Malesef biraz ciddi konulardaEşiniz hep böyle inatçı dediğim dedik birimidir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef biraz ciddi konulardaEşiniz hep böyle inatçı dediğim dedik birimidir ?
Bayramdan sonra geçecez insYa sabır sana sabır versin zor aynı yerde olmak
Öyle tabi canım o destekçi olsa kimse laf edemezdamattan cekınse hergun gel demez...yanlıs anlamayın zamanında bende boyle dusunuyordum ama hiçbirışe yaramıyor...ış eşte bitiyor.
Aman gözüm sen rahat et bari :)Bayramdan sonra geçecez ins
Gurbette olup anne baba aile görmeyince dert oluyor insanın içinde..Bunun neresi dert gercekten anlamadim!
Bebekler olunca full kafayi yiyecen zaten diyosun yaniAman gözüm sen rahat et bari :)
Ben de gurbetteyim? Kac km gurbet? Benim icin uc ucak, ve 1+3.5+1 =5.5 saat havada, havalanlarina gidis ve bekleyisten bahsetmiyorum bile.Gurbette olup anne baba aile görmeyince dert oluyor insanın içinde..
Sen gorumcenin ortagi misin kendinizi baskalariyla kiyaslayip sacma sapan rekabetlere giriyosunzB
ben aynısını yapınca sıkıntı ama?
Ilk baslarda evet ama sonra bakiyorsun yalnızlığını o tamamliyor :)Bebekler olunca full kafayi yiyecen zaten diyosun yanicanim
Ya bence neresi olursa olsun birlikte gidip dönmek daha iyi. Nasıl alışılırsa öyle gidiyor bence eşiniz haklı. Özellikle şehirler arası ayrı gidip ayrı dönmek bence doğru değilBeni bilen bilir mevzu devam.. eşim bayramda 2 günlüğüne ailemin yanına gidelim demişti bebek doğduğundan beri konuşuyoruz . Annemde çok diyordu kendinde gel kal dıye bu sefer dedim bn erken gideyim bir kaç gün önce sende o zaman gelirsin dedim, yok neymiş birlikte gidecekmişiz e bana yetmiyor diyorum bana 2 gün dayamıyorum hemen dönüyoruz yani.. istiyorum dedim görümcem her gün anasını görüyor e hadı oda göremedim diyorum yok en son o zaman evlenmeyecektin dedi döndü sırtını uyudu :O
Zaten o yakmiyor mu insani turkiyedeyim ama gidemiyorum?Ben de gurbetteyim? Kac km gurbet? Benim icin uc ucak, ve 1+3.5+1 =5.5 saat havada, havalanlarina gidis ve bekleyisten bahsetmiyorum bile.
Bende istemiyorum da ailem alınıyor fazla kalmiyoruz diye ondan sey yaptim :/Ya bence neresi olursa olsun birlikte gidip dönmek daha iyi. Nasıl alışılırsa öyle gidiyor bence eşiniz haklı. Özellikle şehirler arası ayrı gidip ayrı dönmek bence doğru değil
Anladim peki sen evli misin?Sen gorumcenin ortagi misin kendinizi baskalariyla kiyaslayip sacma sapan rekabetlere giriyosunz
Esten izin alman gerekir bu boyledir yani oyle yetistirilince ister istemez oyle oluyor insanAnnenize caniniz istedigi zaman gidin. Esiniz soz sahibi bile degilken neden hala izin aliyorsunuz?
Bende istemiyorum da ailem alınıyor fazla kalmiyoruz diye ondan sey yaptim :/
Ay yok Allah korusun o kadar birakilir mi en fazla 5 gun o da zorlasanAnnem İzmir de oturuyor . Her sene 1 bayramda gider 2 gun kalırız. Daha fazla kalmak istemıyorum . Ne kadar özlemiş olsamda 2 gunden sonra evımı özlemeye başlıyorum . Eşimsiz hayatta gidemem sanırım
Bazı kadınlar gidip 1 2 ay kalıyor valla hayranım . Ben hayatta kalamam .
Bende eşin gibi düşünüyorum . Ne annemın evinde ne kayınvalidemın evınde 2 gunden fazla kalmam. KALAMAM.![]()