Toplanın kk'nün güzel insanları bende dert bitmez!!

Görümce kıyasınız çok anlamsız.
Başkasının ilişkisinden size ne?

Ve de ailenizin alınganlıklarına göre değil, kendi isteklerinize göre yaşamayı öğrenin.
Eşinizle gidip gelmek istiyorsanız, ailenize uygubr dille anlatın.
Erkenden gitmek istiyorsanız eşinize.
O alınıyor, bu kızıyor diyerek hareket etmeyin
:) anladim yeni evlenip cocuk sahibi olumca hersey ust iste geliyor

Esten izin alman gerekir bu boyledir yani oyle yetistirilince ister istemez oyle oluyor insan
Esten izin almaniz gerektigi dogrultusunda sizi yetistiren insanlardan izin almaniz gerekirdi esas. Yani anne ve babanizdan. O da gencken.

B

ben aynısını yapınca sıkıntı ama?

Ona kocası izin veriyor eşiniz karışamaz ki onların görüşmesine ayrıca aynı şehirlerdelerse tabii sürekli gider siz ayrı şehirlerdeymişsiniz eşiniz birlikte gidip dönmeyi isteyebilir ama önden gitmenizde de bir sakınca yok aslında ne olacak ki birkaç gün önce gitseniz sonra eşiniz gelse ama herkesin tavrı başka işte

anne evine gitmek için izin almak saçma. şartlar uygunsa haber verilir ancak. yazık.

Eşinizle gidin ne var yani çok ozluyorsaniz anneniz size kalmaya gelsin arada bir ?

Beni bilen bilir mevzu devam.. eşim bayramda 2 günlüğüne ailemin yanına gidelim demişti bebek doğduğundan beri konuşuyoruz . Annemde çok diyordu kendinde gel kal dıye bu sefer dedim bn erken gideyim bir kaç gün önce sende o zaman gelirsin dedim, yok neymiş birlikte gidecekmişiz e bana yetmiyor diyorum bana 2 gün dayamıyorum hemen dönüyoruz yani.. istiyorum dedim görümcem her gün anasını görüyor e hadı oda göremedim diyorum yok en son o zaman evlenmeyecektin dedi döndü sırtını uyudu :O
Eşinle kendi arandaki sorunun görümcenle alakası ne ki,kıyaslama yapıyorsun.Görümcenin eşi başka,görümcenin karakteri başka,evliliği başka.

Ona kocası izin veriyor eşiniz karışamaz ki onların görüşmesine ayrıca aynı şehirlerdelerse tabii sürekli gider siz ayrı şehirlerdeymişsiniz eşiniz birlikte gidip dönmeyi isteyebilir ama önden gitmenizde de bir sakınca yok aslında ne olacak ki birkaç gün önce gitseniz sonra eşiniz gelse ama herkesin tavrı başka işte
Evet bende onu anlamiyorum istr :(

Eşinle kendi arandaki sorunun görümcenle alakası ne ki,kıyaslama yapıyorsun.Görümcenin eşi başka,görümcenin karakteri başka,evliliği başka.
Aman ne yaparsa yapsin o umrumda degil kvlerin yada o larin benim ailem geline olsun benim gitmem konusunda olsun bana yaptiklarini ya da yaparken karsi cikarken kendi kizlari oldugunu unutuyorlar

Anliyorlar zaten o larda uzuluyorlar
Uzulurler tabii
Ben de anneyim,ileride cocugum esinden izin alamadigi icin bana gelemezse kahrolurum. Bir de bu acidan dusunun. Ve ona gore davranin ki ananizin babanizin size verdigi emekler bosa gitmemis olsun

Uzulurler tabii
Ben de anneyim,ileride cocugum esinden izin alamadigi icin bana gelemezse kahrolurum. Bir de bu acidan dusunun. Ve ona gore davranin ki ananizin babanizin size verdigi emekler bosa gitmemis olsun
Dusunmez miyim simdi zaten daha cok uzuluyorum

Back
X