Canim ben bunlari yesem yerimden kalkamam herhalde :) Bende 6.30 dan sonra bisey yemiyorum genelde ama cok acikirsam meyve yiyorum 1elma veya 4-5 cilek :)
allah size saglik sihhat versin canim, bebek te olur hayirlisiyla. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin. Allah sabir versin yarencim ailen türkiyedeymis, cok zordur anne baba hasreti, tahmin edebiliyorum.
söyledigin diyeti hic bilmiyorum canim, duymadim da. bi bakiiim nasil bisey mis.
Tombiscim sende menülerini belirleyip bu şekilde yazarsan aynlışların olduğunda da söyleriz hem daha düzenli olur
yarencim belki az yedigin icin kilo yapiyordur. vucut ac kalacagini zannetip ne yersen yaga ceviriyormus. zor zamanlar icin depo yapiyormus. bende önceleri cok az yerdim. günü 1-2 ögünle atlatirdim. sabah kahvalti yapmazdim, ögle ekmek türü veya abur cuburla gecistirip, seker cikolata ne varsa yerdim ama aksam kurt gibi acikir ne varsa mideye indirir haliyle bu kadar yemekten sonra agirlik cökerdi ve uykuya dalardim. böyle böyle kilo üstüne kilo aldim. son 1 yildir düzenli yemeye calisiyorum en azinda 3 ögün yemeye calisiyorum.
ahhhh ahhh evlendim esim sagolsun. calistigim icin aksam geliyordum (o zamanlar gec basliyordu derslerim), "askim kahvalti türü yiyelim" diye gelsin kizartmalar, gitsin cipsler kolalar, aldim 14 kiloyu. kendiside evlendikten sonra 10 kilo aldi ama o suan ideal kilosunda bense üzerindeyim..
Canim cok degil, ama bana göre cok bünye meselesiBen yedigimi korka korka yerim ve en az kalorili yiyecekleri tüketmeye calisirim.
Insallah canim anne baba olmayi o kadar istiyoruz ki ama asmamiz gereken saglik sorunlari var, hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Ben birde anne babama cok düskünüm onlari annem babam olarak görmedim hic herzaman benim en samimi dostum gibi oldular. Arkadaslarim sasar kalirdi babanla nasil bu kadar samimisin diye hadi anneyle herkes samimi olur ama babayla olmak biraz zordur. Onlar benim canim cigerim ya cok özlüyorum onlari.
Bak canim bi sende Ayca hanimin diyetine hatta kanal d de doktorum da da cikiyor. Diyet listeleri felan veriyor.
tamamdir fistigim hergün yazicam insallah. gündüz not alip aksamlari bildircem.. sizin yorumlariniz bana destek oluyor. suan icime bi umut isigi dogduuuay ay aayyyyy heyecanlandiimmm ben
Tatlım inan bana bak ben, 70 topiğindeyim 80 küsür kilodan 50li kilolara gelen arkadaşlar bile bu şekilde besleniyorlar
Tatlım inan bana bak ben, 70 topiğindeyim 80 küsür kilodan 50li kilolara gelen arkadaşlar bile bu şekilde besleniyorlar
Canim dogrudur ben inaniyorum sana ama ben kendime artik yemek yemeyi korku haline getirmisim herhalde. Az bisey fazla yedigimde tedirgin oluyorum 85 kiloyu görmüs insanim evlendigimin 3. ayi. Kiloyu almak kolay ama vermek cok zor o yüzden korkuyorum. Simdilerde 68-69 kiloyum bazen 70i gorunce direk istifra etmeye basliyorumZaten Türkiyeye geldeigimde bir diyetisyene gidip saglikli beslenmeyi ögrenmek istiyorum. Bakalim hayirlisi.
Ben bunun gibi menülerimle hiç kaçamak yapmadan regl dönemleri hariç haftada en az 1 kilo veriyorum canım ..
Ve sonra gün geliyo insan bi bozuyor eski haline dönüyor fln o zaman bile geri almıyorum
Miğdeni boş bırakırsan yediğin herşeyi depolar, en çok protein ve sebzeler miğdeyi çalıştırır hiçbirşey imkansız değil
rabbim anne ve babalarimiza saglikli hayirli uzun ömürler versin, bende cok bagliyimdir. yas ilerledikce onlari simdi daha iyi anliyorum. onlarin yaslandigini görmekte icimi acitiyor. gecliklerini gördüm yaslanmalarini gördükce üzülüyorum. allah onlari basimizdan eksik etmesin.
simdi annelerde dört gözle senin gelecegin günü bekliyorlardir. tez zamanda kavusun insallah, doya doya hasret giderin.
metebolizmayi calistirmak icin yemek gerekiyor. menün cok hosuma gitti noracim. tam sevdigim seyleri yazmissiiiin.. sen ne zamandan beri diyettesin? 5 kiloyu nasil verdin??masllah sana.
Canim dogrudur ben inaniyorum sana ama ben kendime artik yemek yemeyi korku haline getirmisim herhalde. Az bisey fazla yedigimde tedirgin oluyorum 85 kiloyu görmüs insanim evlendigimin 3. ayi. Kiloyu almak kolay ama vermek cok zor o yüzden korkuyorum. Simdilerde 68-69 kiloyum bazen 70i gorunce direk istifra etmeye basliyorumZaten Türkiyeye geldeigimde bir diyetisyene gidip saglikli beslenmeyi ögrenmek istiyorum. Bakalim hayirlisi.
harikasinnnnnn senallah nazarlardan korusun. ben adet döneminde tatli daha dogrusu cikolata krizlerine giriyorummm
Amin canim Allahim ailelerimize uzun ömürler versin. Evet cok heycanlilar hepsi gün sayiyorlar. insallah bi aksilik olmadan Allahim gitmeyi nasip eder bizlere. Senin ailen nerde canim Avusturyada mi ?
aaaaaaaaaay bendensin sen
Sabahları 2 kuru kayısı ye gör bak çikolata isticek mi canın , bana artık çikolata fln çok tatlı geliyo..
Ve şeker en büyük düşman canım , direk bel çevresinde yağ yapıyor çünkü..
Ayrıca vücuda tatlı girdiği zaman , onu öğüten vücudun kan şekeri düşüyor ve tekrar tatlı istiyorsun , onlara çok dikkat
Tombiscim bak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/524127-nora-2-yilda-30-kilo-aldi-veriyor-5.html
bu da benim günlüğüm , fotoğrafımda var, ben senin günlüğüne düzenli uğrayacağım, kendi günlüğüme de fikir edinmek adına bakabilirsin..
2 gün önce açtığım topiği ve sadece cuma günleri tartılıyorum, ayrıca yediğim herşeyi yazıyorum mesela ben bu pazar 3 poğaça 3 tane de börek yedim gün içinde salak gibi , onları bile yazıyorum ki ayıbımı görün diye
Sabahtan yazıyorum meünlerimi gün içerisinde de genelde değişmiyor
cok dogru söylüyorsun canim. benimde en cok göbek bölgem var zaten. hele adet döneminde gören 9 aylik hamileyimi zanneder. direk göbegim sisiyor.
asllinda sabah kahvenin yaninda 1 parca bitter yesek gün icinde nefisimizi köreltimis oluruz. hani yasakli olan herseyi ister ya nefisimiz. hergün yesek öyle krizlere felan girmez herhalde.
bide benim dondurma hastaligim var noracim. bana deseler ki dondurma mi istersin bi tabak yemek mi ben dondurma derim. hele simdi havalarda isindi ya iyce cigrindan cikarim diye korkuyorum. kendi dondurmami kendim yapsam, meyveli yogurtu buzluga atsam öyle kandirabilirmiyim ki acaba kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?