Toplanın kk'nün güzel insanları bende dert bitmez!!

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
Beni bilen bilir mevzu devam.. eşim bayramda 2 günlüğüne ailemin yanına gidelim demişti bebek doğduğundan beri konuşuyoruz . Annemde çok diyordu kendinde gel kal dıye bu sefer dedim bn erken gideyim bir kaç gün önce sende o zaman gelirsin dedim, yok neymiş birlikte gidecekmişiz e bana yetmiyor diyorum bana 2 gün dayamıyorum hemen dönüyoruz yani.. istiyorum dedim görümcem her gün anasını görüyor e hadı oda göremedim diyorum yok en son o zaman evlenmeyecektin dedi döndü sırtını uyudu :O

Tipik erkek modeli ben 3 aydir kaynanamda kaliyorum annemde kaliyim bi iki gun diyorum senin evin yokmu diyo sanki burasi benim evim ben tek yatamiyom diyo simdiye kadar nasil yattiki bilemiyorum o_O

Bencil bir adammiş bence direniş bu konuda gorumcenizde evlenmeseymis. Annesine kalmak isteyen evlenmeseymis mi oluyor annesini unutsun Mu evlenenler

Sizi doguran buyuten yetistiren anne babanizin yanina bile gidip gelmek icin esinizden onay beklerseniz olacagi bu olur ne bekliyordunuz ki,Mehmet Aslantug'un dedigi gibi biz kadinlar kaderimizi bir erkegin merhamet ve vicdanina biraktigimiz gun zaten bu hayatta kaybetmisiz demektir...

Tipik erkek modeli ben 3 aydir kaynanamda kaliyorum annemde kaliyim bi iki gun diyorum senin evin yokmu diyo sanki burasi benim evim ben tek yatamiyom diyo simdiye kadar nasil yattiki bilemiyorum o_O
Ya sabır sana sabır versin zor aynı yerde olmak

Sizi doguran buyuten yetistiren anne babanizin yanina bile gidip gelmek icin esinizden onay beklerseniz olacagi bu olur ne bekliyordunuz ki,Mehmet Aslantug'un dedigi gibi biz kadinlar kaderimizi bir erkegin merhamet ve vicdanina biraktigimiz gun zaten bu hayatta kaybetmisiz demektir...

100% katiliyorum

İstiyorum gidecek diyorum zaten ama tık YÖK ah mesleğim elimde olacak az söz sahibi olurum evde

Back
X