Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kalabalıktı. Özellikle sordum suç mu diye evet dediler. Hatta yaptıgı yanına kalmasın dediler.
Video yu atsana insanlar gözünde canlandıramıyor.
Adam toplu taşımada mide bulandırıcı bşy yapmış.
Ama doğrudan size dokunmadıysa laf atmadıysa sizi taciz etmiş olmuyor.
Olmasa da yaptığı iğrenç bir davranış.
Neyse olan olmuş
Üzgünüm ama pek bşy çıkacağını da sanmıyorum.

Peki Teşekkürler

Gerçekten bazı yorumlar insanlıktan soğutuyor beni. Toplu taşıma aracında önünde dikilen adam mastürbasyon yapıyor sana baktı seni elledi mi sorgulaması yapıyoruz. Pes yani. Sana dokunmasıysa sorun yok mu benim kafam almıyor. Konu sahibi sizi tebrik ederim. Bu sapkın, pislik insanlara karşı susmayalım.

Hic sasirmadim ama uzuldum acikcasi. Yol ortasinda tacizler oluyor , insanlar mal mal bakiyor bagirip yardim istiyorsun insanlar hala mal mal bakiyor. Insan evladi diger insan evladinin yardimina kosmaz mi? Toplumumuz ne zaman bu hale geldi?

Valla en azından şurada sözlü destek bulurum yalnız olmadıgımı anlarım diye paylasayım dedim.

Bir sürü size dokunmadıysa taciz değildir yazıyorlar. İlla dayaması gerekiyor anladıgım kadarıyla

Konudaki yorumlar da bir garip zaten o zaman isteyen eli seyinde takilsin toplum icinde kendini tatmin etsin ... gayet suc bu kardesim teshircilik kapsaminda suc basbayagi. Bizler milletin kendini teshir etmesini izlemek zorunda degiliz gayet mide bulandirici bir durum ve de suc. Suc degil diyenler, problem yok degil diyenler alin colugu cocugu seyredin o zaman ne diyeyim.

Hakkımı savundugum için iyi hissediyordum ama inanın polisler bile bu taciz değildir demezken. Şuradaki kadınların bunu sorgulaması beni dehşete düşürdü.

Hic sasirmadim ama uzuldum acikcasi. Yol ortasinda tacizler oluyor , insanlar mal mal bakiyor bagirip yardim istiyorsun insanlar hala mal mal bakiyor. Insan evladi diger insan evladinin yardimina kosmaz mi? Toplumumuz ne zaman bu hale geldi?
Hanımefendi tacizciyi dövsen tacizciyi döven ceza alıyor.Bu olayda da bu herife bir şey olacağını nedense umudum yok.Değişik bir adalet sistemimiz var.Karışmayanı da suçlayamayız maalesef

Ayrıca bakınız

:/ ne bilim bari sözle destek olsalardı orda bi hanımefendi helal olsun sana dedi o savundu o kadar.
Ama benim hala midem bulanıyo :/

Benim arkadaşım tacize uğradı,otobüsü ayağa kaldırdı otobüsteki teyzeler "çok ayıp sen kızsın okadar bağrılmaz ayıp "diye arkadaşımı ayıpladılar siz dua edin sizi suçlayıp "adamın orasına bakıp kameraya almaya utanmadın mı" dememişler... umarım polisler adamı bulurda bir cezası varsa uygulayıp canını yakarlar

Adamın halka açık toplu bir alanda mastürbasyon yaptığından eminseniz haklısınız evet bu bir suçtur. Yaptığı edepsizliği yüzüne vurmak için birine dokunmasına da gerek yok. Plajda güneşlenen kadını izleyip adamın biri kendinden geçsin, ama temas olmadı diye görmezden gelinsin, bu mu yani? Suç yada kabahat ikiside cezaya tabi değil mi sonuçta.

Çişi geldiyse insin otobüsten wc arasın, toplum içinde bilmem neresini ovuşturacağına. Sırf muhalefet olmak için edepsizliği mi övüyorsunuz?

O iğrenç videodan sonra bile bir sey olmazsa bilmiyorum.

Şuan su mesajlardan sonra cidden bosuna canımı sıkmısım İnip gitseydim eve diyorum
Sakın öyle düşünmeyin doğru olanı yapmışsınız. Siz ses çıkarmazsanız biz ses çıkarmazsak bunlar normalleşecek sagımda solumda milletin ç*künü görmek istemem doğrusu. Buradaki saçma muhalefetlere aldırmayın sırf muhalefet olsun diye ne yazacaklarını şaşırıyorlar bazen.

Hanımefendi tacizciyi dövsen tacizciyi döven ceza alıyor.Bu olayda da bu herife bir şey olacağını nedense umudum yok.Değişik bir adalet sistemimiz var.Karışmayanı da suçlayamayız maalesef

Siz de haklısınız da az biraz Sözlü destek Aradım orda.
Dövmesinler ama kaçmasına da izin vermesinler

teşekkür ederim sonunda kendimi Yaptıgımı açıklamak zorunda kalmadığım bi mesaj

Olay gerçekten çok iğrenç.
Bundan rahatsız olmayacaklar sapıklık olarak nitelendirmeyenler umarım sağında solunda sürekli eli bir yerinde oynayan insanlara denk gelir. Yeter artık her şeye muhalefetin bir sınırı var.

Konu sahibi adamların tepki vermemesine şaşırmadım millet korkuyor artık sesini çıkarmaya nereden ne manyağın çıkacağı belli olmuyor. Ama siz ifşa etmişken hala susmaları rezalet.

Zaten durdurmasam zevke gelip işini bitirecekti kan ter içinde kalmıs. Burada neredeyse emin olduğumu kanıtlamaya calısacagım.

Polislerle bile daha kolay anlaştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…