Topa tutulmuştum ama...

Kapiya bir adam geldi seni sordu buldugu yerde dovecekmis .Yazdıgin kizın erkek arkadaşıymış de .Ne yapacak bakalım.
Bide hangisi derse yandın .
Ay ben bu yoruma bayildimmmmm. Tebrik ederim..
Hakkaten konu sahibi, gercekten boyle birsey soylesenize esinize

Ben o sitede yeni açtım profil.
İş dışında kullanan insanlar olabilir tabii ben olmaz demedim de hani yani bu nasıl vizyonsuzluk insanların profesyonel davranması gereken bir site tind.r olsa anlayacağım

Manyak midir nedir yahu bir de kufur etmis yuz vermeyince ama agza alinmayacak laflar

Eşinize guvenmemek için sebepleriniz olabilir ama kıza yazmak sonra ne yazdi diye konusmak da biraz ben eşime güvenmiyorum diye pankart açmak olmuş. Bir de eşinizin hesabından mi yazdınız naptiniz anlamadım eşiniz bilmiyor mu yazdığınızı?
Eşinizi kontrol altında tutacaksınız her zaman, üçüncü kişilere durumu yansıtmak göz dağı vermek doğru yaklaşım değil.

okadar çol.amaç çıkar ki yazdıklarınızdan .
ama eşiniz doyumsuz elindekinin kıymetini bilmeyen güvenilmeyecek bir insan.

okadar çol.amaç çıkar ki yazdıklarınızdan .
ama eşiniz doyumsuz elindekinin kıymetini bilmeyen güvenilmeyecek bir insan.
Ne anlam cikartabilirsiniz. Ben asilmaya calismaktan baska birsey goremiyorum. Onu da neden yaptigini nereye vardirmak istedigini bilmiyorum.

Ay şifresini değiştirmesinden belli zaten tekin olmadığı.
Artık o kadar sıkıldım ki sürekli bu şekilde erkeklerin eşi varken başka bayanlarla muhabbet içine girmeye çalışması falan. Senaryo hep bu şekilde ilerliyor. Çok sinir bozucu gerçekten..

evli bir insanın başka birine asılmasına çapkınlık. eşini aldatma güven kaybı evlilil kurumuna saygısızlık eşini önemsememe gözü dışarda devam etmelimiyim.
kıza siz yazmasaydınız
eşiniz çokk mutsuzum eşimi sevmiyorum boşanıcam diyip güzelce tavlayabilirdi
siz kıza engel olarak bir çok seyi engellemiş oldunuz
dogru mu?
adama agız dolusu saydıracagına msj cevap vermiyor
tlf engellemek yerine msj okuyor
nişanlısına söyleyip adamın aklını alacagına hala bekliyor.
insanların çivisi çıktı edep ahlak kalmadı

Açtığınız her konuyu okuyorum. Kocanizin her hareketi ofsayt. Siz bir de başka şehirde çalışıyorsunuz. Bilmiyorum tayin işiniz oldu mu? Sizin için bunlar çok zor olmalı. Eşinizin amacı kızlarla flortlesmek belki de zamparalik. Şimdi sadece asılmış her fırsatta yapıyor büyük ihtimalle tabi yine günahını almayalım. Umarım aklını başına alır en kısa zamanda. Kaç tane kızla daha böyle muhatap olacaksınız? Size de yazık.

Bu tarz durumlarda hatayı karşı tarafta aramak en kolayı ama sorun kaynağı hep içeriden çıkar .Kıza yazarak doğru bir şey yapmadigini düşünüyorum yani biraz daha gozlemleyip hareket edebilirdin ve asil önemlisi bu saatten sonra kararın ne?

İşle ilgili bir siteyi birine asılmak için kullanmak nasıl bir vizyonsuzluk ben anlamadım
Benimde başıma gelmişti. O sayfada Adamın biri işle ilgili soru sormuştu. Aynı meslekte oldugunu falan yazdı. Bende yeni iş arıyorum ozamanlar diye cevap verdim. En son yemek davetine kadar gitti. Adam aylarca vazgecmedi, ben cevap vermedigim halde. Bazı erkekler sapıklıkta sınır tanımıyor maalesef ve heryerde sarkıntılık edebiliyor.

Buradaki tek karaktersiz eşin , dikkat et aldatma potansiyeli çok yüksek...

Kıza kendini ıspatlamaya çalışman da ayrı bir fiyasko direkt eşine patlamalıydın kızın suçu yok ki.

Allah aşkına yani iki kelime yazdu diye tutup kıza ben eşiyim yazmak neden?tamamen kendinizi küçük düşürmüşsünüz özgüvensiz eşini takip eden biri olmuşsunuz yaa tabii kız kuyruk sallamıştur kesin dimi peki neden sürekli kıza yazmak yerine bu vakite kadar eşinize hesap sormayı düşünmediniz hayırdır diye? hesaplarını kontrole kadar güvenmiyorsanız ayrılın hiçbirşey bilmiyor gibi m.davranacaksınız? ben olsam sorardım.

Uzaklarda aramayın.Malesef herşey ortada anlattıklarınıza göre.

Esinin karakteri bozuk. Bu kisi olmasa da baskasi olacak. Cunku araniyor. Ayse gider Fatma gelir.... Sorun esinde. Bu evlilik yorar seni, yipratir. Esin de degismez. Bir omur guvensizlikle yasayamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…