Topladim valizimi bu sefer geri donusu yok gidiyorum

Sonunda doğru kararı vermişsin sevindim.Ailenin evi buradan kat kat iyidir.

Ne bu be kendini bisi sanıyor
1.68 boya 62kilo daha ne olsun
Ben 1.70 e70 kilo

Benim eşimde densizdir geçen minik kuşum dedi cocugumuza o da kiloludur güldü neee diye eşimde kilolulara tersine denir minik kuşum dedi(bana söyler arada) hic ses etmedim ama nefret geldi
Bazen kiyafetime bakar uyumsuz giyindigimi ima eder(sanki maddiyat varda ben kombine yapamıyorum)

Ve evet eşim sayesinde ozguvenim sıfıra indi
O ise özgüven patlamasi yaşıyo 100 kiloluk vucudu ve beyaz saciyla

Konuda hic bir şey anlamadim gidiyor musunuz kaliyor musunuz? evvelki yasananlari da bilmiyorum, ama sadece bu konuda anlattiginiz seyler bence biraz fazla kafaya takmissiniz. neden surekli esinizin sizi onure etmesini bekliyorsunuz ki, dalga gecince tepki vermeyin ya da gülün gecin. bu kadar takilmayin.

demek ki neymiş, çocuklar için aynı evde yaşamak bahaneymişi en öenmli şey ve en zor olan şey insanın kendine dürüst olmasıdır arkadaşım.. Umarım kalbini dinler ve onun dediğini yaparsın

valla gider misin kalır mısın bilemem ama böyle durumlarda en iyi hareket kısasa kısastır. ayna gibi onu yansıtmaktır. böylece kendini görür. bacağın eğri derse seninde kafan kel diyeceksin ki bir daha iki kere düşünsün.

Senin ayrilman gerekli. Bu gidisle psikolojin iyice bozulacak. Hala gucun varken gitmelisin bence. Eşin duzelir mi, 180 derecede doner mi bilmiyorum zaman gosterir bunu. Ancak sen ondan vazgecerek git, umudun olmasin. Su akar yolunu bulur elbet.

Yine dayanamaz dönersin sen. Bence de otur oturduğun yerde.

Senin eski konularına baktım 2005 yılında nişanlım arabadayken sırtıma yumruk attı demişssin ... işte tam o zaman herşeyi düşünüp ondan ayrılacaktın... bile bile evlenmişsin onun için birşey diyemiyorum..

Yine dayanamaz dönersin sen. Bence de otur oturduğun yerde.

Esimi kiniyorsunuz ama onun gibi saygı ölçütünüz yok kime kimi anlatiyorsam.Tanımadığınız bir insana bu kadar olcutsuz bi yorum.Size bu cüreti. veren benim aciz gördüğünüz durumum mu ?

Yarının kime ne getireceği belli olmaz .Bırakın benim yaşadıklarımı yaşamayı eşinizi yatakta basar ama ayrılamazsınız .Binlerce kez başınızı duvarlara vurursunuz evet defolup gitmek lazım diye ama işte vücudumuzu beyninizi saran size kalma duygusunu yaşatan o illet saplantılardan kurtulamazsınız.O zaman bu sözüm hatirlarsiniz.

Şunu belirteyim ki istediğiniz acimasiz yorumu yapabilirsiniz bunlara acigim ama tutup senli benli takilipta otur oturduğun yerde gibi bi yorum kendi basit saldırgan üslup biçiminiz .Kınıyorum sizi.

Ben size sadakatsizsiniz demedim. Mantıken baktığınızda evet bir erkek görüşünü merak etmeniz normal. Ama bunu eski sevgilinizle yapacak kadar zor durumda olmanız durumundan bahsediyorum ben ..
Evet o kadar zor durumdayım.Çünkü evliligimde kendim de kusur arar olmustum.Beni en iyi tanıyan ilk 3 insan arasına giren biri benim için.Ve bi ilişki yaşadığım bi insan gayette görebilir benim yanlışlarımı .Basit bi erkek arkadaşım olsa neden yorumunu isteyeyim ki.Dostluğunu hic kaybetmedigim bi insandı zaten benim için ağlayarak ayrılmıştık ama sonrasında o arkadaş bağımız hic kopmamisti.

Eski erkek arkadaşım olması tek sorun sizce ancak kurulan bağımız çok farklı diyorum ya bi kız dostum olsa bu kadar olamazdı anlaşma yönünden.Siz böyle bi dostluk yaşamadığınız için eski sevgilinizle anlayamamanizi gayet olağan buluyorum.

Saygısızlık falan yaptığım yok. Önceki konunada bir kaç yorum yapmıştım, dön bir bak istersen neler yazmışım.
Yorumuma da gelince, şiddet gördüğün halde boşanmadın, eşin eleştiriyo diye evi terkediyosun. Yine geri döneceksin. Daha mı iyi olacak..
Ayrıca asıl saygısızlık eden sensin şu yorumunla.

Siz benim sizi anlamadığımı düşünüyorsunuz, beni yanlış anlıyorsunuz. Ne olursa olsun sonuçta evlisiniz,ve bu kişi eski erkek arkadaşınız.
Neyse umarım herşey gönlünüzce olur.

Mutlu değilsin net bitirmek istiyorsun bu evliliği ama cesaretin yok zooorrr be diyelim bol bol dua et hayırlı bir kapı açılır inşallah sana erkek arkadaş mevzusuna gelince ikinizin arasındaki diyalogu biz bilemeyiz şimdilik dertlesmek iyi geliyor olabilir ya sonra

Sen gidecegine adami kapinin onune koysana? Kalsin sokakta da yanina gelebilecegi kalin bacakli bir karisinin olmadigini anlasin bakiiiim napacak?

Boşanmak moda oldu bosan

Tamamda eşinizin neden böyle yaptığı ya da sizin nerede hata yaptığınızı soracak birtek eski sevgiliniz mi kalmıştı?

Hiçmi eşiniz dostunuz aileniz akrabanız yok?

Kardeşine anlatabilirdin hiç kimse yoksa psikoloğa anlatırdın.

Dertleşmek için onunla görüşmek ona yeşil ışık yakmak demek

Yangından kaçıyorum derken doluya tutulabilirdiniz.Eğer geri dönüşü olursa görüşmeyin bence.

Konularina denk geliyorum sürekli. Ama bu kadar şeye rağmen hala daha cinsellik yasayabiliyorsun saniyorum. Ben zaten bunu anlamiyorum. Gunduz burda konular açılıyor kavga kiyamet aksam sevismeler yasaniyor. Bunu bir cozsem yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…