Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

muhakkak görmüşüzdür ünv. de birbirimizi sizin sınıftan Zeynep de benim ev arkadasımdı. neyse en mutlu günlerde kullan aldıklarını..

muhakkak görmüşüzdür ünv. de birbirimizi sizin sınıftan Zeynep de benim ev arkadasımdı. neyse en mutlu günlerde kullan aldıklarını..

Valla bizim sınıfta 3-4 tane Zeynep vardı, acaba hangisi:). Sandıkçı mı, Işık mı, Koç mu?kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim bu arada, Aminnnn inşallah canım.

iyi günlerde kullan canım, hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan yalnız neden 3 tane saç kurutma makinesi aldın, kaç kişi yaşayacaksınız ki evde kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan canım, hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan yalnız neden 3 tane saç kurutma makinesi aldın, kaç kişi yaşayacaksınız ki evde kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım, hepimiz iyi günlerde kullanalım Allah'ın izniyle. O üç makine de hediye canım, ben almadım hiçbirini. Hatta birkaç kişiye de söyledim sırf bunlar var diye daha iyi bir şey alamadım. opuyorumnanaktanBirisi yazlığa gider artık, birisi bizde kalır, diğerini de Trabzon'da bulunan annemin evine götürürüm, oraya gittiğimizde kullanılır.

canım, bütün topiği okudum,hayran oldum.Biraz da güldüm herkes bornoz takımı ve saç kurutma makinasının neden 1'den fazla olduğunu sormuş.Topikleri sayfa sayfa okuyan -moderatör olmadığı halde- tek ben mi varım?
Rabbimiz iyi günlerde kullanmanızı nasib eder inşallah.Ev arkadaşımla sayfalara bakarken başlangıçta jumbo reklamı sanmıştık (;

Teşekkür ederim öncelikle canım, amin diyorum temenniniz için. Cümlemize aldıklarımızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Sorma o konuya birçok defa cevap verdiğim halde bir sürü arkadaş aynı soruyu sormuş. Sanırım nadir insanlardansın sen de benim gibi tek tek okuyan. Arkadaşına da çok selam.
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler, meslektaşlarım benim .

şahsım adına konuşmam gerekirse sadece resimlere baktım. başlık sahibi arkadaşın da cevap vermekten yüksündüğünü sanmıyorum ki öyle olsa cevap vermezdi bana da..... cevap verip vermemek tamamen konu sahibi arkadaşa ait olmakla beraber her yazılanı okuyup okumamak da benim sorunum öyle değil mi?

Burada her yazılanı üyelerin okuyup okumaması takdiri yine üyelerin elindedir.Cevap verip vermemek te soru sorulanın elinde,katılıyorum.Ancak konuyu okurken ben de bıraktığı izlenimi paylaşmanın -aynı fikirde olduğumuz, sizi kırma gibi bir niyetim olmadığı halde-sizi neden bu kadar üzdü?
Ayrıca sayfalara tek tek bakarsanız ki bu sizin elinizde olan birşey, yanlış anlaşılmasın.Bu soruyu tekrarlayan ilk-tek üye değilsiniz?
Belki son üye de sonuncu olmayacak,çünkü konu başlığı sayfası şu an 13 tane sayfadan oluşuyor.Herkes tek tek açmak zorunda değil.
Saygılarımla a.s.

gules84 ve joey'e
Kızlar çok çok ufakta olsa tartışmanıza (tartışma da denilemez ya) sebep oldum. Kusuruma bakmayın ve kırmayınız birbirinizi lütfen.

z.Işık oda sakaryalı.cok severim kendisini..senin adın neydi?

Ben de çok severim kendisini. Yücenur ve Zehra'yı da çok iyi olmamakla bereber tanıyorum. Ama seni çıkartamadım. Hatta Okul öncesinden Seda ve ev arkadaşı Esra ile evinizi de gelmiştik bir akşam oturmasına. Bu arada ismim Özlem. Sarışındım üniversitede.

evet cnm doğru zeynep yücenur zehra emine ve bendim ev arkadaşı.sevindim seninle tanışmamıza:) öpüyorum..

pardon o zaman ben yanlış algıladım vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…