• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri tombul yüz resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kilo verdikten sonraki resmim ' motivasyon için resimlerimizi paylaşalım' konu başlığı altında tatlım..

önceki tombul yüzüm:90: $önce.webp şimdiki $sonra.webp:8:

Merhba ben elif sitenize yeni üye oldum maşallah hepiniz çok güzelleşmişsiniz ama ben kilo veremiyorum yaa daha dogrusu spordan öyle sogudum ki.. geçen yıl platese gitmiştimm 1-2kilo anca vermişimdir belkii yanında diyette yaptığım halde yüzümü seviyorum yanı kaşım gözüm güzelde tabak gibi olunca pöffffffff:43::43::43::43::43::43: moralim öyle bozzuluyo ki biliyorum kilo versemm afet olacağım ama veremiyorum:(((((((((((((

kızlar,yani fotoğraflarıı paylaşan tüm arkaaşlar gayet güzel yüzleriniz bence bir problem yok neresi tombul bu yüzlerin ben anlamadım.gayet güzelsiniz cidden söylüyorum bunu:71:

benimde böyle bir derdim var sevgilim dahil herkes yanaklarımı sıkar ama çirkn gözükmüyo bence ben seviyorum :D:9:

tombul yanak herzaman avantajdır bır ark ın dedıgı bıgı herzaman daha genc gösterır eşimi benden kucuk sanıyorlar onun da yanakları var halbukı benden 2 yaş buyuk://////

yuz çok onemlıdır bayanlar yuzune estetık yaptıranların yüzde 35 elmacık kemıklerınden oluyormuş yuzde 10 cenesını törpiletıp yuzunu yuvarlaklastırıyor bız gayet ıyıyız ben yuzumden memnunum emınım sızın kıde guzel tombul bı yuzumuz yok sadece bırazdaha yuvarlak dıyelım ona
:44:

kilo verince çökmez hiç değilse.....
sibel can ı çok beğeniyorum ben mesela

Benim yüzümde baya bir tombul :(
Ne kadar kilo verirsem vereyim yüzümden dolayı kilolu duruyorum.Bugün diyetisyene gideceğim. İnşallah zayıflarsam resmimi atarım ama yüzümden gideceğini sanmıyorum :(

tombul yanak avantaj falan değil malesef 30dan sonra o yanaklar aşagı doğru iniyor çünkü çok kişide şahit oldum..gençken güzel sorun yok ama ilerisi için dezavantaj..

Merhaba kizlar londradan bulup getirdigim bi urunu sizinle paylasmak istedim
Tombul yanklar icin bire bir yuz maskesi seklinde cene altina kadar inen ve yanak bolgesine yakici biretki olan bu maske gercekten ise yaradiginj idda ediyorum ben denedim memnun kaldim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 184
  • image.webp
    image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 215
Ise yariyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp