ayy cnaım evet ya bu su tutma işi acayşp can sıkıcı, 2, 2,5 kilo su hele hakkatn innaılmaz bıyutta, ben akşamda içeyim sirkeli suyumu, ama gögslerd yag ya onlarda eriyip gtcek benle diye ödüm kopuyorrDD
ayyynen canım ah o stress yok mu
O senin iyi niyetin canımm benim, Allah hepimizin yardımcısı olsun, biz gerçekten istersek her şeyi başarırızhaklısın canım çok haklısın ruh halim çok çabuk değişiyor şimdilik biraz daha dişimi sıkabilirim gibi umarım böyle devam edebilirim hatta umarım böyle devam edebiliriz hepimiz canlarım..
Olsun canım senin doğum deformen var belki ama çokta şeker bi bebişin var
Ayrıca ne kadar fazlalığınız olursa olsun o kadar cana yakın ve sıcak kanlısınız ki bu sizi her şekilde güzel yapıyor canlarım benimm
ayy canım benim ya, çok teşekkür ederim, ben de bu grubu çok sevdim herkes çok içtn çok canayakın, herkesde çok güzel bi iyi niyet var, maşAllah pek uyumlu bir grup olduk:)) bu uyumla biz süper veririz kilocuklarımızı, Allahım bizlere yardım etsin inşAllah:)) mesafeler uzak ama yinede bu sayfada çok yakınız maşAllah bizlere:))
sizlere doyulmaz tatlılar, ama benim gidip yemek yapmam lazım eşim gelmeden öpüyorum hepinizi:))![]()
Son düzenleme: