- Konu Sahibi Gokmavisi90
-
Ekle canım kendimi dünden beri iyi hissediyorum yemek yemeyede başladım önünü almam lazım. Paylaştığım menü bugunun menüsü. Sizler nasıl yapıuorsunuz bi önceki günün menüsünümü paylaşıyorsunuz.afiyet olsun cnm bu hangi guunun menusu
artik surekli bizim topige gelebilirsen seni de menulistesine alayim cnm
Bugüünün canım:))afiyet olsun cnm bu ne zamanin menusu yazmamissin da basina :)
cumartesinin menusu
uyaninca findik ceviz su
kahvalti_
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
ogle:
2 incir
2 burcak biskuvi
yarim bardak sut
alsam:
balik kizartma degil konserve
bol maydanoz
sumakli sogan
su baya ictim 3 litreyi gececek
bugun bi yere cikamadim esim caliscagi icin
mutfaktaki dolabin icini silip duzenledim amahepsini degil boraz karismisti
sonra esimle konusurken ayaklarimin daraldigini siktigini hissettim bi baktim ayaklarim sismis 10 dk oturdum sonra mutfagi topladim falan yemek sofra hazirla kaldir bu saat oldu suan parmaklarimi da sis hissediyorum off opuyorum cok iyi geceler canlar
Gunaydındünkü menüm felaketti midem sürekli kazınıyor ve ben sürekli agzıma bişiler tıkıştırmak zorunda kalıyorum çünkü acayip rahatsız ediyor.4 gündür dcavit içiyordum ama kullanmamaya karar verdim kilo aldım hemen iştahımıda actı gibi geldi.zaten vücut kilo almaya meraklı
Kahvaltımı yaptım
Ceyrek ekmek kaşarlı tost, zeytin,5dilim patates kızartması yedimdiğer öğünlerime henuz karar vermedim
Hakikaten doğru aclık felaket yapıyor bugun almadım insan gibi normal şartlarda yemek yedim.bende 2günde bir almayı düşünüyorum.dcavit açlık yapıyomus doktorum soyledı gün aşırı kullanın dedi bana canım.. hiç kullanmamak da sorun olabilir.
masallah winstonum ne Cabuk gecti yaa hadi bu son 2 ayi da hasarsiz atlatirsin insallah cnmİyi geceler tombikolar
Ben bir süre tartının üstüne dantel örtü örtüp sanki hiç var olmamış gibi davranıp, yarın yokmuşçasına yediğim ve yattığım için buraya gelemedim. (En azından pisboğazım ama arsız değilim)
5. ay bir de 7. ay bende çok halsizlik yarattı, yiyip yiyip yattım, ayak yanmalarım ve terlemelerim çok oldu, sürekli mızmız ve huysuz gezdim.
8. aya girdiğim bu zamanlarda inşallah her şey daha iyi olacak.
Tabii artık son 2 ay diye ve bebek daha da inşallah gelişip büyüyecek ve ben istemesem de kilo alacağım diye beni aldı bir yusuflama, bu sebeple 862. dirayetli ve azimli sağlıklı beslenmeme geri döndüm. (Cumartesi dr kontrolümün ve tartılma kabusumun olduğuyla alakası yok tabii bu aydınlanmamın)
Pazartesi Raporum;
sabah; 2 yumurta, 1 domates, peynir, süt
öğlen; 1 şeftali, 1 bardak süt
akşam; ton balıklı salata
gece; 1 armut
Eşim çok yorgun olduğu için uyuyunca yürüyüş yalan oldu ama ilk günden hem diyet hem spor zaten beni de düşündürüyorducanıma minnet
Darısı diğer günlerin başına
Esen ve fit kalınız efendim
afiyet olsun bitanemGünaydın dünkü menüm;
sabah;1 kase çorba
Öğlen; kısır,burçak bisküvi,nutella
Akşam,4 mamdalina
Spor,Kol ve bacak çalıştım 20 dk
canim eger kullanman gerekiyosa hepten kesmek te zararli olmaz mi acaba bilemedim:)Gunaydındünkü menüm felaketti midem sürekli kazınıyor ve ben sürekli agzıma bişiler tıkıştırmak zorunda kalıyorum çünkü acayip rahatsız ediyor.4 gündür dcavit içiyordum ama kullanmamaya karar verdim kilo aldım hemen iştahımıda actı gibi geldi.zaten vücut kilo almaya meraklı
Kahvaltımı yaptım
Ceyrek ekmek kaşarlı tost, zeytin,5dilim patates kızartması yedimdiğer öğünlerime henuz karar vermedim
ay sorma cnm yaa takinti oldu bende iki de bir ayagima bakiyorum tuzu da bayaa bi azalttim zaten az yiydumgeçmiş olsun canım biz hamilelerin genel sorunu şişlikler ayakkabılar olmuyo artık :) tuzu tamamen kesmemiz lazım sanırım ...
iiyi tatiller cnm yeni gordum mesajiniselam kızlar..pazar günü tatile gidiyorum artık.yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim mümkün oldukça yürüyüs yapıp 5 günü sorunsuz geçirmeye çalışacağım.tek korkum mide bulantılarının tatilde başlaması insallah başlamadan gelirim
Canım 3.gebeliğim benim diger 2 bebişimde hiç vitamin kullanmadım doktorum kilom var diye vermiyordu. Bu gebeliğimde doktor değiştirmek zorunda kaldım oda vitamin verince dur bkıyım bi kullanayım dedim kullanmaz olaydım istemsiz bir şekilde kilo aldım bazı insanlara kilo yapmıyor vitaminler ama bana yaptı.masallah winstonum ne Cabuk gecti yaa hadi bu son 2 ayi da hasarsiz atlatirsin insallah cnm
afiyet olsun bitanem
canim eger kullanman gerekiyosa hepten kesmek te zararli olmaz mi acaba bilemedim:)
ay sorma cnm yaa takinti oldu bende iki de bir ayagima bakiyorum tuzu da bayaa bi azalttim zaten az yiydum
anladim cnm allah cocuklarini bagislasin :)Canım 3.gebeliğim benim diger 2 bebişimde hiç vitamin kullanmadım doktorum kilom var diye vermiyordu. Bu gebeliğimde doktor değiştirmek zorunda kaldım oda vitamin verince dur bkıyım bi kullanayım dedim kullanmaz olaydım istemsiz bir şekilde kilo aldım bazı insanlara kilo yapmıyor vitaminler ama bana yaptı.
afiyet olsun cnm bnmGünaydın dün ki menüm;
Sabah;2 yumurta
Öğlen;kısır,2 mandalina
Akşam;1 tabak nohut
spor;40 dk yürüyüş
afiyet olsun bitanemBugünki menüm
Sabah : sucuklu yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık zeytin peynir
Ara: 1 ceviz 2 mandalina
Öğle: 1 bardak süt 5 adet petibör bisküvi
Akşam: küçük bir tabak pilav üstü nohut
Canım merhaba nasılsın?Bir süredir menülerine bakıyorum çok iyi ,güzel bir düzen oturtmuşsun tebrikler ederim kilo vermişsindir bayağı kesinpersembenin menusu
uyaninca yarim saat yuruyus
kahvalti
kk kahvaltisi kuruyemisli
ogle
3 sarma
ayran
3 incir
aksam
balik
maydanoz kuru sogan turp
1 kucuk kase mercimek corbasi
gun boyu ayran ve su
spor henuz aksam sporu yapmadim utum var ama sanirim once spor yapcam yapinca yazarum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?