güzel ve günesli bir güne merhaba dedik cok sükür...
kizimi okuluna birakip geldim.. kendime güzel bi kahvalti yapiiim dedim...

tam tahilli mini ekmek icine light peynir, domates, salatalik, roka+tere (vazgecilmezimmm) yesil sogan koyup sandvic hazirladim.. yaninda da 1 kupa kahvee.. hem yedim hem de msjlarinizi okudum, büyük keyif ve sevincle..
dün aksam kizimdan önce ben uyumus kalmisim.. kizim bi ara anne babamm nerdee dedigini hatirliyorum.. ikindi vakti uyumustu, cimcime uyayamadi bi türlü.. yatakta bidi bidi.. konusup oynadi durdu..sonunda kizdim uyu cabuk diyee... ama dedigim gibi ondan önce ben sizmisim

kacta uyudu bilmiyorum..
kahvalti isi tamam simdi su eve bi el atmak gerek... jet hizinda toparlayip temizlersem daha cok kalori yakarim belki

hadi o zaman is basina... ama önce msjlarinza cevap vereyimmm
tombisim ellerine saglık pek güzel olmuş listemiz, yarencim canım mis kokular buraya geliyoor:)) bende tek tek cevap yazamıyorum ogluşun corbasını hazırlıyım şimdiden braz temzlk işim var cocuk olunca bölünüyorz malum, yarın galiba yine misafr var, ne ikram etcem yine hamur işi yapıcaz sanırım:) öpüyorum tek tek tüm güzel yazılarınza bugün cevap veremedim, hoşçakalın
"arkandan atlimi geliyor? bebeginle ilgilen, sonra yaparsin" derdi annecigim.. önemli olan kücük pasamizin gönlünün olmasi canim. o uyuyunca yaparsin, (gerci o zamanda insanin pili bitmis oluyor)... kizim büyüdügü icin rahatim (ben bi odayi toplarken o diger taraflari dagitiyor o baska). 2. bebek olursa hersey tekrar bastan olucak.. keske bu kadar ara vermeseydim diyorum bazen.. ama böyle olmasida iyi oldu.. tecrübelerim artti kizimda..
hamarat arkadasimiz neler yapicak bugün bakalim? simdiden ellerine saglik, arkadaslarina afiyet olsun.. gününü minimum hasarla atlanman dilegiyle,kolay gelsin tatlim!
kizlarr mrb.konuyu bastan sona okudum ne guzel bi grup olmussunuz cok begendim...bende diyet seruvenimi yazayim benide araniza alirsiniz umarim:)Ben 2 ay once basladim 67kiloyla.sabahlari domates biber salatalik oglen corba yogurt aksamda yagsiz sebze yemegi veya corba. Aralardada kuru incir kayisi ve gunluk 3 lt su ile 1 ayda 4 kilo vermstm.bunu gorunce azimlenmek yerine nedense tembellestm ve yavas yavas safsakladm

sonra 1 kilo daha verip 61 oldum. Hedefim 55. Sizlerin yazdklarini okuyunca yanlis diyet yaptgmi anladm ozellikle yesil cay fikri cok hosuma gitti...bugun tekrar baslamaya karar verdm ve ilk olarak 225 kez ip atladim aksam cok yoruldum ama umarim deger :) yarinde yeme seklimi degistiricem umarim bu 6 kiloyuda verebilirim...ve en garibi bugun annemlerin gunu vardi orda biraz fazla kacirdim cok kotude gribim. Reglede 5 gun var az once tartildim 64tu

((( dun ise tartildigimda 61dim. Bu nasil olabilir sizce kizlar saka gibi

( ben telden giriyorum kisaltmalarim icin ozur dilerim...her gun giremem sanirim ama bu yolda bende sizle beraberim her geldigimde durumu yazarim. Desteklerinizi esirgemezseniz cook sevinirim...bu arada benim metobolizmam cok yavas ve kiloyu zor veriyorum. Yillardir 60 uzeriyim 59 u gorsem gerisi kolay gibi geliyo ve ben biraz tembelim yuruyus yaparken cok sklyorum

ip atlamak zevkli geliyo bu ise yarar mi sizce? Simdiden cvplarnz icin tesekkurler. Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin :)
hosgeldin sefalar getirdin gamzelim, elbetteki aramizda gönlümüzde yeni gelen arkadaslarada yer var.. öncelikle verdigin 4 kilo en sagliklisi olmasi gerektigi kadar...1ayda 4 kilo gitmisse cogu yagdan gitmistir, tebrik ederim.. belli bi süreden sonra insan daha da sabirsizlaniyor.. diyet yapmaktan SIKILIYOR, hepimizin derdi bu... burda hergün bulusarak, paylasim yaparaak bu sürec hem daha cabuk hemde cok keyifli geciyor... birimizin bile kilo vermesi bize sevinc ve moral depoluyor.. vazgececek olsak bile "heyyyy kendine gel" dedirtiyor

kendi sahsim adina söyleyeyim... burasi bagimlilik yapiyor.. vazgecemiyorummm
ip atlamak vucudun heryerini calistiriyormus, günde 10 dakika ziplayarak kilo verenler var.. devam et canim.. hangi sporu seni mutlu ediyorsa onu yap, hem mutlu olursun hem kilo verirsin. metebolizmasi yavas olanlardan biride benim, bi yerlerde bi yanlis yapiyorum ama nerede.. vucudutta yag azaldikca kilo verimide zorlasiyor canim, verecek yagin az olmasiyla vucudun onlardan kopmak istemiyor, direniyor.. belli bi kilo verdikten sonra vucudun buna alismasi icin duraklama oluyor. sakin pes etme olurmu? aslinda bende tartimi esime Saklatirsam.. hergün tartilmak moralimi bozuyor.. haftada bir tartilsam aradaki artilari eksileri görmesem daha iyi olur.. ama dayanamiyorum iste...
cok konustum canim ben yine... sen suyunu aynen devam ic, diyetinide devam.. yesil cayda icersin.. öbür aya bi 4 kilo daha gider insallah.. moralini bozma okey
slm güzeller;ben yine geç kaldım giremedim bugün.sabah tartıldım 88.00 kilo geldim o kadar kaçamağa rağmen 1 kilo 600 gr gitmiş

kaçamak yapmasam demekki 3 kg gidecekmiş.fazla tombiğim ya

kızlar ben başlanıç kilomu ve hedefimi yazayım size o tabloya ekleyiverin bir zahmet

orda benim hedef 65 yazıyo ama ilk hedefim 78

sonra 68 sonra63

Başlangıç:89.6(1 mayıs)
Mevcut :88.0(7 mayıs)
Hedef :78
hedeflerimi bilerek küçük tutuyorum çünkü birden gözümde büyütmek istemiyorum,beni anlıyorsunuz değil mi güzeller
aferin sana kizzzz masallah

cok sevindim tatlim

kilonu kaydettim canim, haftaya listede yazicam insallah.. benim ilk hedefim 70sonra 65 daha sonra 60! Allahiiimmmmm o günleri de görmeyi nasip et!! (aminnn) ilk hedefime ulasirsam citayi kirmis olcam... ondan sonra 65 olunca yeni yeni ciciler gircek gardrobuma... 60 olursam degmeyin keyfime.. aynlarla dost olup hic ayrilmicamm

inşallah canım bu hafta kaçamaksız geçecek bakalım neler yapıcam.aranızda en kilolu benim çok uzun bir yol var önümde
o uzuuuuun dedigin yolda bir bir vericez kilolarimizi darlingim, hic moralini bozma.. bu yaz olmazsa kis a, kis olmazsa ilk bahara fistik olcaksin Allahin izniyle fistikkkkkk!!!
canım çok özür dilerim giremedim nete yazdım zaten tekrar yazayım
Başlangıç:89.6
Mevcut :88.0 aslında yarın tam bir hafta olacak ama bundan sonra pztesiden pztesiye tartılırım
ve benim ilk hedefim 78 canım o tablodan düzeltir misin hedefimi gözümde büyütmek istemiyorum sonra 68 en son 63 canım benim
tamamdir tatlim, bilgilerin kaydeldi
kizlaaaaar böyle giderse hic is yapamicam.. ben kaciyorummmm