Topiklere yazı yazan bazı arkadaşlar..

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
bu sadece benim dikkatimi ceken bir olay mi bilmiyorum uzun suredir bu bolumdeki yazilari okuyorum yorumlara bakiyorum beni rahatsiz eden bir durum var bazi uyeler esiyle, kayinvalidesiyle,gorumcesiyle ilgili sorunlarini dile getiriyor bir kez hata yapip bende boyle bir konu actim sagolsun bazi arkadaslar belliki kayinvalideleriyle bal kaymak bu tabiki cok guzel yazdiklari yorumlar nasil gaddarca nasil insafsizca elestiriler laf sokusturmalar seklinde oluyor,zaten konuyu acan keyfine konuyu acmamis belliki esinden ,esinin ailesinden sorunlarla bogusuyor ona bu kadar yuklenmek ne derece dogru bunu yapan uye sanki kendi yetmezmis gibi yakin arkadasi uyeleride uyarip kendi mesajini destekleyerek konuyu acani bulsa carmaga gerdirecek duruma getiriyor yazik degil mi o kisinin neler yasadigini kapisinin arkasindaki hayatini bilemeyiz kaynanasi esi gorumcesi dortdortluk olan elbette coktur ama sorunun sahibinin cevresi boyle olmayabilir bazilari kadar sansli olmayabilir ayni insanlar kendilerine cektirse bu kadar iyi niyetli olabilecekler mi bazi yorumlari agzim acik okuyorum hepimiz bu kulupte uyeyiz ne dertleri okuyup ne dertlere agliyoruz nelere gulup nelere seviniyoruz bence biraz daha anlayisli olalim hayat bazen herkeze ayni davranmiyor sizin maddi sartlariniz evlilik cevreniz acimasizca elestirilen kisiyle ayni degil ki konu acarken korkucak hale geliyor insan bu konuyu bir derdim var bolumune actim genelde bu tarz yasananlar bu bolumde oluyor kusura bakmayin kimse bana katilmak zorunda degil ama kendimizi o zorluklar yasayan kadinin yerine koyup o yorumlari okursak ne kadar hayalkirikligi yasariz degil mi kimseyi oturdugu yerden boyle iki klavye darbesiyle uzmeye kirmaya hakki yok

arkadaşım mesela kimden bahsediyorsun?
hepimizi zan altında bırakıyorsun ama

kesinlikle aynı fikirdeyim sizinle. ben konu açarken düşüncemin, davranışımın ya da hayat görüşümün yargılanması için açmıyorum ki. sadece fikir almak için soruyorum.

Bu tür konuları linkle beraber özelden bildirirseniz ilgileniriz gözden kaçabiliyor

Bu tür konuları linkle beraber özelden bildirirseniz ilgileniriz gözden kaçabiliyor

cok haklisiniz aslinda kime nasil bildirmeli bilmiyorum ama konu acan kisi basina gelen olaydan cok burda okudugu ustu kapali hakarete daha cok uzuluyordur zaten ilginiz icin cok tesekkurler elifcigim

hımmm :1closedeyes::1closedeyes:
benimde böyle bir kaç yorum dikkatimi çekti haklısınız
acaba bu üye erkek mi anlattıkları yalan mı
yada buraya yazmaya yetecek kadar imkana sahipsinde
bu nasıl olur gibisinden fikir yürütmelere rastladım
buda o arkadaşların düşüncesizliği bence yasakkelime

bence empati yapmayı bilmeyen,yapamayan kişiler onlar..herkesin hayatını kendinin ki gibi sanıyorlardır..takma yaa boşver...

ayrıca elif ablacım özelden bildirmek bir işe yaramıyor malesef..ben hakarete uğradığım halde hiçbir sonuç alamadım..

Ay valla ben konu açmıyorum konu açanlara neler yapıldığını görüyorum çoğu zaman yutkunuyorum en iyisi hiç birşey demiyeyim diyorum dersem sonu malum... :jeyyar:...şakkıdı...

insanlar yorum yapsin diye o konular aciliyor tipki bir kizkardes gibi siginiyor destek akil istiyor yerimde olsaniz ne yapardiniz diye soruluyor karsi taraf basliyor ezmeye zaten bakiyorum konu sahibi aciklamis egitimi yok, ev kadini,ailesi destek olmuyor,cocugu var yeterince derdi var basinda onu ezen bir es ve esin ailesi yorumcu masallah okumus iyi bir is rahat bir yasam basliyor bu garibe yok esinin ailesidir yok o kadindan sikayetcisin ama esini dogurmus saygili ol lutfen unutmayalim gelinlerde bir evlattir kimsenin kimseye boyle elestirme hakki yok yorum yapan arkadaslar cok tesekkurler derdimi anlatabildigime sevindim keske bu topikte o kadar az konu acilsada derdi olan kimse olmasa

haklısın canım
ama insan olan her yerde böyle şeylerde olur
belkide aslında o dertlerin hepsine sahip biridir de burda klavye ağalığı yapıyodur açıkcası benim öyle olduğunu düşündüğüm bikaç kişi var
sonra belki de konuyu açan kişi şımarıklık yapıyodur örneğin burda herkes eşinden sevgilisinden dert yanarken biri kalkıpta bir derdim vara sevgilim beni çok seviyor benim için ölüyo bitiyo bıktırdı sevgisi gibi şımarıksa o zamanda olumsuz yorumlar oluyo kii böylede bikeç kişi var
sonra bide herşeyi sorun eden neden benim gözümün üstünde kaş var gibilerinden herşeyi dert edip aslında ortada bişi olmayan bi çözüm yazınca tersleyen herkese takan sonrada onlar suçluymuş gibi dertlenen var
yani tam bi yelpaze olumsuzları es geçicen sen sana ilgi gösterene sarana bakıcan
aaa saygıdandır bi uslüplu cevap verirsin zaten o hala çemkirmeye devam eder ama aslında çökmüştür
senin şikayet ettiğin tarzda bende cevap verdim çok şımarık olduğunu hiçte samimi olmadıığını yazmıştım ama sadece bi kişiye çünkü haksızdı ki onu tanıyıp bilen herkesin görüşü bu yöndeydi

Son düzenleme:
Canım gerçekten haklısın
Bazen insan konu açmaya çekiniyor. Sanki bu yorumları yapanların hayatı çok mükemmel. Kim dört duvar arasında ne yaşıyor Allah bilir.
Tabi burası sanal ortam,istediğini yazıyor.. Bir anda konuyu açan günah keçisi oluveriyor.

valla bir kaç kez konu açmaya kalktım sonra açtığım konuyu kendim kapattırdım..çünkü profilimde yazan bilgilerin doğruluğunu bile sorgulamaya kalktılar.yok efendim niye evli yazıyormuş...vs...artık konu falan açmıyorum.çünkü burada bir kaç kişi dışında insanlar kişisel egolarını tatmin edecek şekilde o günün sinir ve stresini atmak amaçlı konuyu açan şahsa saldırıyorlar...maalesef anlayış,empati,saygı sıfırrrr

Ay valla ben konu açmıyorum konu açanlara neler yapıldığını görüyorum çoğu zaman yutkunuyorum en iyisi hiç birşey demiyeyim diyorum dersem sonu malum... :jeyyar:...şakkıdı...

vallahi haklısın bende asla ve asla cesaret edip konu monu açmadım 1 seneden fazladır da üyeyim :roflol:

bir de şunu göz önünde bulunduralım arkadaşlar: yorum yapan kişi saygısızlık yapmadan olumsuz bir fikirde bulunuyorsa bazı konu sahibi bayanlar hemen celalleniyor.Yani yorum yapanların yanısıra konu açan bazı bayanlar da hep kendileri ile aynı fikirdeki yorumları görmek istiyorlar.Aksini gördülermi de aşırı bir tepkiyle celallenip ters tepkiler vermeye başlıyor.Konu açıyorsak da saygı çerçevesinde olan olumsuz yorumlara da açık olmak zorundayız dimi ama?

evet haklısın canım ama olumsuz yorum ayrı bir şey tabiri caizse konu haricinde konu dışında belden aşağı vurmaya çalışmak ayrı bir şey..yani bazı arkadaşlarımız sanki karşısında düşman var da alt etmeye çalışıyormuş gibi bir tavra bürünüp o şekilde saldırıya geçiyorlar maalesef...

Ben de bu tarz bir konu açmıştım ve aynen insanların kişisel egolarını tatmin etmek için karşı tarafa saldırmalarından bahsetmiştim. Ayrıca kimsenin ahlak bekçisi olmadığını yazmıştım ki editörler kaldırdı. Tartışmaya neden oluyormuş diye. Anlamadım bu işi:dance:

evet yani açtığım konu sevgilimi aşırı kıskanmamla ilgiliydi ama vay efendim madem sevgilimmiş niye evli yazıyormuş profilimde...yorum da bulunanlar konuyu unutup kendi aralarında onu tartışmaya başlamıştı:)))demek istediğim ben ne konu açıyorum ama insanlar nereye takılıyor..yani olumsuz yorumları geçtim konuyla alakası olmayan yorumlar yapılıyor.sonra dolayısıyla konu yöneticilerine kapattırmak zorunda kalıyor insan konusunu çünkü cevap bile yetiştirilemiyor öyle insanlara:))

Hakaret, küfür veya rendice edici laf içermedikten sonra, konu açan arkadaşların her türlü yoruma hazır olmaları gerekir. Kimsenin sizinle aynı fikirde olmasını bekleyemezsiniz. Eleştirilmeniz oldukça normaldir. Ama üstüne basa basa tekrar söylüyorum yapılan yorumların hakaret, küfür veya hakaret içermemesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…