cikti kendiliginden kanamam oldu gitticanım çok saol sorduğun için .dün doktora gittim 4431 hcg yi kese görünmesi için az buldu ultrasyondan baktı minik bi oluşum görüyorum daha dedi çok milim kese var dedi.2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi.değerim bana göre yüksek olduğunu düşünüyordum hatta belki kesenin içinde bebeği görür kalp atışını duyabilir dedim ama pek ilgilenmedi açıkcası doktor.devlet hastanesine gitmiştim özele gideceğim artık haftaya bende.kalp atışını duysaydım bi rahatlayacaktım
ayy inşallh canım benim sorunsuz başlayıp bi 10.haftaları geçseydik içim rahatlayacaktıhimmm canim ben gecen yaz agustos ayinda 6 7 haftalik hamileydim fakat benim degerim 300 lerde cikmisti senin degerin yuksek bence tabi ben isin ehli degilim sonra Doktor bakti hamilesin ama tekrar gel 3 gun sonra test yapalim dedi 3 kere kann testi yaptim 1 haftada sonra dis gebelik cikti benim ama zaten degerlerim cok dusuktu sende bi sorun oldugunu dusunmuyorum cunku henuz cok yeni anlayamiyolar benim sonra dis gebelik cikti kendiliginden kanamam oldu gitti
senin durumun iyi bence stress yapma guzel beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?