- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Ay ben bu yoruma bayildimmmmm. Tebrik ederim..Kapiya bir adam geldi seni sordu buldugu yerde dovecekmis .Yazdıgin kizın erkek arkadaşıymış de .Ne yapacak bakalım.
Bide hangisi derse yandın .
Ben o sitede yeni açtım profil.
İş dışında kullanan insanlar olabilir tabii ben olmaz demedim de hani yani bu nasıl vizyonsuzluk insanların profesyonel davranması gereken bir site tind.r olsa anlayacağım
Ne anlam cikartabilirsiniz. Ben asilmaya calismaktan baska birsey goremiyorum. Onu da neden yaptigini nereye vardirmak istedigini bilmiyorum.okadar çol.amaç çıkar ki yazdıklarınızdan .
ama eşiniz doyumsuz elindekinin kıymetini bilmeyen güvenilmeyecek bir insan.
Klasik abaza türk erkeği işte geriz.kalı nolcakManyak midir nedir yahu bir de kufur etmis yuz vermeyince ama agza alinmayacak laflar
Benimde başıma gelmişti. O sayfada Adamın biri işle ilgili soru sormuştu. Aynı meslekte oldugunu falan yazdı. Bende yeni iş arıyorum ozamanlar diye cevap verdim. En son yemek davetine kadar gitti. Adam aylarca vazgecmedi, ben cevap vermedigim halde. Bazı erkekler sapıklıkta sınır tanımıyor maalesef ve heryerde sarkıntılık edebiliyor.İşle ilgili bir siteyi birine asılmak için kullanmak nasıl bir vizyonsuzluk ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?