Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayni sekilde bir sey arkadasimin basina gelmisti, yapan kisi bulundu. sonuc ne oldu bilmiyorum ama
polis isterse bulabiliyor.

bu arada tamam abi en genis goruslu sizsiniz, otobuste masturbasyonu da normallestirmeyin. bunun bir tik ilerisi “masturbasyon yapan adami rahatsiz etmissin” diye konu sahibini suclamak. ayip bu.

Beni bu taciz kadar o da üzdü ve sinirlendirdi. Ve buradaki Bu taciz değil, hiçbir sey cıkmaz, sarı çizmeli mehmet aga mesajları Üzdü.

Kadın kadına bile destek olmayacaksa ben oradaki erkekleri bosuna sucluyorum.

Beni bu taciz kadar o da üzdü ve sinirlendirdi. Ve buradaki Bu taciz değil, hiçbir sey cıkmaz, sarı çizmeli mehmet aga mesajları Üzdü.

Polislerin buluruz demesine bile şaşırdım ben geldiğimiz duruma bak. Umarım bulunur. Keşke böyle sapıkları çevresine ifşa edebilsek.

Hükmün açıklanması geriye bırakılmış yani su an geziyor ortalıkta

Polislerin buluruz demesine bile şaşırdım ben geldiğimiz duruma bak. Umarım bulunur. Keşke böyle sapıkları çevresine ifşa edebilsek.

ben de basima gelen bir seyi anlatayim, ben normal yolda yururken yanimdan gecen bir adam, gomlegi biraz uzun pantolonunun uzerinde, ben de normal yuruyorum. karsidan gelirken gomlegini hafifce kaldirdi yanimdan gecene kadar da indirmedi bildiginiz penisi disarida. gomlegi indirince gorunmuyor. neye ugradigimi sasirdim.

daha sonra bu adam o civarda bunu surekli yaptigi icin olay olmustu ben de gidip ifade vermistim. bunlar dunyada oluyor yani. ne yapayim adam seyini havalandiriyor ben baktim diye suclu ben mi oldum yani? cok sacma.

Sabıkası olmayınca mecburen böyle oluyor. Ama sonuçta bir ceza almış. Bir daha yapamaz en azından

Ben de öyle düşünüp şikayetçi oldum. Ben kimsem yok ama başka birinin annesinin ya da kardeşinin basına gelmesin.

Alıntılamayın diyen arkadaş konu sahibinin yazdığını düzgün okusan böyle yersiz atar yapmazdın. Sence adam donunu indirip açmış olsa millet tepkisiz kalır mıydı?

Millet tepkisiz kalmasaydi boğazı kesilip ölen kadın olur muydu memlekette?

Hukuki bilgi konusunda insanlarin taciz ya da hayasızca hareketler suçunun unsurlarını bilememesini normal karşılayabilirim de eğer aynı ülkede yaşıyorsak nelere sessiz kalındığını kimlerin bir hiç uğruna öldüğünü az biraz gunceli takip eden birinin anlayabileceğini dusunuyorum

Tek Basıma gittim ifade verdim videoyu verdim şikayetçi oldum tek basıma döndüm.

Evde oturmus yine tek basıma bunu yazıyorum.

Tek başınıza olmanıza çok içerlemişsiniz. İnsanlar emin olamadığı için muhtemelen mudahale etmemiş yada şu genç bir çocuk, sevgilisinden dayak yiyen kızı korumak için istemeden ölüme neden oldu da şu an hapiste ya, muhtemelen bu gibi olaylara karışmak istemiyorlar.
Şahsen kimseden destek beklemeden de olayı polise bildirebiliriz. Siz birilerine güvenerek mi şikayetçi oldunuz hayır... Adam gitmiş evet ama, polis buluruz demiş. Kimseye ihtiyacımız yok yani haklarımız alabilmemiz için...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…