Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

tombis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
822
0
46
Avusturya
yarin sabah yeni bir gün yeni bir baslangic yapmak istiyorum. simdiye kadar cok diyet denediim ama artik cook yoruldum. ne yaptiysam olmadi. bende artik kendime ve vucuduma iskence yapmadan, saglikli beslenerek zayiflmak istiyorum. eger bana eslik etmek isteyen arkadaslar varsa bu yolda birlikte yürüyelim. günlük tutarak hergün neler yedigimi ictigimi buraya yazmak iyi olucaktir insallah.

sabah ola hayrola..

Arkadasim bende sana katilmak istiyorum yarin sabahtan itibaren bende basliyorum seninle insallah bu yolda saglam bi azimle ilerleriz hakkimizda hayirlisi olsun :)

Arkadasim bende sana katilmak istiyorum yarin sabahtan itibaren bende basliyorum seninle insallah bu yolda saglam bi azimle ilerleriz hakkimizda hayirlisi olsun :)

amiin insallah yarencim, hosgeldin canim. boyun kilon kac birde hedefin? ben 29 yasindayim, boyum 1,58.. kilomu bilmiyorum. bu sabah ciktigimda gözlerim yerinden firlayacakti nerdeyse tammmm 77 ciktim. ben kendimi SIKTIKca kilo aliyorum. gripe yakalandim belki vucudum su tutmustur bilmiyorum. sabah tartilip güncel kilomu bildiririm. ilk hedefim su 7li rakamlardan kurtulup 6lara gecmek. ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum artik.

kilo cetvelini tickerfactoryden seciyorsun, sonra www. diye baslayip png e kismini kopyalayip. kendi profilinde cetveline yapistiriyorsun canim. forumda anlatan bi bölüm varmis ama ben bulamadim. bi dene istersen. ollmazsa yarin birbir anlatirim sana nasil yapildigini ok?

ben de 1 mayıs salı başlıyorum.gazamız mübarek olsun inşallah biz de başarıcaz

H.buldum canim. Benim boyum 1.68 kilom 69.5, 28 yasindayim. Benim hedefim 25 mayisa kadar 64 olmak. Insallah beceririm. Allah hepimize saglik sihhat dolu günler versin insallah. Kilo cetveline bi bakayim canim cok saol aciklaman icin.

Pazartesi günleri ne hikmetse hep diyete başlama günü oluyor

Evet canım hayırlısı.. Bende 2 nisanda başlamıştım çarşamba günü 1 ay doluyo tam. Bununla ilgili konu açmıştım istersen bakabilirsin canım

7-8 kadar canım. Konuda hepsi yazıyo ordan bakabilirsin

H.buldum canim. Benim boyum 1.68 kilom 69.5, 28 yasindayim. Benim hedefim 25 mayisa kadar 64 olmak. Insallah beceririm. Allah hepimize saglik sihhat dolu günler versin insallah. Kilo cetveline bi bakayim canim cok saol aciklaman icin.

amin insallah yarencim. senin boyun varmis, benim gibi tombalak görünmüyorsundur buna eminim:26: hedefledigin kilona ulasirsin insallah. 1 ayda 5 kilo verebilirsin sporla birlikte. uyguladign veya ugulayacagin bi diyet varmi? ben grup oldum haslisizlik yok cok sükür ama bogazim ve kulaklarim yaniyor resmen. bugün yürüyüs yapabilirmiyim bilmiyorum. ama en kisa zamanda spora start vercem. ne demisler nerde hareket orda bereket

Bende 1 Mayıs'ta disiplinli bir kampa sokacağım kendimiUmarım hep birlikte başarılı oluruz canımcım. Seni de günlüğüme beklerim kisskiss

Gecmis olsun canim bende gecen hafta griptim ama Allaha sükür atlattim.Yok canim kilolu görünmüyorum ama balik etliyim. Benim kilolar genelde göbüste ve kollarimda toplaniyor. Insallah hakkimizda hayirlisi olur.

MErhaba tatlım yalnız değilsin ve başarabilirsin

Bende 1 Mayıs'ta disiplinli bir kampa sokacağım kendimiUmarım hep birlikte başarılı oluruz canımcım. Seni de günlüğüme beklerim kisskiss

hadi hayirli olsun canim. günlügünü mutlaka takip edicem. kilolarimiz hemen hemen ayni, hedeflerimiz de öyle.. insallah hep birlikte kurtuluruz bu fazlaliklarimizdan.

Gecmis olsun canim bende gecen hafta griptim ama Allaha sükür atlattim.Yok canim kilolu görünmüyorum ama balik etliyim. Benim kilolar genelde göbüste ve kollarimda toplaniyor. Insallah hakkimizda hayirlisi olur.

sagolasin canim, gecen hafta esim hastaydi, bana bulasti bu hafta sira bende. insallah haftayada kizim hastalanmaz. benimde kocamaaaan bi göbüsüm var. o önden ben arkadan gidiyoruz heryere hamile kalmadan öncede kiloluydum ama hamilelikten sonra aldigim kilolari veremedim. sezeryan oldugu icin göbegimde öylece kaldi. 7lere bi veda edeyim, SIKLasmak icin göbek egzersizlere baslicam. simdilik yürüyüs yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…