Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki alenen taciz bu .Direk konu sahibesine yapılmış yada yapilmamis ne farkeder.Adam otobüste cinsel organıyla oynuyor ve bu normalmiş gibi yorumlar yapılmış.Hadi çişi gelmiş olsun herkesin ortasında amiyane tabirle şeyini avuclayan adamdan rahatsız olmamak da baya bir enteresan geldi bana.O zaman çisi gelen orası burası kaşınan orasını burasını ellesin ,kakası gelen arkasını tutsun herkesin ortasında çok normal yani bunlar Ne farkeder konu sahibesine bakarak yapıp yapmaması .Bu adam alenen oradaki herkesi kadın erkek farketmeden bu eylemi ile taciz etmiş oluyor .Bizi hayvanlardan ayıran özelliklerden biri de içgüdülerimizle değil aklimizi kullanarak hareket etmemizdir.

Siz doğru olanı yapmışsınız. Arkanızda durmayan yolcularada yazıklar olsun. Birinin o an mastürbasyon yapıp yapmadığı gayet açık belli olur kimsenin bunu karıştıracağını zannetmiyorum. Keşke polisler gelene kadar tutsaydınız gerçi cezasını alırmıydı bilinmez

Benim demek istediğim gayet açık. Anlamak istemeyen sizsiniz. Bazı şeyleri sadece kendiniz biliyormuş modlarına girmeseniz keşke. Sürekli laf sokma çabasındasınız.

Nasıl taciz olmuyor ya illa ellemesi mi lazım. Gelip birinin önünüzde mastürbasyon yapması taciz değil demesin kimse

Bagirmanin, yardim istemenin amaclarindan biri de (fark etmesek de) arka cikan biri, destek olan biri, burdayim diyen birilerini bulmak, o an yalniz olmamak, magdurken destek bulmak. Insanlar kurtarmayi ya da yardim etmeyi gectim artik destek bile cikmiyor magdur insanlara. Bu kafayla bu toplum nereye varir bilemedim.

Son düzenleme:

sinirden gülüyorum baya taciz değil bu dendi

Ortaokul öğrencisiydim kardeşim de ilkokul neyse onu okuldan aldım durağa gittik durakta otobüs bekliyoruz bi adam var durakta bana bileğin kalın mı dedi ben de anlamadım dedim bileğin bileğin dedi yoo dedim kalın değil bak benimki çok kalın dedi fermuarı açık bekliyormuş öyle penisini gösterdi gömleğin altındaymış hala unutmuyorum kıpkırmızı kesildim dondum kaldım en çok da kardeşimin buna şahit olmasına üzüldüm

Benim demek istediğim gayet açık. Anlamak istemeyen sizsiniz. Bazı şeyleri sadece kendiniz biliyormuş modlarına girmeseniz keşke. Sürekli laf sokma çabasındasınız.

Laf sokma çabasında falan degilim gayet suçun unsuru olan -aleniyet- bir soru sordum ama yok artık? Şaka mı bu? Gibi cevaplar geldi. Merak ediyorsanız açın TCK 105. 225. Ve 226. Maddelerini önce maddeyi sonra gerekçelerini okuyun sonra konuşalım. Ha evet ayrıca biliyorum

Evet dediğiniz gibi kendim gidip hakkımı savundum ama biri de cıkıp pis sapık deyip bagırsa daha güçlü hissederdim.
Yada o adam kaçamazdı :/ ne bilim

Tamam siz temas olunca şikayette bulunursunuz. Beni ellemedi dokunmadı kolumun dibinde mastürbasyon yaptı dakikalarca. Bu kadar

Yahu bu neyin siniri Allah aşkına!
Sizce kalabalık otobüste pantolonu indirip organını çıkarsa tüm otobüs tepkisiz kalır mıydı? Siz pantolon aşağıda mıydı organ dışarıda mıydı demişsiniz bende yok artık dedim. Öyle olsa zaten adama müdahale ederlerdi diyorum. Siz hala bana tck maddesi yazıyorsunuz

sinirden gülüyorum baya taciz değil bu dendi
Küçük bir çocuktum henüz 13 yaşındaydim karşıdan bir motorlu adam geliyordu ama çok yavatsi yanimdan okadar yavaş geçti ki elinde tuttuğu tüm cinsel organını gördüm bana degmedi ama o yaşadığım tramvayi anlatamam küçücük çocuktum neden ben bir erkeğin organını görmek zorunda kaldım
bu taciz değil de ne yani sizin konunuzla aynı sonra gidip kamyonun arkasında masturbasyon yapmıştı .
ben eve kaçtım tabiki ne kadar korkunç değil mi o adami da küçük bir çocuk görebilir taciz değil de ne buna taciz değil diyen merhametini sorgulasin bu yazımı okuduktan sonra !

Kimse başına iş almak istemez ne demek ya? Ben olsam istemem ne demek?

Haberlere düştüğünde bir kadın/çocuk/hayvan tecavüzcüsünü izleyip sosyal medyalarda "Yakalansın, tutuklansın, hadım edilsin, yasa gelsin, çükü kopsun" diye ortalığı sallamak kolay tabi, klavye delikanlılığı.
Ama tecavüze/tacize şahit olsanız demek ki ses çıkarmayacaksınız!
Ne demek 'başıma iş almak istemem' hala okudukça şaşakalıyorum.

Düzenleme:
"Adamlar onunla uğraşmak zorunda veya size yardım etmek zorunda değil" demişsiniz
Zorundalar efendim! Zorundalar.
Haberlerde kadına şiddet hayvana şiddet görmek istemiyorlarsa zorundalar.

Bu sana dokunmadiysa taciz değildir diyenleri okuyunca aklıma eskiden calistigim meslek lisesi öğrencileri geldi.Cocuklar alenen benim yanımda koridorda birbirlerine sinkafli kelimeler kullanıyorlardı devamlı her türlü anne içerikli.Bende her duyduğumda onları uyarirdim.Cocuklarin savunması " eee hocam ben size demiyorum ki" Yani ne farkeder ben bu lafları duymak zorunda mıyım? Bu konuda da aynı kadın bu iğrenç olaya şahit olmak zorunda mı?Otobüste bunu yapan gizli saklı yerlerde ne iğrenç şeylere cesaret eder dusunemiyor mu acaba ,dokunmadi ama bla bla diyenler...

Toplu tasimada mastürbasyon, adamin yaptigi elbette suc
Sizi tebrik ederim gidip sikayet ettiginiz icin , banane demediginiz icin
O diger kendini adam sananlar orda birbirine sarilan genc bir cift gorse hemen laf ederlerdi ama mastürbasyon yapan hemcinslerine gucleri yetmiyor degil mi? Sinir oldum bir tane bile adam yokmus iclerinde

Hepsi yüzüme baktı öylece biride hayırdır demedi. Adamda kaçtı gitti.

Kaçmasaydı işim o kadar kolay olurdu ki

Pantolon bölgesini görmesem nefes alıs verişinden bile anlasılır bi gariplik olduğu.

Eliyle yaptı ama uygun ortam olsa belki de bir bayanı taciz edecekti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…