Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

merhaba kızlar bende sizlere katılmak istiyorum aslında başka bi zayıflama topiğinde daha varım ama onlar 1 ay önce başladı çok iyi gidiyorlar nazar:) ben pek ayak uyduramadım bende sizlerle burada yarından itibaren yeni bi başlangıç yapmak istiyorum bana da yer var mı aranızda =)

Insallah kizina bisey olmaz canim kiyamam ona. Ben evlendigimde 62 kiloydum 83-85 e kadar ciktim 3 ay icinde. Daha sonra kilomu görünce fittirdim hemen rejime basladim gecen sene önce 72 ye indim sonra 68-69 hatta gecen sene yine bu aydi. O zamandan beri hicbisey yapmadim yediklerime dikkat ettim kilom sabit kaldi, simdi Türkiyeye tatile gelicez kismetse o yüzden zayiflamak istiyorum tabi sonrada devam etmek Allahimin izniyle.

Tabi ki canim sende bize katilabilirsin . Aramiza hosgeldin :))))

olmazmi hiiiiiic, buyur gel fistigim. gönlün sigdigi yere hersey sigar. hosgeldin sefalar getirdin.

aynen bende evledigimde 62-63 kiloydum. 2 yil icinde 14 kilo aldim. sonrasinda hamile kaldim. 82 kiloyla doguma girdim. sezeryan olunca kolay kolay toparlanamadim. gecen sene bende izine gidecem diye cok güzel kilo verdim. 68 kiloya kadar düsmüstüm. türkiyede kilo almaya basladim. alis o alis dikkat etmeyince hepsi geri geldi.

sende gurbetcisin benim gibi. hangi ülkedesin canim? ne zaman gidiyorsunuz allah izin verirse, tarih belli mi?

biz bu yil buraliyiz. olmasaydi simdiye eteklerim coktaaaan tutusurdu

bugün hiiiiic dikkat etmedim. midem bulaniyor suan. kafam ve bogazlarim cok agriyor. :2: yarin itibariyle yediklerimi de yazcam. sizlerde yazin birbirimize destek oluruz, fikirlerimizi söyleriz.

günayadiiin mi desem tünaydin mi desem acaba?:26:

bugün erken kalktim ama öyle güzel uyumusum ki, yeniden dogmus gibi uyandim. 2 gündür cok rahatsizdim bugün kendimi iyi hissediyorum cok sükür. aile fertleri bugün evde oldugu icin gec kahvalti yaptik. sabah ve ögle yemegim bir olmus oldu. enerji tank ettim, biraz cok yedigimin farkindayim ama bi an önce toparlanmam icin bugün göz yumdum

Sabah+ögle:

*2 tane karisik light peynirli tost
*1 dilimi beyaz peynir
*salatalik+ biber+rokaaaaa-tere
*3-4 kasik yogurt
*3 tane yesil zeytin
*3 bardak cay
*1-2 catal patetes kizartmasi

2 saat araliklarla biseyler yemek istiyorum. bakalim ne olur. yogurt veya meyve.. simdiye kadar hep 3 ögünlü diyetler yapmistim. belki 5-6 ögünlük yesem kilo veririm..

siizlerin uyguladigi bi diyet varmi? ben acikcasi diyet yapmaya cesaret edemiyorum artik. 13 günlük isvec diyeti mi yapsam diye düsünüyordum sabah. ama suan hastayim, haftayada regl olurum büyük ihtimal. biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan

Merhaba canim nasilsin ? Senin en azindan bebisin varda o yüzden kilo almissin ama ben evde otura otura gecen sene duba gibi olmustum :)
Ben Almanyadayim canim. Sen hangi ülkedesin ? Biz kismetse bu ay sonu gidiyoruz bir aksilik cikmazsa. Ben dün 1 saat spor yaptim, evde yürüyüs aletim var onunla yarim saat disarida yarim saat yürüdüm. Sabah kahvaltida müsli yedim, öglen corba ictim aksam da sadece meyve yedim. BU sabaha gelince 1 dilim ekmek salatalik domates peynir ve su. Birde ben biberiye cayi iciyorum karindaki yaglari eritiyormus. Insallah hepimiz kilo vermeyi beceririz canim.

Günaydinlar canim. Ayrica gecmis olsun insallah bu hastaligi atlatmis olursun ve diyetine güzelce devam edersin. Yogurt kilo vermede cok yardimci yag yakar. Ben aslinda diyet uygulamiyorum kafama göre kendimi kontrol edebiliyorum yemek istemedigimde yemeyebiliyorum suaralar o moddayim. Bakalim basarabilecekmiyim godene kadar. Allah yardimcimiz olsun :)

komsu ülkedeyim canim, avusturya erken gidiyormussunuz yarencim, allah hayirli yolculuklar versin. ne kadarligina gidiyorsunuz peki?

masllah sporunuda yapmissin, böyle yemeye devam edersen bence bu ay 5-6 kilo gider insallah, cok az yiyorsun cünkü. hic diyet yapmamissan daha cabuk verirsin. belli bi diyet yapmayi düsündün mü? isvec diyetinde cok güzel kilo veriliyor. istersen birlikte baslayabiliriz?

sagolasin tatlim, bugün iyiyim cok sükür. evet yagsiz yogurt yag yakiyormus. doktorlar meyveyi yogurt veya sütle tüketilmesini tavsiye ediyorlar. kan sekerinin yükselmemesi icin.
allah bozmasin hic cikarmasin bu mod tan kararli olmak cok önemli, bide destek moralin yerindeyse gitsin kilolar ben inaniyorum sen verirsin canim

Sabah:

2 dlm çavdar ekmek arası kaşarlı - maydanozlu sandviç

Ara:

10 çilek
1 form çayı

Öğlen:

1 bardak mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu ( bol acılı)

Ara:

1 ayva
1 maydanoz suyu

Akşam:

Mantar Sote
1 kase pul biberli yoğurt
2 salatalık

Toplamda 1,5 litre su, 1 saat yürüyüş + 100 mekik

TATLIM BU MESELA BENİM MENÜ ÖRNEĞİM, ÇOK FAZLA DA SAAT HESABI YAPMIYORUM :26:

akşam 8den itibaren birşey tüketmiyorum

Evet canim erken gidiyoruz gecen senede ayni zamanda gitmistik, cocugumuz olmadigi icin mecbur ya mayis sonunda yada eylül ortasina veriyorlar esimin iznini bizde mayis sonunu tercih ediyoruz 2 defadir. Kismetse 5hafta Türkiyedeyiz, ailemi cok özledim seneden seneye gidince özlem cok oluyor.
Isvec diyetini hic düsünmedim canim ben sadece kk de Dr Ayca hn diyeti var acaba onu yapsammi diyorum ama karar veremedim. Ama isvec diyetine de bi göz atayim. Bende inaniyorum sende istedigin kiloya ulasabilirsin hep birlikte bu yola baskoyduk. Artik hayirlisi herbirimiz icin :)

süpersin tatlim, aci biber metebolizmayi hizlandiriyormus. gecenlerde benimde aklima geldi. yogurdun icine aci biberi doldursamda yesem nasil olur diye. korktum bi zarar olur diye... iyiki söyledin. bundan böyle bende yogurdumu pul ve karabirberli yiyimmmm

Canim ben bunlari yesem yerimden kalkamam herhalde :) Bende 6.30 dan sonra bisey yemiyorum genelde ama cok acikirsam meyve yiyorum 1elma veya 4-5 cilek :)

ben yemeklerden bile eksik etmemeye çalışıyorum canım

allah size saglik sihhat versin canim, bebek te olur hayirlisiyla. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin. Allah sabir versin yarencim ailen türkiyedeymis, cok zordur anne baba hasreti, tahmin edebiliyorum.

söyledigin diyeti hic bilmiyorum canim, duymadim da. bi bakiiim nasil bisey mis.

Tombiscim sende menülerini belirleyip bu şekilde yazarsan aynlışların olduğunda da söyleriz hem daha düzenli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…