- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.485
- 798
- 35
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Video yu atsana insanlar gözünde canlandıramıyor.Evet kalabalıktı. Özellikle sordum suç mu diye evet dediler. Hatta yaptıgı yanına kalmasın dediler.
Video yu atsana insanlar gözünde canlandıramıyor.
Adam toplu taşımada mide bulandırıcı bşy yapmış.
Ama doğrudan size dokunmadıysa laf atmadıysa sizi taciz etmiş olmuyor.
Olmasa da yaptığı iğrenç bir davranış.
Neyse olan olmuş
Üzgünüm ama pek bşy çıkacağını da sanmıyorum.
Hic sasirmadim ama uzuldum acikcasi. Yol ortasinda tacizler oluyor , insanlar mal mal bakiyor bagirip yardim istiyorsun insanlar hala mal mal bakiyor. Insan evladi diger insan evladinin yardimina kosmaz mi? Toplumumuz ne zaman bu hale geldi?
Gerçekten bazı yorumlar insanlıktan soğutuyor beni. Toplu taşıma aracında önünde dikilen adam mastürbasyon yapıyor sana baktı seni elledi mi sorgulaması yapıyoruz. Pes yani. Sana dokunmasıysa sorun yok mu benim kafam almıyor. Konu sahibi sizi tebrik ederim. Bu sapkın, pislik insanlara karşı susmayalım.
Hanımefendi tacizciyi dövsen tacizciyi döven ceza alıyor.Bu olayda da bu herife bir şey olacağını nedense umudum yok.Değişik bir adalet sistemimiz var.Karışmayanı da suçlayamayız maalesefHic sasirmadim ama uzuldum acikcasi. Yol ortasinda tacizler oluyor , insanlar mal mal bakiyor bagirip yardim istiyorsun insanlar hala mal mal bakiyor. Insan evladi diger insan evladinin yardimina kosmaz mi? Toplumumuz ne zaman bu hale geldi?
:/ ne bilim bari sözle destek olsalardı orda bi hanımefendi helal olsun sana dedi o savundu o kadar.
Ama benim hala midem bulanıyo :/
Sakın öyle düşünmeyin doğru olanı yapmışsınız. Siz ses çıkarmazsanız biz ses çıkarmazsak bunlar normalleşecek sagımda solumda milletin ç*künü görmek istemem doğrusu. Buradaki saçma muhalefetlere aldırmayın sırf muhalefet olsun diye ne yazacaklarını şaşırıyorlar bazen.O iğrenç videodan sonra bile bir sey olmazsa bilmiyorum.
Şuan su mesajlardan sonra cidden bosuna canımı sıkmısım İnip gitseydim eve diyorum
Hanımefendi tacizciyi dövsen tacizciyi döven ceza alıyor.Bu olayda da bu herife bir şey olacağını nedense umudum yok.Değişik bir adalet sistemimiz var.Karışmayanı da suçlayamayız maalesef
Adamın halka açık toplu bir alanda mastürbasyon yaptığından eminseniz haklısınız evet bu bir suçtur. Yaptığı edepsizliği yüzüne vurmak için birine dokunmasına da gerek yok. Plajda güneşlenen kadını izleyip adamın biri kendinden geçsin, ama temas olmadı diye görmezden gelinsin, bu mu yani? Suç yada kabahat ikiside cezaya tabi değil mi sonuçta.
Çişi geldiyse insin otobüsten wc arasın, toplum içinde bilmem neresini ovuşturacağına. Sırf muhalefet olmak için edepsizliği mi övüyorsunuz?
Sakın öyle düşünmeyin doğru olanı yapmışsınız. Siz ses çıkarmazsanız biz ses çıkarmazsak bunlar normalleşecek sagımda solumda milletin ç*künü görmek istemem doğrusu. Buradaki saçma muhalefetlere aldırmayın sırf muhalefet olsun diye ne yazacaklarını şaşırıyorlar bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?