- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Yok artık o kalabalıkta mümkün müPantolonunu indirmiş miydi? Organ gözüküyor muydu videoda?
Yok artık
Otobüste mümkün mü Allah aşkına pantolonu indirip organı sallamakNe yok artık? mahkemeler iki dedikodu ya da ayy yok artik denmesine göre inceleme yapıp karar vermiyor
Olay gerçekten çok iğrenç.
Bundan rahatsız olmayacaklar sapıklık olarak nitelendirmeyenler umarım sağında solunda sürekli eli bir yerinde oynayan insanlara denk gelir. Yeter artık her şeye muhalefetin bir sınırı var.
Konu sahibi adamların tepki vermemesine şaşırmadım millet korkuyor artık sesini çıkarmaya nereden ne manyağın çıkacağı belli olmuyor. Ama siz ifşa etmişken hala susmaları rezalet.
Otobüste mümkün mü Allah aşkına pantolonu indirip organı sallamak
Durum öyle olsa konu sahibine kalmadan canına okurlardı zaten
Polislerin buluruz demesine bile şaşırdım ben geldiğimiz duruma bak. Umarım bulunur. Keşke böyle sapıkları çevresine ifşa edebilsek.Beni bu taciz kadar o da üzdü ve sinirlendirdi. Ve buradaki Bu taciz değil, hiçbir sey cıkmaz, sarı çizmeli mehmet aga mesajları Üzdü.
Kadın kadına bile destek olmayacaksa ben oradaki erkekleri bosuna sucluyorum.
Ayrıca bakınız
Dolmuşta mastürbasyon yapan sanığa 10 ay hapis cezası
Dolmuşta mastürbasyon yapan sanığa 10 ay hapis cezası İstanbul’da toplu taşımada mastürbasyon yaparken yakalanan evli ve 4 çocuk babası Muaz K., kendini, "Kasıklarımda kaşıntı var" diyerek savundu. Kendilerine bakarak mastürbasyon yapan şahsı kamera kaydına alarak şikayetçi olan iki genç kadın...www.google.com.tr
Polislerin buluruz demesine bile şaşırdım ben geldiğimiz duruma bak. Umarım bulunur. Keşke böyle sapıkları çevresine ifşa edebilsek.Beni bu taciz kadar o da üzdü ve sinirlendirdi. Ve buradaki Bu taciz değil, hiçbir sey cıkmaz, sarı çizmeli mehmet aga mesajları Üzdü.
Kadın kadına bile destek olmayacaksa ben oradaki erkekleri bosuna sucluyorum.
Pantolonunu indirmiş miydi? Organ gözüküyor muydu videoda?
Sabıkası olmayınca mecburen böyle oluyor. Ama sonuçta bir ceza almış. Bir daha yapamaz en azındanHükmün açıklanması geriye bırakılmış yani su an geziyor ortalıkta
Ne yok artık? mahkemeler iki dedikodu ya da ayy yok artik denmesine göre inceleme yapıp karar vermiyor
Sabıkası olmayınca mecburen böyle oluyor. Ama sonuçta bir ceza almış. Bir daha yapamaz en azından
Alıntılamayın diyen arkadaş konu sahibinin yazdığını düzgün okusan böyle yersiz atar yapmazdın. Sence adam donunu indirip açmış olsa millet tepkisiz kalır mıydı?
Kamera kaydı almışsın. Bazıları bu detayı kaçırmış sanırım. Dedikodu olarak değerlendiriyorlarŞaka mı
Tek Basıma gittim ifade verdim videoyu verdim şikayetçi oldum tek basıma döndüm.
Evde oturmus yine tek basıma bunu yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?