Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

Gec olsunda güc olmasin canim :) Ben buralaralardayim. Masallah canim 1 kilo 600 gr gitmis cok sevindim senin adina. Insallah bu hafta daha cok kilo vereceksin hadi bakalim hayirlisi :)

canım ben de kilo çok ya oyüzden ilk başlarda çok gidecek kaldı ki bu yağ bile değildir ödemdir:1:insan 2 hafta sonra başlarmış kilo vermeye bir yerde okumuştum.ama ben buna bile sevindim:52:

Merhaba canımm ohh mis gibi otur evinde canımm..
Kilo konusuna gelirsek maşAllah çok istikrarlı gidiyorsun böyyyle devam canım benim :nazar::nazar::nazar:

Canımmmmm benim bizde seni çook seviyoruz, ne güzel bi grup olduk böyle ya çok şekersiniz canlarımm maşAllah bize :nazar::nazar::nazar:

Tablo çok güzel olmuş canımm eline sağlık, bu tablo zaman geçtikçe hepimizin yüzünü güldürür umarım :kkk:

hoşgeldin canım aramızdasın bile artık, ip atlıyorum demişsin benim bildiğim kadarıyla ip atlamak çok iyi bi spormuş canımm :16:

Canımm benim en doğrusunu yapıyorsun hedefleri küçük tutmak en mantıklısı, çok iyi gidiyorsun Allah bozmasın canımm benim :nazar::nazar::nazar:

Cok saol fistigim. Insallah hepimiz kilocuklari veririz.

canım ben de kilo çok ya oyüzden ilk başlarda çok gidecek kaldı ki bu yağ bile değildir ödemdir:1:insan 2 hafta sonra başlarmış kilo vermeye bir yerde okumuştum.ama ben buna bile sevindim:52:

Cok iyi gidiyorsun canim, insallah bu hafta daha fazla vereceksin ve hevesleneceksin. Allah yardimcimiz olsun.

Merhaba canımm ohh mis gibi otur evinde canımm..
Kilo konusuna gelirsek maşAllah çok istikrarlı gidiyorsun böyyyle devam canım benim :nazar::nazar::nazar:

Canımmmmm benim bizde seni çook seviyoruz, ne güzel bi grup olduk böyle ya çok şekersiniz canlarımm maşAllah bize :nazar::nazar::nazar:

Tablo çok güzel olmuş canımm eline sağlık, bu tablo zaman geçtikçe hepimizin yüzünü güldürür umarım :kkk:

hoşgeldin canım aramızdasın bile artık, ip atlıyorum demişsin benim bildiğim kadarıyla ip atlamak çok iyi bi spormuş canımm :16:

Canımm benim en doğrusunu yapıyorsun hedefleri küçük tutmak en mantıklısı, çok iyi gidiyorsun Allah bozmasın canımm benim :nazar::nazar::nazar:

sağol canım:17:ben kendimi biliyorum eğer birden 63 dersem 1/2 ay sonra bırakırımen iyisi böyle ne yapayım:52:

Cok iyi gidiyorsun canim, insallah bu hafta daha fazla vereceksin ve hevesleneceksin. Allah yardimcimiz olsun.

inşallah canım bu hafta kaçamaksız geçecek bakalım neler yapıcam.aranızda en kilolu benim çok uzun bir yol var önümde :17:

diyorum ki bu kiloları birden almadın birden de veremeyeceksin kendini kandırma.79a kadar kolay gider de gerisi biraz uzar açıkcası böyle bu işler ama hedefe kilitlenmek gerekiyor inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara gelicez:32:

elimde darlingimizin ve yarenimizin bugünki kilolari yok.. onlarda olsa tamamdir

yaren dün 67,8 demisti yanlis hatilamiyorsam.. ama sevgili darlingimin güncel kilosunu hatirlayamadimmmmm:17: bileniniz varmi fistiklar?

canım çok özür dilerim giremedim nete yazdım zaten tekrar yazayım
Başlangıç:89.6
Mevcut :88.0 aslında yarın tam bir hafta olacak ama bundan sonra pztesiden pztesiye tartılırım
ve benim ilk hedefim 78 canım o tablodan düzeltir misin hedefimi gözümde büyütmek istemiyorum sonra 68 en son 63 canım benim:17:

güzel ve günesli bir güne merhaba dedik cok sükür...

kizimi okuluna birakip geldim.. kendime güzel bi kahvalti yapiiim dedim... :56:tam tahilli mini ekmek icine light peynir, domates, salatalik, roka+tere (vazgecilmezimmm) yesil sogan koyup sandvic hazirladim.. yaninda da 1 kupa kahvee.. hem yedim hem de msjlarinizi okudum, büyük keyif ve sevincle..

dün aksam kizimdan önce ben uyumus kalmisim.. kizim bi ara anne babamm nerdee dedigini hatirliyorum.. ikindi vakti uyumustu, cimcime uyayamadi bi türlü.. yatakta bidi bidi.. konusup oynadi durdu..sonunda kizdim uyu cabuk diyee... ama dedigim gibi ondan önce ben sizmisim :1: kacta uyudu bilmiyorum..

kahvalti isi tamam simdi su eve bi el atmak gerek... jet hizinda toparlayip temizlersem daha cok kalori yakarim belki:8: hadi o zaman is basina... ama önce msjlarinza cevap vereyimmm :54:

tombisim ellerine saglık pek güzel olmuş listemiz, yarencim canım mis kokular buraya geliyoor:)) bende tek tek cevap yazamıyorum ogluşun corbasını hazırlıyım şimdiden braz temzlk işim var cocuk olunca bölünüyorz malum, yarın galiba yine misafr var, ne ikram etcem yine hamur işi yapıcaz sanırım:) öpüyorum tek tek tüm güzel yazılarınza bugün cevap veremedim, hoşçakalın

"arkandan atlimi geliyor? bebeginle ilgilen, sonra yaparsin" derdi annecigim.. önemli olan kücük pasamizin gönlünün olmasi canim. o uyuyunca yaparsin, (gerci o zamanda insanin pili bitmis oluyor)... kizim büyüdügü icin rahatim (ben bi odayi toplarken o diger taraflari dagitiyor o baska). 2. bebek olursa hersey tekrar bastan olucak.. keske bu kadar ara vermeseydim diyorum bazen.. ama böyle olmasida iyi oldu.. tecrübelerim artti kizimda..

hamarat arkadasimiz neler yapicak bugün bakalim? simdiden ellerine saglik, arkadaslarina afiyet olsun.. gününü minimum hasarla atlanman dilegiyle,kolay gelsin tatlim!

kizlarr mrb.konuyu bastan sona okudum ne guzel bi grup olmussunuz cok begendim...bende diyet seruvenimi yazayim benide araniza alirsiniz umarim:)Ben 2 ay once basladim 67kiloyla.sabahlari domates biber salatalik oglen corba yogurt aksamda yagsiz sebze yemegi veya corba. Aralardada kuru incir kayisi ve gunluk 3 lt su ile 1 ayda 4 kilo vermstm.bunu gorunce azimlenmek yerine nedense tembellestm ve yavas yavas safsakladm:( sonra 1 kilo daha verip 61 oldum. Hedefim 55. Sizlerin yazdklarini okuyunca yanlis diyet yaptgmi anladm ozellikle yesil cay fikri cok hosuma gitti...bugun tekrar baslamaya karar verdm ve ilk olarak 225 kez ip atladim aksam cok yoruldum ama umarim deger :) yarinde yeme seklimi degistiricem umarim bu 6 kiloyuda verebilirim...ve en garibi bugun annemlerin gunu vardi orda biraz fazla kacirdim cok kotude gribim. Reglede 5 gun var az once tartildim 64tu:(((( dun ise tartildigimda 61dim. Bu nasil olabilir sizce kizlar saka gibi :(( ben telden giriyorum kisaltmalarim icin ozur dilerim...her gun giremem sanirim ama bu yolda bende sizle beraberim her geldigimde durumu yazarim. Desteklerinizi esirgemezseniz cook sevinirim...bu arada benim metobolizmam cok yavas ve kiloyu zor veriyorum. Yillardir 60 uzeriyim 59 u gorsem gerisi kolay gibi geliyo ve ben biraz tembelim yuruyus yaparken cok sklyorum :( ip atlamak zevkli geliyo bu ise yarar mi sizce? Simdiden cvplarnz icin tesekkurler. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin :)

hosgeldin sefalar getirdin gamzelim, elbetteki aramizda gönlümüzde yeni gelen arkadaslarada yer var.. öncelikle verdigin 4 kilo en sagliklisi olmasi gerektigi kadar...1ayda 4 kilo gitmisse cogu yagdan gitmistir, tebrik ederim.. belli bi süreden sonra insan daha da sabirsizlaniyor.. diyet yapmaktan SIKILIYOR, hepimizin derdi bu... burda hergün bulusarak, paylasim yaparaak bu sürec hem daha cabuk hemde cok keyifli geciyor... birimizin bile kilo vermesi bize sevinc ve moral depoluyor.. vazgececek olsak bile "heyyyy kendine gel" dedirtiyor :1:
kendi sahsim adina söyleyeyim... burasi bagimlilik yapiyor.. vazgecemiyorummm:17:

ip atlamak vucudun heryerini calistiriyormus, günde 10 dakika ziplayarak kilo verenler var.. devam et canim.. hangi sporu seni mutlu ediyorsa onu yap, hem mutlu olursun hem kilo verirsin. metebolizmasi yavas olanlardan biride benim, bi yerlerde bi yanlis yapiyorum ama nerede.. vucudutta yag azaldikca kilo verimide zorlasiyor canim, verecek yagin az olmasiyla vucudun onlardan kopmak istemiyor, direniyor.. belli bi kilo verdikten sonra vucudun buna alismasi icin duraklama oluyor. sakin pes etme olurmu? aslinda bende tartimi esime Saklatirsam.. hergün tartilmak moralimi bozuyor.. haftada bir tartilsam aradaki artilari eksileri görmesem daha iyi olur.. ama dayanamiyorum iste...

cok konustum canim ben yine... sen suyunu aynen devam ic, diyetinide devam.. yesil cayda icersin.. öbür aya bi 4 kilo daha gider insallah.. moralini bozma okey:34:

slm güzeller;ben yine geç kaldım giremedim bugün.sabah tartıldım 88.00 kilo geldim o kadar kaçamağa rağmen 1 kilo 600 gr gitmiş:27:kaçamak yapmasam demekki 3 kg gidecekmiş.fazla tombiğim ya:1:
kızlar ben başlanıç kilomu ve hedefimi yazayım size o tabloya ekleyiverin bir zahmet:17:orda benim hedef 65 yazıyo ama ilk hedefim 78:17:sonra 68 sonra63:17:
Başlangıç:89.6(1 mayıs)
Mevcut :88.0(7 mayıs)
Hedef :78
hedeflerimi bilerek küçük tutuyorum çünkü birden gözümde büyütmek istemiyorum,beni anlıyorsunuz değil mi güzeller:16:

aferin sana kizzzz masallah:nazar::nazar: cok sevindim tatlim:emir_bebek: kilonu kaydettim canim, haftaya listede yazicam insallah.. benim ilk hedefim 70sonra 65 daha sonra 60! Allahiiimmmmm o günleri de görmeyi nasip et!! (aminnn) ilk hedefime ulasirsam citayi kirmis olcam... ondan sonra 65 olunca yeni yeni ciciler gircek gardrobuma... 60 olursam degmeyin keyfime.. aynlarla dost olup hic ayrilmicamm :1::1:

inşallah canım bu hafta kaçamaksız geçecek bakalım neler yapıcam.aranızda en kilolu benim çok uzun bir yol var önümde :17:

o uzuuuuun dedigin yolda bir bir vericez kilolarimizi darlingim, hic moralini bozma.. bu yaz olmazsa kis a, kis olmazsa ilk bahara fistik olcaksin Allahin izniyle fistikkkkkk!!!:54:

canım çok özür dilerim giremedim nete yazdım zaten tekrar yazayım
Başlangıç:89.6
Mevcut :88.0 aslında yarın tam bir hafta olacak ama bundan sonra pztesiden pztesiye tartılırım
ve benim ilk hedefim 78 canım o tablodan düzeltir misin hedefimi gözümde büyütmek istemiyorum sonra 68 en son 63 canım benim:17:

tamamdir tatlim, bilgilerin kaydeldi:34:

kizlaaaaar böyle giderse hic is yapamicam.. ben kaciyorummmm :10::10::54:

gelen giden varmi diye bi bakiiiiim dediydim :26:

mutfak ve odalar toplandi, düzenlendi.. bulasiklar yikanmaya verildi.. camasirlar duraltiliyor... simdi etrafi süpürüp tuvalet banyoya ucuyorumm:10::10: yetisirsede toz alicam...

mutfak ve odalar toplandi, düzenlendi.. bulasiklar yikanmaya verildi.. camasirlar duraltiliyor... simdi etrafi süpürüp tuvalet banyoya ucuyorumm:10::10: yetisirsede toz alicam...

kolay gelsin canım vallahi her gün temizlik yap yapılır yani.bir de benim eşim ev diyalizi yaptığı için çok hijyen olmam gerekiyo.özellikle yatak odasını her gün temizliyorum hadi şimdi kolay da işe başlarsam nasıl olacak bilmiyorum.
gelelim sabahki menüme:
2,5 dilim tam buğday ekmeği(reglim yakın doymadım yarım dilim fazla oldu)
1 dilim peynir(küçük)
1 haşlanmış yumurta
salatalık
5 yeşil zeytin
şimdide yeşil çayımı içiyorum

ben yine geldim ama yine kimse yok.öğlen ne yedm yazmak istiyorum
1 dilim çavdar ekmeği(ekmekleri karışık yiyorum beyaz ekmek hariç)
100 gr ton balığı üzerine bol maydonoz ve limonla.mmm enfesti.şimdi canım kahve istiyor kahve içicem.bu arada su 1 lt.akşama kadar 2yi geçer:52:

kizlarr mrb.konuyu bastan sona okudum ne guzel bi grup olmussunuz cok begendim...bende diyet seruvenimi yazayim benide araniza alirsiniz umarim:)Ben 2 ay once basladim 67kiloyla.sabahlari domates biber salatalik oglen corba yogurt aksamda yagsiz sebze yemegi veya corba. Aralardada kuru incir kayisi ve gunluk 3 lt su ile 1 ayda 4 kilo vermstm.bunu gorunce azimlenmek yerine nedense tembellestm ve yavas yavas safsakladm:( sonra 1 kilo daha verip 61 oldum. Hedefim 55. Sizlerin yazdklarini okuyunca yanlis diyet yaptgmi anladm ozellikle yesil cay fikri cok hosuma gitti...bugun tekrar baslamaya karar verdm ve ilk olarak 225 kez ip atladim aksam cok yoruldum ama umarim deger :) yarinde yeme seklimi degistiricem umarim bu 6 kiloyuda verebilirim...ve en garibi bugun annemlerin gunu vardi orda biraz fazla kacirdim cok kotude gribim. Reglede 5 gun var az once tartildim 64tu:(((( dun ise tartildigimda 61dim. Bu nasil olabilir sizce kizlar saka gibi :(( ben telden giriyorum kisaltmalarim icin ozur dilerim...her gun giremem sanirim ama bu yolda bende sizle beraberim her geldigimde durumu yazarim. Desteklerinizi esirgemezseniz cook sevinirim...bu arada benim metobolizmam cok yavas ve kiloyu zor veriyorum. Yillardir 60 uzeriyim 59 u gorsem gerisi kolay gibi geliyo ve ben biraz tembelim yuruyus yaparken cok sklyorum :( ip atlamak zevkli geliyo bu ise yarar mi sizce? Simdiden cvplarnz icin tesekkurler. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin :)

canım hoşgeldin, biz seve seve kabul ederiz ne demek bu yolla birbirmizden daha fazla destek aldık, yalnız yag kısmını çok azaltma canımd engeli güzel güzel kilo verelim, saçların dölülmesin, aramıza tekrar hoşgeldin öpüyoruz:)

canım hoşgeldin, biz seve seve kabul ederiz ne demek bu yolla birbirmizden daha fazla destek aldık, yalnız yag kısmını çok azaltma canımd engeli güzel güzel kilo verelim, saçların dölülmesin, aramıza tekrar hoşgeldin öpüyoruz:)

Tatlılarım ya süpersinizz:)) ben akşam iş yapmaya kaçarken ne kafar güzl sohbetler olmuşş, kaçırmışım ahh ahh:(( misafirim bugünü iptal etti, bu yüzden hamurişi yapmak için mutfaga girmek yok:) ama perş ve cumartesi akşamı 2 kez misafirim olucak bu haftadan haberli, yok kaçamak yapmıyorum inşAllah tam gaz devam:) kilocuklar gidene kadar:)) ben bu di,yet işini bitirnce bide spora başlasam diyorum sıkılaşmak ve son halimle kaslarımı kuvvetlendirip güzelleşmek için, nasıl bir fikir sizce kızlar yanlış mı düşünüyorum,dogrusu nedir? diyetten sonra neler yapmam lazım, kaslarımı kuvetlendirip son şekli vermek için:)

tombişim ellerine sağlık canım maşAllah hem temiz hem fitiz:)) ben bugün iş yapmıcam pek yemek vs dışında ama dag gibi bi çamaşır yıgınımız var onla bogusmam laızm:))) senin konuşkan cimcimeni yicem bigün, canım benim Allah ım güzel hayatlar nasip etsin miniklerimize, korusun bagıslasın:)

darlingim canım ya ne kadr güzel vermişsiniz, maşAllah:) bencede canım hedefi küçük tutmakda yarar var;) yoksa insanın gözünde çok büyüyor en küçük kaçamkda pes ediyor bende bunu hep yaşadım, harikja fikir, kahaltı ve ara ögününe de bayıldım:)

yarencim sen nasıslın tatlım?

leyyacım sınavlar başladımı diyt nasıl gidiyor?

parlaksiyahcım sen nasılsın canım? diyete başladın mı şeytanın bacagını kırıp:)
canım valla korkuyorum napıyım, gögslerde eriyorya diyette zayflayınca bana bişy kalmıcak diye=)) ne yapmak lazım:))

Tatlılarım ya süpersinizz:)) ben akşam iş yapmaya kaçarken ne kafar güzl sohbetler olmuşş, kaçırmışım ahh ahh:(( misafirim bugünü iptal etti, bu yüzden hamurişi yapmak için mutfaga girmek yok:) ama perş ve cumartesi akşamı 2 kez misafirim olucak bu haftadan haberli, yok kaçamak yapmıyorum inşAllah tam gaz devam:) kilocuklar gidene kadar:)) ben bu di,yet işini bitirnce bide spora başlasam diyorum sıkılaşmak ve son halimle kaslarımı kuvvetlendirip güzelleşmek için, nasıl bir fikir sizce kızlar yanlış mı düşünüyorum,dogrusu nedir? diyetten sonra neler yapmam lazım, kaslarımı kuvetlendirip son şekli vermek için:)

tombişim ellerine sağlık canım maşAllah hem temiz hem fitiz:)) ben bugün iş yapmıcam pek yemek vs dışında ama dag gibi bi çamaşır yıgınımız var onla bogusmam laızm:))) senin konuşkan cimcimeni yicem bigün, canım benim Allah ım güzel hayatlar nasip etsin miniklerimize, korusun bagıslasın:)

darlingim canım ya ne kadr güzel vermişsiniz, maşAllah:) bencede canım hedefi küçük tutmakda yarar var;) yoksa insanın gözünde çok büyüyor en küçük kaçamkda pes ediyor bende bunu hep yaşadım, harikja fikir, kahaltı ve ara ögününe de bayıldım:)

canım valla korkuyorum napıyım, gögslerde eriyorya diyette zayflayınca bana bişy kalmıcak diye=)) ne yapmak lazım:))

canım benim vermem gereken kilo çok olduğu için kaçamak yaptığım halde 1.600 gitmiş.bir kaç güne de regl olucam bu hafta tartı doğru yansıtmaz gibime geliyor.elim ayaklarım çok şişer benim bu regl günlerinde.senin boyun kaçtı canım zaten fıstık gibi kilon var:17:

parlaksiyahcım aynı şey senin içinde geçerli yok olacaksınız kilo verince :27:
ay motivasyon bozmak istemiyorum da merak ettim:17:

Kolay gelsin canım benimm, oh misssler gibi olmuştur şimdi evin :16:
O minik cimcimeyi de kocamaaan öp bizlerin yerine :nazar::nazar::nazar:

Canımm merhaba, dünden beri iyi gibi gidiyorum (daha iyisi de olabilir ama buna şükür) fakat resmen kendi isteğimle pes etmek istiyorum şimdi şöyle cips-çikolata gibi birsey olsa diyorum ama sırf can sıkıntısından/stressten böyle biliyorum bakalım ne yapıcam..
Sen nasılsın canıımm iyisindir umarım gururumuzsun hep böyle git inşAllah :nazar::nazar::nazar:

canım benim vermem gereken kilo çok olduğu için kaçamak yaptığım halde 1.600 gitmiş.bir kaç güne de regl olucam bu hafta tartı doğru yansıtmaz gibime geliyor.elim ayaklarım çok şişer benim bu regl günlerinde.senin boyun kaçtı canım zaten fıstık gibi kilon var:17:

darlingim moral oldu tatlım çok teşekkür ederm:26: ufacıgım ben 160 bile değilm, birde ben düzenli değil bölgesel yaglanma mevcut, bel bölge tarafımda acayip bi yogunluk var fazlam eskiden 14 kilydu maşallah 12 göbegmde belimdeydi, görüntüyü düşünsen tatlım:26: reglde öyle tatlım ya, o kaçamk kısmıda insnaı zorluyor su tutma durumuda, bensık sık yiyerek bu durumu aştım, ama klilo vermemdeki en büyük etkenin sandıloz sakızı oldugunu söylüyorum hep, hala kullanıyorum, iyi geliyor:) göbüşüm küçülmeye başladı:)

darlingim moral oldu tatlım çok teşekkür ederm:26: ufacıgım ben 160 bile değilm, birde ben düzenli değil bölgesel yaglanma mevcut, bel bölge tarafımda acayip bi yogunluk var fazlam eskiden 14 kilydu maşallah 12 göbegmde belimdeydi, görüntüyü düşünsen tatlım:26: reglde öyle tatlım ya, o kaçamk kısmıda insnaı zorluyor su tutma durumuda, bensık sık yiyerek bu durumu aştım, ama klilo vermemdeki en büyük etkenin sandıloz sakızı oldugunu söylüyorum hep, hala kullanıyorum, iyi geliyor:) göbüşüm küçülmeye başladı:)

doğru canım eğer bir yerde toplanma oluyorsa o çok kötü oluyor.bende maşallah her yerde toplanma var:1:eskiden kendimi normal görüyordum 44 bedeb giydiğim halde:1:aklım başıma geldi sanırım artık fil gibi görüyorum kendimi:1:

Back
X