Gerçekten bir erkek sevsin diye mi bunca eziyet?
Tüm konularını okumadım ama bir kısmını biliyorum, hatırladığım kadarıyla bu kız sabahın kör karanlığında kalkıp eşiyle çalışmaya gidiyor, ne izni var ne maaş alıyor ne sigortası var, yanlış bilmiyorsam bir gün dişi iltihaplanmıştı onda bile eşi acımamıştı dişçiye göndermemişti galiba öyle bir şey kalmış aklımda, adamın gözleri desen göz değil her gördüğü kadına kur yapıyor, bilmiyorum Katip, evli olduğun kişinin artıları eksilerinden fazla olmalı ki evliliğin bir gideri olsun, adamın artısı yok ki baştan ayağa falsolu, bir de uyanık mal kaçırıyor kızdan.
Valla onu ben de merak ediyorum benim bildiğim 1 yıldır boşanma konusu var, kadınlar evliliği koruma kalkanı olarak görüyor sanırım, o kalkanın dışına çıkmaktan korkuyorlar sanıyorlar ki boşanırlarsa hayat bitecek, halbuki kötü bir evlilikten kurtulunca hayat güzelleşiyor, hayır kız çalışkan da, ailenin de tek çocuğu diye biliyorum, boşansa ailesi sarıp sarmalar eşinin yanında sigortasız 5 kuruşsuz çalışmak yerine bu kadar çalışkanlığa elin yanında çalışsa kendine birikim yapardı arkadaşlarıyla gezer tozar hayatın tadını çıkarırdı.