- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Benim demek istediğim gayet açık. Anlamak istemeyen sizsiniz. Bazı şeyleri sadece kendiniz biliyormuş modlarına girmeseniz keşke. Sürekli laf sokma çabasındasınız.Millet tepkisiz kalmasaydi boğazı kesilip ölen kadın olur muydu memlekette?
Hukuki bilgi konusunda insanlarin taciz ya da hayasızca hareketler suçunun unsurlarını bilememesini normal karşılayabilirim de eğer aynı ülkede yaşıyorsak nelere sessiz kalındığını kimlerin bir hiç uğruna öldüğünü az biraz gunceli takip eden birinin anlayabileceğini dusunuyorum
Nasıl taciz olmuyor ya illa ellemesi mi lazım. Gelip birinin önünüzde mastürbasyon yapması taciz değil demesin kimseVideo yu atsana insanlar gözünde canlandıramıyor.
Adam toplu taşımada mide bulandırıcı bşy yapmış.
Ama doğrudan size dokunmadıysa laf atmadıysa sizi taciz etmiş olmuyor.
Olmasa da yaptığı iğrenç bir davranış.
Neyse olan olmuş
Üzgünüm ama pek bşy çıkacağını da sanmıyorum.
Valla en azından şurada sözlü destek bulurum yalnız olmadıgımı anlarım diye paylasayım dedim.
Bir sürü size dokunmadıysa taciz değildir yazıyorlar. İlla dayaması gerekiyor anladıgım kadarıyla
ayni sekilde bir sey arkadasimin basina gelmisti, yapan kisi bulundu. sonuc ne oldu bilmiyorum ama
polis isterse bulabiliyor.
bu arada tamam abi en genis goruslu sizsiniz, otobuste masturbasyonu da normallestirmeyin. bunun bir tik ilerisi “masturbasyon yapan adami rahatsiz etmissin” diye konu sahibini suclamak. ayip bu.
Ortaokul öğrencisiydim kardeşim de ilkokul neyse onu okuldan aldım durağa gittik durakta otobüs bekliyoruz bi adam var durakta bana bileğin kalın mı dedi ben de anlamadım dedim bileğin bileğin dedi yoo dedim kalın değil bak benimki çok kalın dedi fermuarı açık bekliyormuş öyle penisini gösterdi gömleğin altındaymışben de basima gelen bir seyi anlatayim, ben normal yolda yururken yanimdan gecen bir adam, gomlegi biraz uzun pantolonunun uzerinde, ben de normal yuruyorum. karsidan gelirken gomlegini hafifce kaldirdi yanimdan gecene kadar da indirmedi bildiginiz penisi disarida. gomlegi indirince gorunmuyor. neye ugradigimi sasirdim.
daha sonra bu adam o civarda bunu surekli yaptigi icin olay olmustu ben de gidip ifade vermistim. bunlar dunyada oluyor yani. ne yapayim adam seyini havalandiriyor ben baktim diye suclu ben mi oldum yani? cok sacma.
Benim demek istediğim gayet açık. Anlamak istemeyen sizsiniz. Bazı şeyleri sadece kendiniz biliyormuş modlarına girmeseniz keşke. Sürekli laf sokma çabasındasınız.
Tek başınıza olmanıza çok içerlemişsiniz. İnsanlar emin olamadığı için muhtemelen mudahale etmemiş yada şu genç bir çocuk, sevgilisinden dayak yiyen kızı korumak için istemeden ölüme neden oldu da şu an hapiste ya, muhtemelen bu gibi olaylara karışmak istemiyorlar.
Şahsen kimseden destek beklemeden de olayı polise bildirebiliriz. Siz birilerine güvenerek mi şikayetçi oldunuz hayır... Adam gitmiş evet ama, polis buluruz demiş. Kimseye ihtiyacımız yok yani haklarımız alabilmemiz için...
Laf sokma çabasında falan degilim gayet suçun unsuru olan -aleniyet- bir soru sordum ama yok artık? Şaka mı bu? Gibi cevaplar geldi. Merak ediyorsanız açın TCK 225. Ve 226. Maddelerini önce maddeyi sonra gerekçelerini okuyun sonra konuşalım. Ha evet ayrıca biliyorum
Yahu bu neyin siniri Allah aşkına!Laf sokma çabasında falan degilim gayet suçun unsuru olan bir soru sordum ama yok artık? Şaka mı bu? Gibi cevaplar geldi. Merak ediyorsanız açın TCK 225. Ve 226. Maddelerini önce maddeyi sonra gerekçelerini okuyun sonra konuşalım. Ha evet ayrıca biliyorum
Tamam siz temas olunca şikayette bulunursunuz. Beni ellemedi dokunmadı kolumun dibinde mastürbasyon yaptı dakikalarca. Bu kadar
Küçük bir çocuktum henüz 13 yaşındaydim karşıdan bir motorlu adam geliyordu ama çok yavatsi yanimdan okadar yavaş geçti ki elinde tuttuğu tüm cinsel organını gördüm bana degmedi ama o yaşadığım tramvayi anlatamam küçücük çocuktum neden ben bir erkeğin organını görmek zorunda kaldımsinirden gülüyorum baya taciz değil bu dendi
Kimse başına iş almak istemez ne demek ya? Ben olsam istemem ne demek?Ne insanlar var ya adi herif nasıl da kaçmış ama şöyle bir şey var.Adamlar onunla uğraşmak zorunda veya size yardım etmek zorunda değil çünkü hiçbir insan başına iş almak istemez.Açıkçası ben de istemezdim annemin babamın bir tacizciyle konuşmasını veya muhattap olmasını nedense aklıma bir çare gelmedi.Böyle bir durumda kişi en iyisi eline geçirdiği ilk maddeyi o şrfszin kafasına vuracak yani kendi işimizi kendimiz görecez mecbur
Kimse başına iş almak istemez ne demek ya? Ben olsam istemem ne demek?
Haberlerde izleyince bir kadın/çocuk/hayvan tecavüzcüsünü izleyip sosyal medyalarda "Yakalansın, tutuklansın, hadım edilsin, yasa gelsin, çükü kopsun" diye ortalığı sallamak kolay tabi, klavye delikanlılığı.
Ama tecavüze/tacize şahit olsanız demek ki ses çıkarmayacaksınız!
Ne demek 'başıma iş almak istemem' hala okudukça şaşakalıyorum.
Toplu tasimada mastürbasyon, adamin yaptigi elbette suc
Sizi tebrik ederim gidip sikayet ettiginiz icin , banane demediginiz icin
O diger kendini adam sananlar orda birbirine sarilan genc bir cift gorse hemen laf ederlerdi ama mastürbasyon yapan hemcinslerine gucleri yetmiyor degil mi? Sinir oldum bir tane bile adam yokmus iclerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?