Topa tutulmuştum ama...

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Dun konu acmistim esimi birisi linkedinden eklemis diye. Yuksek lisansi kazanan ilerde sinif arkadasi olacak birisi. Rahatsiz oldugumu belirtmistim. Kiza sormadim sen mi ekledin esim mi diye. Zira onemi yok.
Esim dun mesaj atti kiza. Hayirli olsun nasilsin mulakatta tanismistik diye. Kiz tesekkur etti. Esim kayit yaptiracak misin diye sordu. Muhabbet kurmaya calisiyor tabi. Bu arada ben de bu kizla konusup esi oldugumu soyledim. Kiz bana hak verdi. Erkek arkadasim var zaten oyle bir niyetim olamaz ama sizi rahatsizliginizi anlayabiliyorum dedi. Ben de olsam rahatsiz olurdum dedi. Bu arada esimin tanismistik dedigi de birkac kisi sinav hakkimda konusmuslar o gun. Isimlerimizi bile soylemedik dedi. Kiz tekrar cevap vermedi esime. Esim sifresini degistirdi artik hesabina giremiyorum. Bugun tekrar kizla konustum. Aksam dokuzda esim kusura bakma rahatsiz ettim galiba yazmis. Kiz yine cevap vermemis.
Sorun kizda degil esimdeymis. Rahatsiz olmakta hakliymisim ama sebebi disarda aramak gibi bir hataya dusmusum. Amaci ne acaba ne umarak yazdi kiza. Ne bekliyordu.

Ablacım eşiniz kıza mesaj atıp muhabbet açmaya çalışmış
Daha önce de böyle sanaldan telefondan falan başkalarına yürüdğü olmuştur eminim yoksa sen bu kadar takip etmezdın, yanılıyor muyum?
Kız eklemiş bırakmış bu kadar normali de bu yani. Eşinse gayet muhabbet açıp ordan yürümeye çalışmış. Tutmayınca da, yakalanıp batırınca da sen görme diye şifresinin değiştirmiş

Sen cidden kıza ayar verdiğini falan mı düşünüyorsun yani sadece kendini küçük düşürmüşsün. Kocasının peşinde gezip kadınsavarlık yapmak çok zavallıca bir durum.

Neden şöyle bir evlilik sürdürüyorsun, bu adamla evli olmandaki motivasyonun nedir mesel?

Keşke olayı anlamadan kıza yazmasaydınız. Rezil etmissiniz kendinizi kız da çok kötü bi durunda kalmış. Üstelik sınıf arkadaşı olacaklar suyu bulandırmışsınız durduk yere.

Eşiniz etkilenmiş kizdan belli ki yüz buldaydı devamı gelirdi. Siz bu durumla ne yapacaksınız peki

eşiniz bir arayış içersinde gibi
Evet onu farkettim ama Allah askina ne umuyor beni saklayip iliski mi baslatmayi deneyecekti. Flortlesme derdinde mi. Yeri yurdu belli adam. Karsisindaki evli oldugunu ogrenemeyecek mi saniyor.

Kızla iletişime girmeniz yanlış olmuş. Yazışmalardan kimin görüşmeyi başlattığını anlardınız zaten.

Bence eşinizin iletişime geçmesinde de hemen kötü niyet aramaya gerek yok, ders kaydı vs konularında biriyle görüşmek istemiş olabilir. Ama diyelim ki olay sizin anladığınız gibi, ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Aykilil yanlış anlamanı istemem ama şu güne kadar anlattıklarından nedense eşine güvenmemen gerektiği hissine kapılıyorum artık. Çocuk istiyordun, konu açmıştın bir ara. Bence çok iyi düşün, hani yapma vs demek bana düşmez ama çok çok iyi düşün lütfen.

Hayir kiza ayar verdigimi dusunmuyorum. Kiz oyle birisi degil zaten. Bana o kadar yardimci oldu ki kemdimden esimden utandim. Icinde bulundugum durum esiminki kadar olmasa da zavallica farkindayim.

Dunden beri beklemedeyim. Sesim enerjik degil farkimdayim. Birsey mi oldu deyip duruyor esim. Ogrenmis olmamdan korktu sanirim.
ağzına kürekle vur için sogusun. Herşeyi biliyorum amacın ne onu merak ediyorum sadece de cevabını cidden merak ediyorum ( yanlış anladın ne alakası var gibi klasik şeyler söyler tabi sakın yeme zira burda bu sozlerı bile evet yanlış anlamsm kızlar diyenler var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…